Gość: Maciej D IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 20:34 CZE KOZYSTACIE Z AUDIOGALAXY?????? EMACIEJ@WP.PL CZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 05.04.02, 20:47 Do niedawna korzystałem z audiogalaxy. Niestety miałem przeinstalowywany system i komp zapomniał mój login i hasło, których nigdy nie musiałem wpisywać. Teraz założenie konta w audiogalaxy graniczy z cudem. Szkoda, bo z audiogalaxy ciągnąłem muzę na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 00:55 Duży wybór muzyki "małokomercyjnej". Nie moge jeszcze dojsć do siebie po skompletowaniu dyskografii this Mortal Coil ,czy Xmal Deutschland . Szok ! Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 06.04.02, 09:45 atomski to my zbliżonej muzy słuchamy ;) /me ostatnio w 3 noce skompletował niemałą w sumie dyskografię Project Pitchfork a teraz ciągnie pierwszą płytę Clan Of Xymox bo mu sie kaseta zniszczyła. dzięki AG w 3 miesiace moja znajomość ulubionego gatunku powiększyła się tak z 30 razy. szkoda że ten twardziel taki mały a wypalarki niet :/. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 06.04.02, 12:41 Jak przypuszczam, lubisz klimaty ze stajni 4 AD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 23:04 Stare dobre 4AD . Początki lat osiemdziesiątych .Echhh .... A Lisa Gerard teraz za kasiorą biega i komponuje muzę filmową ( vide "Gladiator"- fuj !!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 00:06 nie pradwda ja z kuzynem drugie konto tak ja ty zapomniłem chasła zalozylismy w pare chwol Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 08.04.02, 11:38 Miałeś szczęście. Ja nie mogę założyć sobie konta już od kilkunastu dni, a przóbuję codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 23:50 Jednakże warto mieć swiadomośc ,ze Audiogalaxy zostawia pliki szpiegowskie na Waszych komputerach,które bez waszej wiedzy (chyba ,ze macie odpowiednie oprogramowanie ) puka ,podczas Waszej bytności w necie ,do swojego stwórcy. Mnie to rybka ,ale są komputery ,które maja poufne dane ,prawdziwe personalia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) 20.04.02, 11:09 Jeżeli Cię dobrze zrozumiałem, pliki szpiegowskie to te, na które schodzi Ci muza z Audiogalaxy. Mi schodzi to określonego pliku, a wszystkie mp3 3-mam gdzieś indziej, więc chyba jestem bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: AUDIOGALAXY KOZYSTACIE...:)))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 00:51 poszukaj np pliku gator(tych plików jest więcej ,nie pamiętam teraz nazw ,trzeba sobie skombinowac jakieś oprogramowanie monitorującejące połączenia),który bez twojej wiedzy instaluje się w rejestrze systemu i bez Twojej wiedzy samowolnie łączy sie z "tatusiem" podczas każdorazowej Twej bytnosci w internecie. Obojętnie ,czy sciągasz muzę ,czy nie.Sciąganie muzy to zupełnie inna bajka :)) Odpowiedz Link Zgłoś