Dodaj do ulubionych

Panowie z Bydgoszczy.

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:10
Panowie z Bydgoszczy prosze nie zakładajcie nam na naszym forum swoich wątków.
To co bydgoskie niech pozostanie w bydgoszczy to co toruńskie niech jest tutaj.
To co do Netbitu w dziale NetBiT.
Chyba ,że jesteśmy już jednym wielkim organizmem miejskim toruńsko-
bydgoskim.Ale z tego co jest mi wiadomo,jeszcze nie.
Obserwuj wątek
    • basia! Re: Panowie z Bydgoszczy. 18.03.02, 14:31
      Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Panowie z Bydgoszczy prosze nie zakładajcie nam na naszym forum swoich wątków.
      > To co bydgoskie niech pozostanie w bydgoszczy to co toruńskie niech jest tutaj.
      > To co do Netbitu w dziale NetBiT.
      > Chyba ,że jesteśmy już jednym wielkim organizmem miejskim toruńsko-
      > bydgoskim.Ale z tego co jest mi wiadomo,jeszcze nie.

Ej,krzyżak jeżeli nie jeden organizm to może chociaż przymkniesz oko na
      konkubinat ;)
      • Gość: polonus Re: Panowie z Bydgoszczy. IP: 198.138.227.* 18.03.02, 15:08
        basia! napisał(a):

> Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
        >
        > > Panowie z Bydgoszczy prosze nie zakładajcie nam na naszym forum swoich wąt
        > ków.
        > > To co bydgoskie niech pozostanie w bydgoszczy to co toruńskie niech jest t
        > utaj.
        > > To co do Netbitu w dziale NetBiT.
        > > Chyba ,że jesteśmy już jednym wielkim organizmem miejskim toruńsko-
        > > bydgoskim.Ale z tego co jest mi wiadomo,jeszcze nie.
        >
        > Ej,krzyżak jeżeli nie jeden organizm to może chociaż przymkniesz oko na
        > konkubinat ;)

czy ktos pomyslal jaka bedzie rola stolca kujawskiego w tym przyszlym organizmie!
        • Gość: #kasia Re: Panowie z Bydgoszczy. IP: 194.204.138.* 18.03.02, 15:40
          ...jeden wielki stop dla bydgoszczy
    • _szwedka Re: Panowie z Bydgoszczy. 18.03.02, 17:40
      Pytanie od osobu z boku.
      Kto ci dal prawo wyrazania sie w imieniu forum jak rozumiem Torunia?
      Po prostu ciekawam.
      Pozdrawiam
      • Gość: Krzyżak Re: Panowie z Bydgoszczy. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:33
        _szwedka napisał(a):

> Pytanie od osobu z boku.
        > Kto ci dal prawo wyrazania sie w imieniu forum jak rozumiem Torunia?
        > Po prostu ciekawam.
        > Pozdrawiam

Kuria Biskupia!

Pozdrawiam
    • Gość: LilSnake Re: Panowie z Bydgoszczy. IP: *.i4.auc.dk 18.03.02, 19:41
      a czy ktos z Bydgoszczy zaklada u was na forum watki? A nawet jesli, to co z
      tego. Jeszcze krok dalej i w ogole zakazesz wchodzenia na forum Torun
      komukolwiek z Bydgoszczy. I wtedy bedziecie sie kisic w swoim piernikowym
      sosiku, ale przeciez wreszcie na swoim. Wasze forum na pewno bedzie sie w ten
      sposob rozwijac. Krzyzaku- gratuluje dennego (niestety) pomyslu. Inna sprawa,
      ze nie byles z nim pierwszy. Tu juz inni wczesniej chcieli bydgoszczan banowac.

P.S. Co sie stalo z Twoja szeroko deklarowana przyjaznia do Bydgoszczy i jej
      mieszkancow? Czy cos sprawilo, ze nas tak nagle znielubiles, czy moze bylo tak
      zawsze, tyle tylko, ze chciales cos znaczyc w NetBicie, wiec musiales przybrac
      maske wielbiciela integracji naszych miast. Ze wszystkich Twoich ostatnich
      postow, ktore dosc uwaznie czytam, wynika, ze nie masz juz z ta idea nic
      wspolnego. Mam nadzieje, ze nie czujesz sie urazony, ale, jak to mowia po
      angielsku "Prove mi wrong!"
      • Gość: Krzyżak Re: Do Lil IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 20:39
        Gość portalu: LilSnake napisał(a):

> > P.S. Co sie stalo z Twoja szeroko deklarowana przyjaznia do Bydgoszczy i jej
        > mieszkancow? Czy cos sprawilo, ze nas tak nagle znielubiles, czy moze bylo tak
        > zawsze, tyle tylko, ze chciales cos znaczyc w NetBicie, wiec musiales przybrac
        > maske wielbiciela integracji naszych miast. Ze wszystkich Twoich ostatnich
        > postow, ktore dosc uwaznie czytam, wynika, ze nie masz juz z ta idea nic
        > wspolnego. Mam nadzieje, ze nie czujesz sie urazony, ale, jak to mowia po
        > angielsku "Prove mi wrong!"

Lil ! Przestań.Nic sie nie zmieniło.Nie długo będę to mówił przez sen.Lubie
        Bydgoszcz.Niemal kocham, to miasto.Jednakże nigdy nie przepadałem za tym ,aby tu
        ktoś mieszał,smecił.Może Ty równiez odnosisz wrażenie ,że uzurpuje sobie /za
        atomskim, Moderatora forum/, lub Strażnika forum.
        Czy poprostu nie możecie dać nam spokoju.Nasze forum jest zasadniczo inne od
        bydgoskiego.To fakt.Równiez Ty LIl pisałes o tym .
        U nas watków jest zdecydowanie mniej,ale z drugiej strony nie ma takich wątków;
        * dobranoc
        * o której wstajecie
        * nudno dzisaj
        itd.
        Mógłbym powiedziec ,trochę inny styl.My stawiamy na jakośc.
        Oczekujemy ,że nikt z was nie bedzie ingerował na naszym forum.
        Odpocznijmy sobie troche od siebie.
        Zresztą moje dni są policzone/na forum/nie długo wiele osób bedzie w 7 niebie bo
        nie będzie Krzyzaka na forum.
        Pozdrawiam
        • Gość: LilSnake Re: Do Lil IP: *.i4.auc.dk 18.03.02, 20:56
          No dobrze, ale czy ja, albo ktos z Bydgoszczy psujemy Wam forum?

Zobacz watek o IKEI. Niby na poczatku wszystko jest OK, ale potem dochodza
          kasliwe uwagi d-k i innych, ktore obracaja sprawe o 180 stopni. Tak wiec nikt
          juz o samej IKEI nie pisze, tylko obrzucacie sie bezsensownymi zarzutami (post
          redakcji odnosnie Twoich pracownikow widze juz na forum po raz chyba setny).

Ja tez nie trawie watkow typu Dobranoc, Ide spac, itp. i nigdy sie do nich nie
          dopisuje, ale jezeli watek ma fajny temat, to bardzo chetnie cos napisze,
          zarowno w Bydgoszczy, jak i w Toruniu. Moze puscmy troche forum na zywiol i nie
          probujmy na sile sprawiac, zeby stalo sie porzadne, ugladzone, a przez to
          smiertelnie nudne.
        • Gość: kulka obiecanki cacanki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 23:56
          Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
          > Zresztą moje dni są policzone/na forum/nie długo wiele osób bedzie w 7 niebie b
          > o
          > nie będzie Krzyzaka na forum.
          > Pozdrawiam

