Dodaj do ulubionych

AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:))))))

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 20:34
CZE KOZYSTACIE Z AUDIOGALAXY?????? EMACIEJ@WP.PL CZE
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 05.04.02, 20:47
      Do niedawna korzystałem z audiogalaxy. Niestety miałem przeinstalowywany system
      i komp zapomniał mój login i hasło, których nigdy nie musiałem wpisywać. Teraz
      założenie konta w audiogalaxy graniczy z cudem. Szkoda, bo z audiogalaxy
      ciągnąłem muzę na maxa.
      • b3ut Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 05.04.02, 21:38
        jak nie jak tak
        • Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 00:55
          Duży wybór muzyki "małokomercyjnej". Nie moge jeszcze dojsć do siebie po
          skompletowaniu dyskografii this Mortal Coil ,czy Xmal Deutschland .
          Szok !
          • greyrat Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 06.04.02, 09:45
            atomski to my zbliżonej muzy słuchamy ;)
            /me ostatnio w 3 noce skompletował niemałą w sumie dyskografię Project Pitchfork
            a teraz ciągnie pierwszą płytę Clan Of Xymox bo mu sie kaseta zniszczyła.
            dzięki AG w 3 miesiace moja znajomość ulubionego gatunku powiększyła się tak z
            30 razy. szkoda że ten twardziel taki mały a wypalarki niet :/.
            • robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 06.04.02, 12:41
              Jak przypuszczam, lubisz klimaty ze stajni 4 AD.
              • Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 23:04
                Stare dobre 4AD . Początki lat osiemdziesiątych .Echhh ....
                A Lisa Gerard teraz za kasiorą biega i komponuje muzę filmową (
                vide "Gladiator"- fuj !!!).
      • Gość: Maciej D Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 00:06
        nie pradwda ja z kuzynem drugie konto tak ja ty zapomniłem chasła zalozylismy w
        pare chwol
        • robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 08.04.02, 11:38
          Miałeś szczęście. Ja nie mogę założyć sobie konta już od kilkunastu dni, a
          przóbuję codziennie.
          • Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 23:50
            Jednakże warto mieć swiadomośc ,ze Audiogalaxy zostawia pliki szpiegowskie na
            Waszych komputerach,które bez waszej wiedzy (chyba ,ze macie odpowiednie
            oprogramowanie ) puka ,podczas Waszej bytności w necie ,do swojego stwórcy.
            Mnie to rybka ,ale są komputery ,które maja poufne dane ,prawdziwe personalia
            itp.
            • robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 20.04.02, 11:09
              Jeżeli Cię dobrze zrozumiałem, pliki szpiegowskie to te, na które schodzi Ci
              muza z Audiogalaxy. Mi schodzi to określonego pliku, a wszystkie mp3 3-mam
              gdzieś indziej, więc chyba jestem bezpieczny.
              • Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 00:51
                poszukaj np pliku gator(tych plików jest więcej ,nie pamiętam teraz
                nazw ,trzeba sobie skombinowac jakieś oprogramowanie monitorującejące
                połączenia),który bez twojej wiedzy instaluje się w rejestrze systemu i bez
                Twojej wiedzy samowolnie łączy sie z "tatusiem" podczas każdorazowej Twej
                bytnosci w internecie. Obojętnie ,czy sciągasz muzę ,czy nie.Sciąganie muzy to
                zupełnie inna bajka :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka