Dodaj do ulubionych

usuwanie pieprzykow Krakow

10.01.12, 13:16
Witam! Chcialabym dowiedziec sie czy ktos moze polecic chirurga-dermatologa w Krakowie u ktorego mozna usunac znamiona? Bylam w centrum medycyny estetycznej ale zaspiewali 500 zl od jednego, szukam czegos tanszego. Oczywiscie wiem ze w ramach NFZ czekalabym do konca stulecia, jestem gotowa zaplacic ale czy naprawde nie moze byc taniej?
Obserwuj wątek
    • iwonagos Re: usuwanie pieprzykow Krakow 10.01.12, 22:59
      A laser? Ja usuwam w CTL (tylko, że we Wroc), wcześniej badanie, czy pieprzyki są ok. Usunęłam już ok. 20, w czwartek kolejne, myślę, że z 10 szt. Cena za 1 szt - 150 zł
    • iwonagos Re: usuwanie pieprzykow Krakow 10.01.12, 23:00
      Dodam jeszcze, że wcześniej ok. 10 szt. usunęłam chirurgicznie i niestety są bliznowce, po laserze jest super.
      • consoles_felizes Re: usuwanie pieprzykow Krakow 11.01.12, 09:56
        Dziekuje za rade, rzeczywiscie, po chirurgicznym usuwaniu mam troche blizn. Musze poszukac jakiegos tanszego gabinetu, zwlaszcza ze chodzi o male znamiona, niektore dosc blisko siebie.
    • bellis.blog.onet.pl Re: usuwanie pieprzykow Krakow 18.01.12, 22:22
      Ja usuwałam na NFZ u chirurga na Barskiej (koło ronda grunwaldzkiego). Szybko, sprawnie i bez obciążenia dla kieszeni, tylko musisz mieć skierowanie, ale podejrzewam, że z tym nie będziesz mieć problemów.
      Mój mąż usuwał tam naczyniaka, ale u innego chirurga, również na NFZ i również był bardzo zadowolony.
      Oboje czekaliśmy ok. 3 tygodni na zabieg od pierwszej wizyty u chirurga. Oczywiście robią też badania histopatologiczne.
      Tylko, że to oczywiście skalpel a nie laser - także zależy gdzie i jak duże są znamiona/pieprzyki.
      Pozdrawiam
      bell

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka