Dodaj do ulubionych

Gazeta pyta ,forumowicze nie odpowiadają.

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:10
Ostatnio GW umiściła na forum toruńskim dwa ciekawe :) wątki .Jeden na temat
BB :0 ,a drugi na temat obsługi w Urzedzie Miasta.Ciekawa rzecz.na naszym forum
NIKT!napisze jeszcze raz NIKT nie odpowiedział Gazecie .Dlaczego? Przeciez nie
umówiliśmy się ,że nie odpisujemy GW.
Może się ktoś otworzy i napisze naprawdę ,dlaczego nic nie napisał?
Obserwuj wątek
    • Gość: polonus Re: Gazeta pyta ,forumowicze nie odpowiadają. IP: 198.138.227.* 25.03.02, 22:54
      Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Ostatnio GW umiściła na forum toruńskim dwa ciekawe :) wątki .Jeden na temat
      > BB :0 ,a drugi na temat obsługi w Urzedzie Miasta.Ciekawa rzecz.na naszym forum
      > NIKT!napisze jeszcze raz NIKT nie odpowiedział Gazecie .Dlaczego?
      no nie ladnie postepujecie, odpisalbym gazecie ale dawno nie bylem w Urzedzie
      miasta w Toruniu!

> Może się ktoś otworzy i napisze naprawdę ,dlaczego nic nie napisał?
      moze inni tez nie chodza do urzedu miasta???
      przychylam sie do apelu Krzyzaka aby wszyscy co jednak byli w UM zabrali w tej
      sprawie glos, bo nam gazeta wiecej watkow nie zalozy i bedzie ku naszemu
      strapieniu przymykac oczy na puste albo glupawo puste watki w miastach
      konkurencyjnych czego bysmy sobie nie zyczyli!

• robert_wl Re: Gazeta pyta ,forumowicze nie odpowiadają. 26.03.02, 12:20
        Na temat tego gościa z BB się nie wypowiedziałem, bo ani razu go nie widziałem
        (i jakoś nie zależy mi na tym, aby go zobaczyć). Po prostu nie oglądam
        programów, których nie "trawię". Sprawy w toruńskim Urzędzie Miasta załatwiam
        stosunkowo rzadko, a w tych urzędach w których czasami bywam (Szosa Chełmińska,
        Wały gen. Sikorskiego i Grudziądzka) nie zauważyłem wielkich niedogodności. W
        UM przy Broniewskiego, który jest tematem wątku, jeszcze mnie nie widzieli.
        Jedną wielką niedogodnością jest natomiast to, że oddziały UM są "rozsiane" po
        całym mieście. Kiedyś były plany budowy nowego budynku przy ulicy Sobieskiego,
        w którym pomieściłyby się wszystkie oddziały. Ciekawe, czy włodarze cały czas
        poważnie myślą o budowie tego obiektu?
        • Gość: polonus pogrubienie??????? IP: 198.138.227.* 26.03.02, 14:49
          robert_wl napisał(a):

> Na temat tego gościa z BB się nie wypowiedziałem, bo ani razu go nie widziałem
          > (i jakoś nie zależy mi na tym, aby go zobaczyć). Po prostu nie oglądam
          > programów, których nie "trawię". Sprawy w toruńskim Urzędzie Miasta załatwiam
          > stosunkowo rzadko, a w tych urzędach w których czasami bywam (Szosa Chełmińska,
          >
          > Wały gen. Sikorskiego i Grudziądzka) nie zauważyłem wielkich niedogodności. W
          > UM przy Broniewskiego, który jest tematem wątku, jeszcze mnie nie widzieli.
          > Jedną wielką niedogodnością jest natomiast to, że oddziały UM są "rozsiane" po
          > całym mieście. Kiedyś były plany budowy nowego budynku przy ulicy Sobieskiego,
          > w którym pomieściłyby się wszystkie oddziały. Ciekawe, czy włodarze cały czas
          > poważnie myślą o budowie tego obiektu?

sorry ze tak ani z gruszki czy pietruszki
          ale co Wy zescie zrobili redakcji ze was pogrubila, jest to wyroznienie, czy
          rodzaj ostrzezenia?????
          • sdb Re: pogrubienie??????? 26.03.02, 14:55
            Bo gazeta troche moze akurat nie trafila z tymi watkami- przynajmniej jezeli
            chodzi o BB, moze nikt nie chce sie przyznac ze oglada? :) ja nic o Kenie nie
            moge powiedziec bo BB ogladalem moze ze dwa, trzy razy- nie mam zdania. Ale
            niech sie redakcja nie zniecheca- cierpliwosci!!!
            • basia! Re: pogrubienie??????? 26.03.02, 14:57
              sdb zalogowany..pierwszy raz widzę!
              • Gość: snoop Re: pogrubienie??????? IP: *.podzegarem.pl 26.03.02, 15:04
                co jest z tym pogrubieniem ????
                • Gość: polonus Re: pogrubienie??????? IP: 198.138.227.* 26.03.02, 15:10
                  Gość portalu: snoop napisał(a):

> co jest z tym pogrubieniem ????

czy moze to oznacza ze przeszli tak popularna operacje w USA (w NY w radiu ciagle
                  reklamuja ten zabieg) pogrubiania (wiecie czego-ponad 5k mezczyzn juz go
                  przeszlo), ja oczywiscie tak dewaguje ???
                  I im dluzej nie poznam odpowiedzi tym ciezsze dewagacje mnie najda....
                  • sdb Re: pogrubienie??????? 26.03.02, 15:22
                    No wlasnie zalogowalem sie zeby wam pokazac ze pogrubieni sa tylko ci co sie
                    loguja. Kapewu? Juz wiecej nie bede.
                    • snoop Re: pogrubienie??????? 26.03.02, 15:27
                      Hehehe ja tez jestem gruby ... :)
                      • robert_wl Re: pogrubienie??????? 26.03.02, 16:02
                        A mi się wydawało, że pogrubili tych, którzy są w następnej kolejce do
                        banowania:)))
                        • Gość: Krzyżak Re: pogrubienie??????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:10
                          robert_wl napisał(a):

> A mi się wydawało, że pogrubili tych, którzy są w następnej kolejce do
                          > banowania:)))

Tak,tak.Będą znowu banowac.Chyba zaczne pisac tylko textem wykropkowanym
                      • Gość: SDB Re: pogrubienie??????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:24
                        snoop napisał(a):

> Hehehe ja tez jestem gruby ... :)

Ej co to za "też"? Bez zadnych prosze zlosliwych uwag co do mojej postury :)
                        • Gość: snoop Re: pogrubienie??????? IP: *.podzegarem.pl 27.03.02, 14:37
                          nie mam pojecia jak wygladasz i nie mialem na nic zlego piszac ze jestem tez
                          gruby w naprawde jestem chudy :)
                          • Gość: SDB Re: pogrubienie??????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 15:01
                            A ja tak se ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka