Dodaj do ulubionych

czy admin jest WULGARNYM CHAMEM ???

07.07.04, 10:25
Szanowny adminie - kolejny raz zadaję to pytanie - jak zwykle dlatego, iż
mniemam, że człowiek dopuszczający na forum obraźliwe i chamskie wypowiedzi
dotyczące osób publicznych takich jak np. posłowie RP (sic!)nie kasuje ich
dlatego, że podziela opinie na ich temat (chamską i wulgarną).
Domyslam się zatem, że i forma, z której korzystają wypowiadający się na
forum także jest tobie - drogi adminie - bliska.

poniżej wypowiedź dotycząca Posła RP (!) - którą drogi adminie przepuściłeś

pozdrawiam
Puk

Pokaż pośle swoje świadectwa i udowodnij, że nie jesteś osłem - moim zdaniem
jesteś kretynem nieupoważnionym do zabierania głosu na temat jakiegokolwiek
uniwersytetu... Jesteś śmiesznym dupkiem. Mam nadzieje, że twoje wypociny
trafią do sejmowego kosza na śmieci. Ty śmieszny mały wynaturzony mutancie -
jesteś żałosny.
Obserwuj wątek
    • Gość: McButelka Re: czy admin jest WULGARNYM CHAMEM ??? IP: *.pec.torun.pl 07.07.04, 13:32
      Cenzuroadmin jest marionetką w rękach wydawcy - mi już nie jeden raz usunął
      wypowiedź i wcale nie była wulgarna. Była za to niewygodna... Sądzę, że w
      redakcji się cieszą z tego, że ktoś tak się akurat wpisał - sami mają w tym
      momencie czyste ręce.
      Inna sprawa, że temu (p)osłowi należą się niezłe baty za całokształt
      działalności... A za to, co ostatnio wyprawia - szczególnie.
      • p_u_k do McButelki 07.07.04, 15:44
        tak - jest marionetką... niestety..., ale nie to uważam za problem - bo co jest
        niewygodne to jest usuwane (to akurat rozumiem - choć się z tym nie zgadzam)
        Tak - panu posłowi należy sie krytyka - pełna argumentów a nie obraźliwych
        wulgarnych epitetów
        Wychodzę z założenia iż stanowisko publiczne - w tym wypadku mandat POSŁA RP
        wymaga szacunku - powtarzam mandat - niekoniecznie człowiek.
        Wypisywanie wulgaryzmów na temat osoby publicznej na anonimowym forum świadczy
        źle wyłącznie o piszącym - no chyba, że ten łaskawie podpisze się własnym
        imieniem i nazwiskiem.

Na koniec uwaga, iż poglady pana posła nie mają tu nic do rzeczy - wcześniej
        prosiłem admina o usunięcie wulgarnych wpisów dotyczących posłanki Sobeckiej.

pozdrawiam
        puk

a tak na marginesie - to szykujesz jakiś nowy niewygodny post? :-)

• Gość: McButelka do p_u_k-a IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.07.04, 20:44
          Nie przesadzaj z tym szacunkiem - ja tego tak nie widzę - jeśli ktoś jest szują
          i jednocześnie posłem to trzeba go piętnować - i od tego niby miała być
          niezależna prasa. Forma piętnowania ma w tym wypadku drugorzędne znaczenie -
          jeśli ktoś nie potrafi się wypowiadać parlamentarnie a chce zabrać głos - to
          właśnie na forum ma tę możliwość. I fajnie, że możemy sobie poczytać takie
          wpisy - one oddają rzeczywistość - a nie to, co podają nam "niezależne" media...
          I tak jest lepiej niż 25 lat temu... Wtedy to dopiero by było, gdyby ktoś tak o
          pośle napisał... Zamknęliby wszystkich - z cenzuroadminem biednym na czele.
          Na koniec - zgadzam się z tym co ten MMM napisał - i forma jest nieistotna -
          liczy się komunikat.
          Czyżby cenzuroadmin był na urlopie?
          • p_u_k do McButelki 07.07.04, 23:34
            :-) tak już mam -i wiem, że to nieuleczalne :-) szanuje mandat posła, senatora,
            szanuję funkcję biskupa, marszałków sejmu i senatu a nawet i prezydenta :-)
            oddaję szacunek stanowisku a nie osobie :-)
            tak już mam
            a krytyka powinna być rzeczowa a nie emocjonalna i wulgarna - prawda?

pozdrawiam
            póki cenzuroadmin śpi

Puk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka