tor_nister 26.08.12, 21:47 bardziej gnojskiej drużyny nie widziałem. po 1. rozpieprzyli Zagara, a potem mecz juz wygrany a oni rozwalają Golloba i Jepsena. Czyli gnoje brąz sobie załatwili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaz0n Re: po trupach do PO 26.08.12, 22:39 Mógłbys tego samego sloganu nie uzywac na innych portalach... heniu... Odpowiedz Link Zgłoś
tor_nister Re: po trupach do PO 27.08.12, 10:54 A to jest jakieś specyficzne powiedzenie czy może jednak popularne i figurujące w słowniku języka polskiego? Bo jakoś nie rozumiem Twojej uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: po trupach do PO 27.08.12, 11:49 Mysle że rozumiesz. A wszystkim zainteresowanym mogę dodac że mniej wiecej w tym samym czasie na portalu sportowefakty użytkownik o nicku heniek, z Bydgoszczy, pisał praktycznie to samo co ty tutaj. Taki sobie ciekawy zbieg okoliczności. Miło w kazdym razie ze przestajesz udawac torunianina i zaczynasz prowokowac tutaj otwarcie. Szkoda ze głupio- pytanie do ciebie brzmi: ile razy w meczu wykluczeni zostali zawodnicy Unibaxu? Pytanie pomocnicze: czy więcej niż zawodnicy Stali? Odpowiedz Link Zgłoś
patrz_realniej Re: po trupach do PO 27.08.12, 17:02 ciotuchna, a swoją "nigdy nie spadnie" chociaż raz na zywo widziałeś? czy tylko ryj przed telewizorem i mądrości na forum? chyba powinniśmy być wdzięczny, że bydgoski tępak nie napisał o kupieniu meczu:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: po trupach do PO 27.08.12, 20:16 Za to twoje nazywanie ludzi 'gnojami' to kwintesencja merytorycznej dyskusji? Mentalność Kalego- jak przychodzisz tu i rozrzucasz gnój to jest dobrze, jak w rezultacie dostaniesz liścia, to źle;) Policzyles juz wykluczenia w meczu czy było za trudne? Moge jeszcze cos podpowiedziec, nie poddawaj się;). I moze przy okazji rozwiń w jaki sposob Unibax 'załatwił sobie brąz', bo jak dla mnie zapewnił sobie najwyżej 4 miejsce. No ale skąd miałes wiedziec że aby zdobyc brąz trzeba wygrać dwumecz o niego? Nie dziekuj- ta informacja byla gratis:) Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: po trupach do PO 27.08.12, 20:08 tor_nister napisał: > bardziej gnojskiej drużyny nie widziałem. po 1. rozpieprzyli Zagara, a potem me > cz juz wygrany a oni rozwalają Golloba i Jepsena. Czyli gnoje brąz sobie załatwili. bydgoski kolku o ile zgodze sie z kazdym kto powie ze weszlismy do play off fuksem, nieprawdopodobnie wielkim fuksem ktory mielismy caly sezon to to co napisales pokazuje ze jestes zalosnym bydgoskim smierddzielem. Upadek Zagara nnie mial winnego. Upadek Golloba moim zdaniem mial winnego w Miedzinskim ale nie mozna mowic ze bylo to zagranie brutalne czy chamskie. Miedzinski po prostu mentalnie ma 14 lat i nie potrafi jeszcze dokladnie przewidziec co moze sie stac na torze, Mistrzostwu Golloba zawdziecza ze nie zaliczyl gleby ale nie mow gnojku ze jego nienajwyzsze umiejetnosci mozna nazwac gnojstwem Gnojstwem charakteryzowal sie teoj idol Cieslewicz - postrach torow On gnojstwem chcial nadrabiac braki umiejetnosci tak jak robi to Balinski Odpowiedz Link Zgłoś