Dodaj do ulubionych

najlepszy fryzjer w Toruniu

IP: *.torun.mm.pl 31.07.04, 20:48
Ogłaszam plebiscyt na najlepszego fryzjera w Toruniu. Kto jest najlepszy w
tym fachu w naszym mieście? W czyje ręce najchętniej oddajecie swoje włosy?
Kto jest u nas najmocniejszym ogniwem?
Obserwuj wątek
    • Gość: monicaa Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:46
      tak więc mój głos niech bedzie pierwszy :) i oddaję go na Roberta, rewelacyjne
      pomysły, profesjonalizm i dużo cierpliwości
      • Gość: omerta Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 02.08.04, 12:54
        Pani Ewa z salonu na Podmurnej Studio Plus
        • Gość: kasik Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 02.08.04, 16:32
          Polecam Dzanete na Kopernika
          • Gość: ex Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:19
            na Mostowej strzygą 2 Panie w topless...

Polecam!!!!
            (wejście przez sexshop)
            • maciej-d Re: najlepszy fryzjer w Toruniu 02.08.04, 19:28
              jaki cennik u tych Pan ?:) Słyszałem też że na Rubinkowie 2 są też fryzjerki
              toples :)
              • Gość: paweł Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:21
                na Mostowej biorą po 15-25 zł (chyba)
                a na Rubinkowie? Gdzie ????
                • Gość: jemioła Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:34
                  Hmmm, założyłam ten wątek już dawno temu... chyba w maju! Poszukaj sobie we
                  wczesniejszych postach.
                  Po co zakładasz drugi raz ten sam wątek ???
                  • Gość: max Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:01
                    Nigdzie nie widzę adresów do pań topless na Rubinkowie - podaj, proszę!!!
          • Gość: paweł Re: najlepszy fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:04
            moja żona chodzi do Studio Urody na Piekarach, lub jakiś mały (też Piekary) lub
            Podmurna (koło Hotelu Polonia) lub mały zakładzik na Lelewela.

Jeśli musi być czynny w niedziele, to 3 Laurenty (PDT, Szeroka i gdzieś tam), w
            Piotrze i Pawle (legionów) lub w Filmarze (Salvador) i chyba jeszcze w Geancie
            albo w Carrefourze jest czynny w niedzielę.
    • Gość: asia taki watek zalozylam w marcu... IP: 158.75.30.* 03.08.04, 13:09
      ...zawiera spora ciekawych i aktualnych propozycji wiec poco sie powtarzac
      patrz SALONY FRYZJERSKIE
      • Gość: max gdzie te fryzjerki topless ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 16:11
        słuchaj - przejrzałem wszystko i znalazłem w tamtym wątku tylko to:

"Moje koleżanki chodzą tez do Kleopatry, tam sa fajne promocje, na Rubinkowo do
        Sunflower..."

czy to ten gdzie dziewczyny strzygą topless?
        Bo wiem tylko o tym salonie topless na Mostowej?
        • Gość: paweł Re: gdzie te fryzjerki topless ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:58
          a po co Ci ten topless?

idziesz się sciąć czy napatrzeć?
        • Gość: asia Re: gdzie te fryzjerki topless ??? IP: 158.75.30.* 04.08.04, 12:29
          no moze i nie bylo w nim o fryzjerkach toples, ale znalazlo sie wiele
          informacji...streszczjac wygrywa MiM (p. Dzaneta), no i Robert
          • Gość: Marek Re: gdzie te fryzjerki topless ??? IP: 212.244.44.* 24.08.04, 14:06
            Ten salon jeszcze działa?
    • maciej-d Re: najlepszy fryzjer w Toruniu 03.08.04, 21:17
      adresy tych fryzjerek z rubinkowa nie znam. ps. któryś z poprzedników powiedział
      po co iść do takiego salonu - życie jest za krótkie i trzeba z niego kożystać :)
    • pysia_torun Re: najlepszy fryzjer w Toruniu 25.08.04, 12:45
      dupa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka