b3ut 20.03.02, 22:01 Podobno mają być w tym roku na bulwarze, a nie w miasteczku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus Re: Juwenalia IP: 198.138.227.* 20.03.02, 22:19 b3ut napisał(a): > Podobno mają być w tym roku na bulwarze, a nie w miasteczku. mimo ze mnie to ju znie dotyczy nie wydaje mi sie to najlepszy pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Juwenalia 21.03.02, 12:11 Chyba komuś coś się popiep... Pochleją się na tym bulwarze i się w Wiśle potopią. Idiotyczny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Juwenalia 21.03.02, 12:38 a gdzie sie te wszystkie parki podzieja co zawsze w okolicznych krzaczorach lądowały? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy IP: 198.138.227.* 21.03.02, 14:48 robert_wl napisał(a): > Chyba komuś coś się popiep... Pochleją się na tym bulwarze i się w Wiśle > potopią. Idiotyczny pomysł. to jedno a po drugie ci co zapalaja goracymi uczuciami gdzie pojda sie poprzytulac? Widzial ktos jakis lasek w poblizu? Chyba ze wisla wplaw... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy 21.03.02, 14:57 Nie, no tereny do wykazywania uczuć by się znalazły. Idealnym miejscem na amory wydają się być tereny za przystanią AZS-u. Pełno tam drzew i trawki, a i ludzie nieczęsto tam chodzą. Nie zmienia to faktu, że BF jest złym miejscem na juwenalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 20:44 W zeszłym roku na Pl.Rapackiego zbierali na piwo.Przed światłami było ich jak mrówek.Utkwił mi gośc w kapeluszu.Dałem .Świeciło Słońce.jadąc po 14 na Podgórz,zawuażyłem leżącego gościa w kapeluszu.Był kompletnie "pobrudzony"-cały. Na drugi dzień to samo,chmara.NIE DAŁEM NIC. Libacje i sex w krzakach w Miasteczku Uni.Nie interesuje mnie.Obserwowałem Juwenalia na zachodzie.Zdecydowanie niewielka różnica.Tak jak zaczynali tak kończyli,no może byli po piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy 24.03.02, 22:47 trochę tolerancji. To tylko dwa dni w roku. Mnie denerwuje jak w miasteczku jeden brodaty mnie o $ męczy jakieś 250 dni w roku. Pewnie by chciał częściej, ale czy zawsze trza iść na zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Juwenalia IP: *.golub-dobrzyn.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 15:44 Kto nie pije w juwenalia temu uschna genitalia. Odpowiedz Link Zgłoś