forumowiicz111 20.11.14, 22:01 myslicie,ze w tym roku nasz wojt zorganizuje w koncu cos na skwerku czy nadal nic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_1975 Re: Sylwester w Osięcinach 21.11.14, 11:44 Obawiam się, że nasz Wójt nie zorganizuje SYLWESTRA na skwerku gdyż istnieje obawa, że podczas tej "imprezy" ulegnie zniszczeniu postawiony tam zegar z barometrem. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
chujemuje4 Re: Sylwester w Osięcinach 22.11.14, 19:45 Chuj mu w dupe. Nie wiem po co ten zegar i tak nikomu się nie przydaje. W domu mógł se postawić. Albo niech ochronę wynajmie i niech mu pilnują tego zegara żeby nie ukradli lub zepsuli -,- w tamtym roku nic nie było to niech w tym coś zrobi a nie kasę tylko w kieszeń kładzie złodziej.. Do dupy z takim wójtem.. Nie wiem po co ludzie na niego głosowali.. Skoro nie potrafi nic zorganizować jak co roku zamiast zabawy to stypa na tych Osięcinach.. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiicz111 Re: Sylwester w Osięcinach 24.11.14, 18:34 miejmy nadzieje, ze dotrą do niego nasze opinie i w koncu odwdzieczy sie nam mieszkańcom za oddane na niego głosy robiac glupiego sylwestra na skwerku Odpowiedz Link Zgłoś
peru3 Re: Sylwester w Osięcinach 24.11.14, 22:00 Dobre...podoba mi sie ostatni tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
fflynn Re: Sylwester w Osięcinach 17.12.18, 20:15 Nasz wójt to jak wybory są to "jak baranek", a po wyborach tak się nam odwdzięcza, że nic nie robi, tylko pieniądze ładuje do swojej kieszeni, zamiast imprezy zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianzmtasa Re: Sylwester w Osięcinach 17.12.18, 20:45 Kasa, kasa i jeszcze raz kasa! Na wyborach obietnice, a w praktyce żal mu wydać parę groszy na jakąkolwiek organizację sylwestra. Mam szczerą nadzieję, że "ktoś" podejmie radykalne środki i go złapie za przysłowiową dupę. Wiem, że i tak do niego to nie dojdzie, ale opinię to i tak całe Osięciny mają o nim negatywną, więc być może ktoś mu powie to prosto w twarz. Tak jak ja. ~ Naczelny Programu Ochrony Świadków. Odpowiedz Link Zgłoś