Gość: Leo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 09:06 W toruńskich folderach turystycznych powinna być taka adnotacja "Samotne poruszanie się po starówce w godzinach wieczornych, grozi utratą zdrowia lub życia" Taki bandycko toruński klimat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leo Re: Bandycki toruń zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 10:40 Zapomniałem dodać Link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiony Re: Bandycki toruń zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 00:50 Kuźwa, co to się u nas dzieje? podpalają się po pijaku opiekują się dziećmi uprawiają i handlują marychą Zgroza i przerażenie Odpowiedz Link Zgłoś
ojciectadzio Re: Bandycki toruń zaprasza 15.09.14, 16:21 ja też myślę, ze to zgroza. Dlatego jeśli już muszę być w Toruniu, to w dzień i to tylko na głównych ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
antyarek Re: Bandycki toruń zaprasza 16.09.14, 18:47 widzę, ze ktoś zapragnął naśladować melepetę i człowiek z różnych miejsc. Może i to jest sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
franek-dolas Re: Bandycki toruń zaprasza 20.09.14, 20:32 Taka sytuacja, Katolicki kraj - wszędzie jest niebezpiecznie, Odpowiedz Link Zgłoś