Dodaj do ulubionych

"Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toruńs...

28.01.13, 15:47
hehe, smiesznie razem wygladaja nasi prezydenci xDDDDDDD
niczym Kargul i Pawlak :)
Obserwuj wątek
    • tygrys102 "Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toruńs... 28.01.13, 16:10
      B...ruski, czy wam coś to mówi ?
      • tlss Re: "Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toru 28.01.13, 17:08
        Zaleski człowiek który mówił o Bydgoszczy jako zapleczu ludnościowym torunia.
        Czy wy odrobiny wstydu chociaż nie macie ?
        • andpel Re: "Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toru 28.01.13, 17:29
          niech się w końcu toruń odstosunkuje od tej bydgoszczy...
      • naubyd do kubełka 28.01.13, 19:09
        mówi mi to ale o Tobie
    • powiatowabydgoszcz Brawo ! 28.01.13, 17:42
      Brawo, oby tak dalej ...trzeba bronic Toruniu przed agresa bydgoska !!!!!!!
    • naubyd bydgosko-toruńska? Hmmmm 28.01.13, 19:12
      chyba 1 raz w historii publikacji w GW Toruń, w tej kolejności a już na pewno 1 raz w ustach polityka z Torunia. Proszę jak to można się przylizywać i udawać milusiego.

A swoją drogą nie lepiej powiedzieć "słuchaj Bruski, już się nachapaliśmy i teraz czas uczciwie. Budujmy jednak razem"?
    • thomas-3 "Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toruńs... 28.01.13, 19:25
      Powinno byc - nigdy nie traktowalismy Bydgoszczy jako torunskiego partnera i to jest prawda.
    • meliburda Panie Prezydencie Z., gdzie honor? 28.01.13, 22:46
      Ech, panie Zaleski: "wysoki do nieba, a naiwny jak trzeba". Czy pan naprawde wierzy, ze po tym wszytskim co sie dotychczas stalo, Bydgoszcz jeszcze bedzie z Toruniem rozmawiac?
      Ja osobiscie juz sie z tych mrzonek wyleczylem, szansa zostala raz na zawsze zaprzepaszczona. W Bydgoszczy panuje przekonanie, ze torunscy politycy wciaz matacza, podlizuja sie, lasza sie do wspolnej metropolii, ale jednoczesnie za nic w swiecie nie chca przyznac, ze to wlasnie dzieki Bydgoszczy mozna w ogole o niej myslec!
      Czy pan rzeczywiscie sadzi, ze pan Bruski da sie wziac na taki "lep", w postaci pana wypowiedzi? Czy naprawde wierzy pan, ze tam za Wisla sa sami debile?
      Oj, pachnie mi to wtopa.
    • arafat11 Re: "Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toru 28.01.13, 23:31
      co za belkot....nie wiem jakim inteligentem jest zaleski, ale skoro jego zdaniem zrownakei maista 200 tysiecznego z 360 tysiecznym jets dobrym rozwiazaniem to proponuje zrownanie torunia z wloclawkiem...co na to powie prezydent?

no i niech wymieni te efekty synergii? bo jakos ich nie dostrzegam...
      • buttheadslayer Re: "Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toru 28.01.13, 23:34
        arafat11 napisał:

> co za belkot....nie wiem jakim inteligentem jest zaleski, ale skoro jego zdanie
        > m zrownakei maista 200 tysiecznego z 360 tysiecznym jets dobrym rozwiazaniem to
        > proponuje zrownanie torunia z wloclawkiem...co na to powie prezydent?
        >
        > no i niech wymieni te efekty synergii? bo jakos ich nie dostrzegam...

Podpowiem ci jakie efekty synergii wieszczy duży i łysy a niespecjalnie mądry: trolluń puchnie a Bydzia usycha. Świetny plan, nieprawda?
        • naubyd Re: "Nigdy nie traktowaliśmy Bydgoszczy jako toru 29.01.13, 10:26
          Łatwiej chudemu przytyć niż grubasowi schudnąć. Prawda znana od lat.
          • dento Nieprawda panie Zaleski 29.01.13, 13:19
            Rzeczywiście należy pana podziwiać - ale tylko za łatwość z jaką przechodzą panu te bzdury przez gardło. Bydgoszczanie was nie chcą, a wy się wciąż do nas łasicie jak pieski, nie wstyd wam? Dlaczego nie chcecie iść swoją własną drogą, skoro uważacie, że we wszystkim jesteście od Bydgoszczy lepsi? Przecież taka możliwość jest.
            Panie Zaleski, udaje pan człowieka odpowiedzialnego, ale tak naprawdę wzbudza pan tylko politowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka