20.03.02, 22:01
Podobno mają być w tym roku na bulwarze, a nie w miasteczku.
Obserwuj wątek
    • Gość: polonus Re: Juwenalia IP: 198.138.227.* 20.03.02, 22:19
      b3ut napisał(a):

> Podobno mają być w tym roku na bulwarze, a nie w miasteczku.
      mimo ze mnie to ju znie dotyczy nie wydaje mi sie to najlepszy pomysl

• Gość: SDB Re: Juwenalia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 09:43
      Zly pomysl.
      • robert_wl Re: Juwenalia 21.03.02, 12:11
        Chyba komuś coś się popiep... Pochleją się na tym bulwarze i się w Wiśle
        potopią. Idiotyczny pomysł.
        • greyrat Re: Juwenalia 21.03.02, 12:38
          a gdzie sie te wszystkie parki podzieja co zawsze w okolicznych krzaczorach
          lądowały? ;>
        • Gość: polonus Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy IP: 198.138.227.* 21.03.02, 14:48
          robert_wl napisał(a):

> Chyba komuś coś się popiep... Pochleją się na tym bulwarze i się w Wiśle
          > potopią. Idiotyczny pomysł.

to jedno a po drugie ci co zapalaja goracymi uczuciami gdzie pojda sie
          poprzytulac? Widzial ktos jakis lasek w poblizu? Chyba ze wisla wplaw...
          • robert_wl Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy 21.03.02, 14:57
            Nie, no tereny do wykazywania uczuć by się znalazły. Idealnym miejscem na amory
            wydają się być tereny za przystanią AZS-u. Pełno tam drzew i trawki, a i ludzie
            nieczęsto tam chodzą. Nie zmienia to faktu, że BF jest złym miejscem na
            juwenalia.
          • Gość: Krzyżak Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 20:44
            W zeszłym roku na Pl.Rapackiego zbierali na piwo.Przed światłami było ich jak
            mrówek.Utkwił mi gośc w kapeluszu.Dałem .Świeciło Słońce.jadąc po 14 na
            Podgórz,zawuażyłem leżącego gościa w kapeluszu.Był kompletnie "pobrudzony"-cały.
            Na drugi dzień to samo,chmara.NIE DAŁEM NIC.
            Libacje i sex w krzakach w Miasteczku Uni.Nie interesuje mnie.Obserwowałem
            Juwenalia na zachodzie.Zdecydowanie niewielka różnica.Tak jak zaczynali tak
            kończyli,no może byli po piwie.
            • b3ut Re: Juwenalia-trosk ciag dalszy 24.03.02, 22:47
              trochę tolerancji. To tylko dwa dni w roku. Mnie denerwuje jak w miasteczku
              jeden brodaty mnie o $ męczy jakieś 250 dni w roku. Pewnie by chciał częściej,
              ale czy zawsze trza iść na zajęcia?
    • Gość: student Re: Juwenalia IP: *.golub-dobrzyn.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 15:44
      Kto nie pije w juwenalia temu uschna genitalia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka