jagnuska Re: tęsknię 18.01.10, 00:00 A co w tamtym roku było takiego wspaniałego, że za nim tęsknisz? Napisz proszę. Odpowiedz Link
car.pat.k Re: tęsknię 18.01.10, 00:13 jagnuska napisała: > A co w tamtym roku było takiego wspaniałego, że za nim tęsknisz? > Napisz proszę. młodsza byłam i przez to bardziej uprawniona do robienia głupot Odpowiedz Link
niewomeli5 Re: tęsknię 18.01.10, 00:18 No właśnie,przemijanie.To smutne że czasu nie można cofnąć.Ktoś by chciał??? Odpowiedz Link
ichnia Re: tęsknię 18.01.10, 07:47 niewomeli5 napisała: > No właśnie,przemijanie.To smutne że czasu nie można cofnąć.Ktoś by > chciał??? Ja nie. A nawet odwrotnie. Odpowiedz Link
ichnia Re: tęsknię 18.01.10, 07:48 car.pat.k napisała: > jagnuska napisała: > > > A co w tamtym roku było takiego wspaniałego, że za nim tęsknisz? > > Napisz proszę. > młodsza byłam i przez to bardziej uprawniona do robienia głupot > Przez ten rok aż tak się postarzałaś? Odpowiedz Link
anatemka Re: tęsknię 18.01.10, 08:22 Pierdzielisz, koleżanko. Zauważyłam, że z wiekiem coraz wiecej głupot robie i coraz wieksza mi frajde sprawiają ;) A czasu za nic na świecie nie chciałabym cofnąć. Juz raz przezyłam co przezyłam i mam dość. Odpowiedz Link
car.pat.k Re: tęsknię 18.01.10, 19:34 anatemka napisała: > > Pierdzielisz, koleżanko. > Zauważyłam, że z wiekiem coraz wiecej głupot robie i coraz wieksza > mi frajde sprawiają ;) mnie nie sprawiają frajdy Odpowiedz Link
niewomeli5 Re: tęsknię 18.01.10, 00:00 Ja też tęsknię,mam tak co roku,to chyba świadomość przemijania pewnych momentów które nigdy się nie powtórzą działa na mnie tak dołująco. Odpowiedz Link
jagnuska Re: tęsknię 18.01.10, 00:42 Głupota mile widziana w każdym wieku, nie martw się, w tym roku też będziesz miała na nią siłę, ona się chyba nie starzeje, wiem z doświadczenia:-) Odpowiedz Link
jagnuska Re: tęsknię 18.01.10, 00:32 Z roku na rok, przekonuję się, że czas nie gra roli apropo moich głupot, myślę, że i dla ciebie nie będzie miało to większego znaczenia. Pomyśl, że w nowym roku, będziesz robiła nowe super głupotki, jeszcze fajniejsze i zaskakujące. Niewiadoma jest piękna. Odpowiedz Link
car.pat.k Re: tęsknię 18.01.10, 19:36 jagnuska napisała: >Pomyśl, że w nowym roku, będziesz robiła nowe super > głupotki, jeszcze fajniejsze i zaskakujące. chcesz, żebym sobie w tym pięknym momencie łeb rozwaliła? Odpowiedz Link