Gdyby nie liczba składanych już wcześniej wielokrotnie i nigdy nie dotrzymywanych
          podobnych deklaracji ( równać się z nią może chyba tylko ilość razów gdy radca
          opuszczał NetBIT - co ciekawe nigdy do niego nie wracając )możnaby mieć jakąś
          nadzieję.
          Ale jeśli ma się do czynienia z osobnikiem, który nie posiadł umiejętności
          pisania ze zrozumieniem ( o czytaniu nie wspomnę ), to o siódmym niebie, jakim
          niewątpliwie byłby odpoczynek od tego ksenofoba, należy zapomnieć. Niestety.
    • Gość: Krzyżak Re: do LIl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 21:36
      jasne ,że tak.ja nawet myslę ,że się wszyscy pogodzimy .Bardzo bym tego
      chciał.Przeciez to co było w lecie ubr.to był czat.Nasze fora były najlepsze w
      kraku .I nikogo nie gryzło ,że Bydgoszcz jest tak wysoko.Mało tego ,pomagakiśmy
      sobie w pisaniu.My u was ,wy u nas. To co sie dzije ,stało ,przeminie.Wszyscy
      muszą dac sobie luzu.tak to już jest ,jak w małżeństwie.Po pierwszym roku
      zawsze wystepuje docieranie.Myslę ,że te nasze utarczki ,gniewy,odejscia miną.
      Bo jak tak sie zastanowić ,co co to dało lub da.NIC.Dlatego uważam ,że jak
      zrobilismy pralnie i bielizna już schnie ,to nalezy wrócić z konstruktywnymi
      wątkami na forum.Myśle ,że wszystko się za chwile fajnie ułoży. dzisiaj np. Ted
      gości u nas i jest fajnie.Co do d-k to nie czyni on nic złego.Rozumiem go i
      popieram.I co z tego.Każdy może napisać to co mysli.Nie można zaraz kogoś
      oblepiać ,że nagle przestał kochac netbit czy przyjażń.
      Wiesz LIl wydaje mi się ,że wielu uczestników jest jeszcze bardzo młodych i ta
      energias ,która w nich dżemie musio gdzieś wyparować lub eksplodowac.
      W górę serca!
      +
      • Gość: SDB Re: do + IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 22:18
        W koncu sie do mnie krzyzak odzywasz czy nie? bo ja nie wiem co myslec. np.
        wczoraj odchodzac z czata pozegnales sie tylko z radca tak jakbys mnie
        zignorowal. pytam i zadam odpowiedzi
        • Gość: atomski Re: do + IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 00:24
          Oprócz bydgoszczan także i Ty SDB nie masz juz prawa zakładać nowych
          wątków :))))))))))
          • Gość: SDB Re: do + IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:59
            Mam nadzieje ze sie atomski mylisz :))))))
    • Gość: Krzyżak Re: Do AS(ów) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 17:31
      Przeciez nie jestem kanibalem i Cie nie zjem za to idiotyczne głosowanie
      atomskiego.Przepraszam ,że się nie pożegnałem ,ale mielismy bardzo sumtną
      rozmowę z radcą i czytałem jego wypowiedzi pare razy stąd moje
      niedopatrzenie .jeszcze raz przepraszam nie chciałem Cie urazic.
      Atomski ,chyba ktos mnie zrobił w konia z Twoim zawodem.
      Przeciez Ty ze względu na ciągłe /do bólu /odgrzewanie ,musisz byc kucharzem :)
      Swoją drogą skończ już flaki z olejem bo zrzucę Ciebie do II ligi lub wykasuje
      z pamięci.
      Pozdrawiam 1 i 2 :)
      • Gość: atomski grafik wpisów IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 00:55
        Tak sie zastanawiam co tam się kolebie w tej głowie kolegi Krzyżaka . Tuż
        przed świętami Bożego Narodzenia zaczął sie zachowywać irracjonalnie.
        Nie wiem czy to szok psychiczny ,czy uraz fizyczny (cegła ,która spadła na
        głowę ? ).
        To irracjonalne zachowanie trwa do dzisiaj .Dowodem jest choćby powstanie tego
        prowokacyjnego wątku.

Ale do tematu :
        Widziałem ,ze pisują tu ludzie też z innych miast. Przyłapałem nawet takiego z
        Gorzowa i z Warszawy .
        Moja propozycja grafiku ,który uratuje czystość tego forum :
        1.Zero bydgoszczan
        2.Gorzów - ostatni piątek miesiąca ,między 13.00-17.00
        3.Warszawa - pierwszy poniedziałek miesiąca od 10.00- 18.00
        4.Reszta kraju -codziennie od 17.00-17.30
        5.Zagranica - tylko po uzgodnieniu wizy i przekonsultowaniu z Krzyżakiem
        treści wątku .

To do pracy :))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka