Gość: dancewithme IP: *.torun.mm.pl 31.07.04, 20:48 Ogłaszam plebiscyt na najlepszego fryzjera w Toruniu. Kto jest najlepszy w tym fachu w naszym mieście? W czyje ręce najchętniej oddajecie swoje włosy? Kto jest u nas najmocniejszym ogniwem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monicaa Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:46 tak więc mój głos niech bedzie pierwszy :) i oddaję go na Roberta, rewelacyjne pomysły, profesjonalizm i dużo cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omerta Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 02.08.04, 12:54 Pani Ewa z salonu na Podmurnej Studio Plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 02.08.04, 16:32 Polecam Dzanete na Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:19 na Mostowej strzygą 2 Panie w topless... Polecam!!!! (wejście przez sexshop) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: najlepszy fryzjer w Toruniu 02.08.04, 19:28 jaki cennik u tych Pan ?:) Słyszałem też że na Rubinkowie 2 są też fryzjerki toples :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:21 na Mostowej biorą po 15-25 zł (chyba) a na Rubinkowie? Gdzie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemioła Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:34 Hmmm, założyłam ten wątek już dawno temu... chyba w maju! Poszukaj sobie we wczesniejszych postach. Po co zakładasz drugi raz ten sam wątek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:01 Nigdzie nie widzę adresów do pań topless na Rubinkowie - podaj, proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:04 moja żona chodzi do Studio Urody na Piekarach, lub jakiś mały (też Piekary) lub Podmurna (koło Hotelu Polonia) lub mały zakładzik na Lelewela. Jeśli musi być czynny w niedziele, to 3 Laurenty (PDT, Szeroka i gdzieś tam), w Piotrze i Pawle (legionów) lub w Filmarze (Salvador) i chyba jeszcze w Geancie albo w Carrefourze jest czynny w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia taki watek zalozylam w marcu... IP: 158.75.30.* 03.08.04, 13:09 ...zawiera spora ciekawych i aktualnych propozycji wiec poco sie powtarzac patrz SALONY FRYZJERSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max gdzie te fryzjerki topless ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 16:11 słuchaj - przejrzałem wszystko i znalazłem w tamtym wątku tylko to: "Moje koleżanki chodzą tez do Kleopatry, tam sa fajne promocje, na Rubinkowo do Sunflower..." czy to ten gdzie dziewczyny strzygą topless? Bo wiem tylko o tym salonie topless na Mostowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: gdzie te fryzjerki topless ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:58 a po co Ci ten topless? idziesz się sciąć czy napatrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: gdzie te fryzjerki topless ??? IP: 158.75.30.* 04.08.04, 12:29 no moze i nie bylo w nim o fryzjerkach toples, ale znalazlo sie wiele informacji...streszczjac wygrywa MiM (p. Dzaneta), no i Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: gdzie te fryzjerki topless ??? IP: 212.244.44.* 24.08.04, 14:06 Ten salon jeszcze działa? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: najlepszy fryzjer w Toruniu 03.08.04, 21:17 adresy tych fryzjerek z rubinkowa nie znam. ps. któryś z poprzedników powiedział po co iść do takiego salonu - życie jest za krótkie i trzeba z niego kożystać :) Odpowiedz Link Zgłoś