Gość: Maciej D IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 00:03 CZE GDZIE JECIE ZAPIEKANKI, GDZIE SA NIE DOBRE:) NP BARTKOWSCY NA PIEKARACH STARE PIECZARKI A WY JAK SADZIECIE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b3ut Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 12.04.02, 00:07 ostatnio mam w tym temacie zaległości. DAwniej pod arkadami w smaczku, albo na Garbarach (chyba małych), kawałek za empikiem Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 12.04.02, 10:18 Prawie zapomniałem, jak smakuje zapiekanka. Zawsze kupowałem pod arkadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangood Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.loiv.torun.pl 12.04.02, 11:21 SMACZEK, SMACZEK, SMACZEK I JESZCZE RAZ SMACZEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 212.244.62.* 12.04.02, 11:47 Poza tym dobre są na Szczytnej koło dawnego rowerowego. A te z Garbarów to ersatz. Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 12.04.02, 13:11 Kiedyś to się stało w kolejce po zapiekankę... ach to były czasy. ps. teraz już wiem dlaczego w Smaczku była zawsze kolejka, kilka wpisów i wszystkie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:38 SMACZEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!! przede wszystkim! a slyszalem ze tam za Lenkiewiczem sa za to najdluzsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 198.138.227.* 12.04.02, 14:41 Gość portalu: SDB napisał(a): > SMACZEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!! przede wszystkim! a slyszalem ze tam za Lenkiewiczem > > sa za to najdluzsze ja zawsze jadlem na Szewskiej, ten sklepik obok rowerowego, ciekawe czy jeszcze istnieje, nie wiem czy byly najlepsze, ale byly OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 212.244.62.* 15.04.02, 07:45 Gość portalu: polonus napisał(a): > ja zawsze jadlem na Szewskiej, ten sklepik obok rowerowego, ciekawe czy jeszcze > > istnieje, nie wiem czy byly najlepsze, ale byly OK! Sklepik z lodami i zapiekankami istnieje, jak pisalem wczesniej z tamtejszymi zapiekankami mierzyc sie moga tylko te ze smaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 212.244.62.* 16.04.02, 12:24 Bartkowscy nie tylko zapiekanek, ale też i paczkow nie potrafia zrobic dobrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: TORINT* / 212.244.62.* 26.04.02, 13:35 Wczoraj jadłem na Szczytnej (zwanej przez polonusa Szewską) i stwierdzam, że smaczek jest de best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 198.138.227.* 26.04.02, 14:46 Gość portalu: Telek napisał(a): > Wczoraj jadłem na Szczytnej (zwanej przez polonusa Szewską) tak te dwie ulice zawsze mi sie mylily :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 16.05.02, 20:33 Gość portalu: polonus napisał(a) > tak te dwie ulice zawsze mi sie mylily :)) > bo jesteś poprostu no co zdaduj?no jak! pomylony? pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 26.04.02, 17:16 Gość portalu: Maciej D napisał(a): > CZE GDZIE JECIE ZAPIEKANKI, GDZIE SA NIE DOBRE:) NP BARTKOWSCY NA PIEKARACH > STARE PIECZARKI A WY JAK SADZIECIE... *******Gdzie zapiekanka to ja nie wiem ,ale najlepsz pizza jest pod Arkadami........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: TORINT* / 212.244.62.* 16.05.02, 09:30 Gość portalu: Telek napisał(a): > Wczoraj jadłem na Szczytnej (zwanej przez polonusa Szewską) Wczoraj chciałem kupić zapiekankę na Szczytnej, a tam zamkniętę, w środku pusto i żadnej informacji dlaczego. Czy ktoś wie, remont to przed sezonem letnim, czy koniec firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 158.75.19.* 18.05.02, 20:00 ...a ja i tak wolę paluchy cebulowe (mniam, mniam!!!) z Chełmińskiej (sklep z pieczywem i nie tylko koło 'nocnika')!! Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 10:10 Najlepszą w Thornie zjadłam ze dwa lata temu, a kupiłam ją koło dworca Toruń Miasto. Cóż... wygłodzona bardzo byłam ;-))) pozdrufki katka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maretta Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 12:57 Co to za pytanie? Jak to? Najlepsze zapiekanki są oczywiście pod arkadami w barze "Smaczek". Nigdzie indziej nie smakują tak dobrze. Co prawda jest tam dziwna atmosfera... tak sprzed kilkunastu dobrych lat, ale to może tylko dodaje smaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 198.138.227.* 31.05.02, 14:38 Gość portalu: Maretta napisał(a): > Co to za pytanie? Jak to? Najlepsze zapiekanki są oczywiście pod arkadami w > barze "Smaczek". Nigdzie indziej nie smakują tak dobrze. Co prawda jest tam > dziwna atmosfera... tak sprzed kilkunastu dobrych lat, co sierp i mlot na scianie wisza i zdjecia z pochodow pierwszo-majowych :) > ale to może tylko dodaje > > smaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 21:06 Też uważam,że tam trochę dziwnie jest. Bardziej toto przypomina bar piwny czy inną mordownię. A w kwestii jedzonka - dobre tam mają bułki z pieczarkami. Po każdej bolał mnie żołądek, ale smaczne były ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 10:17 Na moje wystroj niech sie nie zmienia bo klientow i tak zawsze beda mieli a ten wyglad to juz hmm historia? tradycja? tak ma po prostu wygladac stary dobry smaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petros Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.wlan.pl 15.06.02, 22:02 Najlepsza zapiekanka jest w barze na rogu palu św.Katarzyny i Królowej Jadwigi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazebo Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.tzmo.com.pl 19.06.02, 08:28 TYLKO JEDNO MIEJSCE: BAR ZA EMPIKIEM (NAZWY NIE ZAPAMIETALEM)!!! NAJLEPSZE ZAPIEKANKI WE WSZECHSWIECIE!!! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: TORINT* / 212.244.62.* 20.06.02, 11:18 Nie zgadzam sie, przec juz pisałem ze te z Garbarów to ersatz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 10.10.73.* 20.06.02, 12:51 Jasiu Zapiekanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:53 Byl taki? Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ OSTATECZNY KRACH ZAPIEKANEK W TORUNIU 10.02.03, 10:37 Po zmianie zapienkarnio-lodziarni na Szczytnej w kanapkarnię kryzys sie pogłębia. Jeśli mnie oko nie myli podczas remontu nawierzchni Rózanej zniknął Smaczek (bodajze w jego miejscu widziałem cukiernie z - swoją droga przepysznymi i wartymi grzechu - wypiekami SOWA). HELP, gdzie teraz na DOBRE zapiekanki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk HELP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 11:27 Dołączam pytanie do poprzednika - gddzie na dobrą zapieknką - a gdzie teraz w Toruniu dostanę bułkę z pieczarkami !!????? Likwidacja baru Smaczek to TRAGEDIA !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Buuuuuu :( 10.02.03, 14:07 Buuuuuuuuuu :((((((((((( ja kce smaczkaaa!!!!!!!! jest mi tak smutno ze az trudno to opisac :( bulka z pieczarkami powinna jeszcze byc w lokalu nazywanym przez moich znajomych "Picz pit" przy ul. Podgornej na wylocie Ogrodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk tak daleko !? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 07:48 A w mieście - nie ma już w mieście bułek z pieczarkami!????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Rozczarowanie! 12.02.03, 09:46 sdb napisał: > Buuuuuuuuuu :((((((((((( ja kce smaczkaaa!!!!!!!! jest mi tak smutno ze az > trudno to opisac :( bulka z pieczarkami powinna jeszcze byc w lokalu nazywanym > przez moich znajomych "Picz pit" przy ul. Podgornej na wylocie Ogrodowej. Wczoraj specjalnie tam pojechałem i wielce miła pani poinformowała mnie, że zapiekanki przez nich oferowane są ... mrożone i wrzucane do mikrofalówki! A fe! Odpusciłem. Mrożone to na starówce można dostac choćby w Avanti, zaś niewybredni mogą kupic wyrób "niezapiekankopodobny" przy Garbarach za Lenkiewiczem. Może jednak ktos robi w Toruniu prawdziwe, smaczne zapiekanki, na których świeży ser rozpuszcza się w piekarniku?!?! Odpowiedz Link Zgłoś