Dodaj do ulubionych

Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator

10.09.13, 14:24
po co takie dziwadztwa? nagroda? najlepszą metodą byłby mandat karny w wysokości 1500 PLN za niesprzątnięcie klopsa po swoim piesku.
Obserwuj wątek
    • boczipl Re: Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 16:53
      Po to, żeby zachęcić ludzi do zbierania odchodów. Rekuperator uważam za dobry pomysł.
      Owszem, kary za niesprzątanie po swoich pupilach powinny być znacznie bardziej dotkliwe, ale rekuperator się z tym nie wyklucza.
    • discotekdiscotek Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 17:18
      Pomysł nie taki wcale zły. Ale nagroda główna pewnie jak wyrzuci 3 takie same fotki prezydenta :)
    • jacek-jacenty Re: Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 18:21
      O ile wiem, to rekuperator jest wymiennikiem ciepła.
      Jaki to ma związek z psią kupą to nie wiem.
      A poza tym mam nadzieję, że właściciel tego urządzenia spełnia wymogi ustawy o grach. Grach hazardowych oczywiście, bo czytam: "Wystarczy pociągnąć za wajchę i wylosować takie same obrazki. Na szczęśliwców czekają nagrody".
    • szlachcic Re: Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 19:31
      Pomysl skrajnie kretynski
      Niedotleniony urzedas myslal, myslal i wymyslil
      Dlaczego glupi pomysl?
      Po pierwsze. Polak sra na srajacego psa nawet na glownych ulicach miasta, wymusic na Polaczku sprzatanie po psie w parku ma takie szanse powodzenia jak zrobienie prezesa Kaczynskiego czarnoskorego koszykarza
      Po drugie - jak znam cwanactwo Polaczkow to na 1000 pociagniec za wajche 999 bedzie po uprzednim wrzuceniu tam wszystkiego tylko nie psiej kupy.

PS W sprawie problemu z psimi kupami na Polaka jest tylko jeden sposob - wysoki podatek d psa i bardzo wysokie kary za niesprzatanie
    • albrecht_kalba Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 22:01
      Do tej pory myślałem, że znam znaczenia słowa rekuperator.
      Miało być śmiesznie wyszło kretyńsko.
    • ethanak Niedouczone toruniewko 10.09.13, 22:48
      Rekuperator to urządzenie służące do odzysku ciepła z powietrza w obiegu wentylacji mechanicznej. Prowincjonalne nieuki.
    • tortor5 Volkswagen ustawi w Toruniu rekuperator 10.09.13, 23:59
      A co z kocimi kupami? To jest dyskryminacja.
    • sondziarz Ale o co wam chodzi? 11.09.13, 11:01
      Nazwa może i głupia, ale to nie za kasę miasta, tylko Volkswagena. Pomysł świetny, sam myślałem kiedyś, że można by zrobić szafę grającą na psie kupy w ramach akcji zachęcającej do sprzątania po psach.

To i tak rzadkość by duże firmy robiły akcje ambientowe w naszej pipidówie, więc przestańcie narzekać. To nie z waszych podatków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka