ika8611 10.09.13, 14:24 po co takie dziwadztwa? nagroda? najlepszą metodą byłby mandat karny w wysokości 1500 PLN za niesprzątnięcie klopsa po swoim piesku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boczipl Re: Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 16:53 Po to, żeby zachęcić ludzi do zbierania odchodów. Rekuperator uważam za dobry pomysł. Owszem, kary za niesprzątanie po swoich pupilach powinny być znacznie bardziej dotkliwe, ale rekuperator się z tym nie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
discotekdiscotek Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 17:18 Pomysł nie taki wcale zły. Ale nagroda główna pewnie jak wyrzuci 3 takie same fotki prezydenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 18:21 O ile wiem, to rekuperator jest wymiennikiem ciepła. Jaki to ma związek z psią kupą to nie wiem. A poza tym mam nadzieję, że właściciel tego urządzenia spełnia wymogi ustawy o grach. Grach hazardowych oczywiście, bo czytam: "Wystarczy pociągnąć za wajchę i wylosować takie same obrazki. Na szczęśliwców czekają nagrody". Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 19:31 Pomysl skrajnie kretynski Niedotleniony urzedas myslal, myslal i wymyslil Dlaczego glupi pomysl? Po pierwsze. Polak sra na srajacego psa nawet na glownych ulicach miasta, wymusic na Polaczku sprzatanie po psie w parku ma takie szanse powodzenia jak zrobienie prezesa Kaczynskiego czarnoskorego koszykarza Po drugie - jak znam cwanactwo Polaczkow to na 1000 pociagniec za wajche 999 bedzie po uprzednim wrzuceniu tam wszystkiego tylko nie psiej kupy. PS W sprawie problemu z psimi kupami na Polaka jest tylko jeden sposob - wysoki podatek d psa i bardzo wysokie kary za niesprzatanie Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalba Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 22:01 Do tej pory myślałem, że znam znaczenia słowa rekuperator. Miało być śmiesznie wyszło kretyńsko. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Niedouczone toruniewko 10.09.13, 22:48 Rekuperator to urządzenie służące do odzysku ciepła z powietrza w obiegu wentylacji mechanicznej. Prowincjonalne nieuki. Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 23:59 A co z kocimi kupami? To jest dyskryminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sondziarz Ale o co wam chodzi? 11.09.13, 11:01 Nazwa może i głupia, ale to nie za kasę miasta, tylko Volkswagena. Pomysł świetny, sam myślałem kiedyś, że można by zrobić szafę grającą na psie kupy w ramach akcji zachęcającej do sprzątania po psach. To i tak rzadkość by duże firmy robiły akcje ambientowe w naszej pipidówie, więc przestańcie narzekać. To nie z waszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś