Dodaj do ulubionych

Szukam lekarza

14.01.13, 21:02
Witam!
Poszukuję w Toruniu dobrego lekarza seksuologa, niestety w internecie nie znalazłem zbyt wielu (Doktor o którym było najwięcej informacji okazało się, że od dwóch lat nie żyję) dlatego jeżeli ktoś mógłby mi kogoś polecić będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • naubyd Re: Szukam lekarza 14.01.13, 22:03
      dziewczynę sobie znajdź kolego. To pomaga.
      • jerzy_gw Re: Szukam lekarza 14.01.13, 22:54
        naubyd napisał:

> dziewczynę sobie znajdź kolego. To pomaga.

Tobie pomogło? Na co?

Nie oceniaj swoją miarą. Dla Ciebie najwyraźniej temat seksuologia należy do tematów tabu. Dla tej osoby, która pyta już nie.
      • lipeek Re: Szukam lekarza 15.01.13, 19:58
        Jeżeli miałbyś choć trochę pojęcia w tym temacie to to nie pisałbyś takich bzdur. Ponawiam pytanie
        • naubyd Re: Szukam lekarza 15.01.13, 21:38
          a ja odpowiedź. Najpierw poukładaj życie a potem do seksuologa. To zwykli magicy są. Lepiej pogadaj z żoną, dziewczyną czy kogo tam masz. Taniej i skuteczniej.
          Jeśli nie masz, znajdź.
          • pereubu Re: Szukam lekarza 16.01.13, 14:47
            naubyd
            Twoje problemy sexualne nie zniknely po pogawedce z dziewczyna, zona czy co tam masz...

glupis tak, ze az mi Ciebie zal

• naubyd Re: Szukam lekarza 16.01.13, 15:18
              nigdy nie miałem problemów sexualnych bo żyję normalnie, nie łapię się dewiacji, rozmawiam z kobietami i nie mam kompleksów. Dlatego też radzę temu nieszczęśnikowi, by sprawę załatwił w sposób naturalny bez pomocy magików udających lekarzy.
              Poznaj dziewczynę i będzie OK. Jeśli masz i musisz do lekarza, radzę szybko odkochać się i zacząć od nowa z bardziej pasującą partnerką.
              • jerzy_gw Re: Szukam lekarza 16.01.13, 22:17
                naubyd napisał:

> nigdy nie miałem problemów sexualnych bo żyję normalnie, nie łapię się dewiacji
                > , rozmawiam z kobietami i nie mam kompleksów. Dlatego też radzę temu nieszczęśn
                > ikowi, by sprawę załatwił w sposób naturalny bez pomocy magików udających lekar
                > zy.

Już byś przestał chociaż ale idziesz w zaparte. Złośliwie można by spuentować, że nie tylko o "rozmawianie z kobietami" tutaj chodzi.

> Poznaj dziewczynę i będzie OK. Jeśli masz i musisz do lekarza, radzę szybko odkochać się i zacząć od nowa z bardziej pasującą partnerką.

Ile samobójstw można było uniknąć, gdybyś zdołał tylko tak poradzić - odkochać się - nieszczęśliwie zakochanym.
                • kurbun Re: Szukam lekarza 16.01.13, 22:29
                  jerzy_gw napisał:

> Już byś przestał chociaż ale idziesz w zaparte. Złośliwie można by spuentować,
                  > że nie tylko o "rozmawianie z kobietami" tutaj chodzi.

O to to - nie wszystkie "te" problemy są w psychice. Przypomina mi się tu anegdota o facecie, który żalił się naszemu poszukiwanemu specjaliście, że ma przyrodzenie jak noworodek. Lekarz (tak jak naubyd) próbuje faceta przekonać, że nie można na to patrzeć w ten sposób, że kobiety doceniają inne walory, rozmiar nie ma znaczenia, ale facet swoje. Lekarz (jak naubyd) dalej swoje (że trzeba nauczyć się rozmawiać, zauważać potrzeby drugiej strony itd.) a pacjent swoje. W końcu jednak facet nie wytrzymuje i wybucha: Panie doktorze, ale naprawdę musi mi Pan uwierzyć, 50 cm i 2,5 kg to JEST kłopot!

A do założyciela wątku - obawiam się, kolego, że niestety jeśli chcesz porady prawdziwego specjalisty z tej dziedziny to najbliżej w Bydgoszczy (ewentualnie w Toruniu w przychodni na Filtrowej, chyba że tu już byłeś).
                  • lipeek Re: Szukam lekarza 17.01.13, 23:31
                    Widzę, że moje pytanie wywołało lekkie poruszenie na forum, ale to dobrze, nie ma tematów tabu, po prostu trzeba umieć o wszystkim rozmawiać :] nie słyszałem o tej przychodni także dzięki wielkie za podpowiedź
    • hawcmon Re: Szukam lekarza 05.07.13, 16:02
      W całym Kujawsko-Pomorskim jest tylko dwóch seksuologów przy czym obaj prowadzą dzialalność w Bydgoszczy, stąd raczej trzeba się nastawić na podróż.

medicbook.pl/pl/listing/1/60/lekarz-od-a-do-z/kujawsko-pomorskie/wszystkie-miasta/seksuolog/ <
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka