Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 00:03
CZE GDZIE JECIE ZAPIEKANKI, GDZIE SA NIE DOBRE:) NP BARTKOWSCY NA PIEKARACH
STARE PIECZARKI A WY JAK SADZIECIE...
Obserwuj wątek
    • b3ut Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 12.04.02, 00:07
      ostatnio mam w tym temacie zaległości. DAwniej pod arkadami w smaczku, albo na
      Garbarach (chyba małych), kawałek za empikiem
      • robert_wl Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 12.04.02, 10:18
        Prawie zapomniałem, jak smakuje zapiekanka. Zawsze kupowałem pod arkadami.
    • Gość: mangood Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.loiv.torun.pl 12.04.02, 11:21
      SMACZEK, SMACZEK, SMACZEK I JESZCZE RAZ SMACZEK!
      • Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 212.244.62.* 12.04.02, 11:47
        Poza tym dobre są na Szczytnej koło dawnego rowerowego.
        A te z Garbarów to ersatz.
        • reeeyo Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 12.04.02, 13:11
          Kiedyś to się stało w kolejce po zapiekankę... ach to były czasy.

ps. teraz już wiem dlaczego w Smaczku była zawsze kolejka, kilka wpisów i
          wszystkie o nim.
          • Gość: SDB Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:38
            SMACZEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!! przede wszystkim! a slyszalem ze tam za Lenkiewiczem
            sa za to najdluzsze
            • Gość: polonus Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 198.138.227.* 12.04.02, 14:41
              Gość portalu: SDB napisał(a):

> SMACZEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!! przede wszystkim! a slyszalem ze tam za Lenkiewiczem
              >
              > sa za to najdluzsze

ja zawsze jadlem na Szewskiej, ten sklepik obok rowerowego, ciekawe czy jeszcze
              istnieje, nie wiem czy byly najlepsze, ale byly OK!
              • Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 212.244.62.* 15.04.02, 07:45
                Gość portalu: polonus napisał(a):

> ja zawsze jadlem na Szewskiej, ten sklepik obok rowerowego, ciekawe czy jeszcze
                >
                > istnieje, nie wiem czy byly najlepsze, ale byly OK!

Sklepik z lodami i zapiekankami istnieje, jak pisalem wczesniej z tamtejszymi
                zapiekankami mierzyc sie moga tylko te ze smaczka.
                • Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 212.244.62.* 16.04.02, 12:24
                  Bartkowscy nie tylko zapiekanek, ale też i paczkow nie potrafia zrobic dobrych.
                  • Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: TORINT* / 212.244.62.* 26.04.02, 13:35
                    Wczoraj jadłem na Szczytnej (zwanej przez polonusa Szewską) i stwierdzam, że
                    smaczek jest de best!
                    • Gość: polonus Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 198.138.227.* 26.04.02, 14:46
                      Gość portalu: Telek napisał(a):

> Wczoraj jadłem na Szczytnej (zwanej przez polonusa Szewską)
                      tak te dwie ulice zawsze mi sie mylily :))

• b3ut Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 26.04.02, 16:24
                        nie Tobie jednemu
                      • hiro Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 16.05.02, 20:33
                        Gość portalu: polonus napisał(a)
                        > tak te dwie ulice zawsze mi sie mylily :))
                        > bo jesteś poprostu no co zdaduj?no jak! pomylony?
                        pozdro hiro

• ania1 Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU 26.04.02, 17:16
      Gość portalu: Maciej D napisał(a):

> CZE GDZIE JECIE ZAPIEKANKI, GDZIE SA NIE DOBRE:) NP BARTKOWSCY NA PIEKARACH
      > STARE PIECZARKI A WY JAK SADZIECIE...

*******Gdzie zapiekanka to ja nie wiem ,ale najlepsz pizza jest pod
      Arkadami........

• Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: TORINT* / 212.244.62.* 16.05.02, 09:30
        Gość portalu: Telek napisał(a):

> Wczoraj jadłem na Szczytnej (zwanej przez polonusa Szewską)

Wczoraj chciałem kupić zapiekankę na Szczytnej, a tam zamkniętę, w środku pusto
        i żadnej informacji dlaczego.
        Czy ktoś wie, remont to przed sezonem letnim, czy koniec firmy?
        • Gość: Wiech Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 158.75.19.* 18.05.02, 20:00
          ...a ja i tak wolę paluchy cebulowe (mniam, mniam!!!) z Chełmińskiej (sklep z
          pieczywem i nie tylko koło 'nocnika')!!
          Rewelacja!
          • Gość: katka Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 10:10
            Najlepszą w Thornie zjadłam ze dwa lata temu, a kupiłam ją koło dworca Toruń
            Miasto. Cóż... wygłodzona bardzo byłam ;-)))
            pozdrufki
            katka
    • Gość: Maretta Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 12:57
      Co to za pytanie? Jak to? Najlepsze zapiekanki są oczywiście pod arkadami w
      barze "Smaczek". Nigdzie indziej nie smakują tak dobrze. Co prawda jest tam
      dziwna atmosfera... tak sprzed kilkunastu dobrych lat, ale to może tylko dodaje
      smaczku...
      • Gość: polonus Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 198.138.227.* 31.05.02, 14:38
        Gość portalu: Maretta napisał(a):

> Co to za pytanie? Jak to? Najlepsze zapiekanki są oczywiście pod arkadami w
        > barze "Smaczek". Nigdzie indziej nie smakują tak dobrze. Co prawda jest tam
        > dziwna atmosfera... tak sprzed kilkunastu dobrych lat,
        co sierp i mlot na scianie wisza i zdjecia z pochodow pierwszo-majowych :)
        > ale to może tylko dodaje
        >
        > smaczku...

• Gość: katka Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 21:06
          Też uważam,że tam trochę dziwnie jest. Bardziej toto przypomina bar piwny czy
          inną mordownię. A w kwestii jedzonka - dobre tam mają bułki z pieczarkami. Po
          każdej bolał mnie żołądek, ale smaczne były ;-)
          • Gość: SDB Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 10:17
            Na moje wystroj niech sie nie zmienia bo klientow i tak zawsze beda mieli a ten
            wyglad to juz hmm historia? tradycja? tak ma po prostu wygladac stary dobry
            smaczek
            • Gość: Petros Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.wlan.pl 15.06.02, 22:02
              Najlepsza zapiekanka jest w barze na rogu palu św.Katarzyny i Królowej Jadwigi.
              • Gość: gazebo Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.tzmo.com.pl 19.06.02, 08:28
                TYLKO JEDNO MIEJSCE: BAR ZA EMPIKIEM (NAZWY NIE ZAPAMIETALEM)!!!
                NAJLEPSZE ZAPIEKANKI WE WSZECHSWIECIE!!! : )
                • Gość: Telek Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: TORINT* / 212.244.62.* 20.06.02, 11:18
                  Nie zgadzam sie, przec juz pisałem ze te z Garbarów to ersatz.
    • Gość: ted Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: 10.10.73.* 20.06.02, 12:51
      Jasiu Zapiekanka
      • Gość: SDB Re: NAJLEPSZA ZAPIEKANKA W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:53
        Byl taki?
        • telek_ OSTATECZNY KRACH ZAPIEKANEK W TORUNIU 10.02.03, 10:37
          Po zmianie zapienkarnio-lodziarni na Szczytnej w kanapkarnię kryzys sie
          pogłębia.
          Jeśli mnie oko nie myli podczas remontu nawierzchni Rózanej zniknął Smaczek
          (bodajze w jego miejscu widziałem cukiernie z - swoją droga przepysznymi i
          wartymi grzechu - wypiekami SOWA).

HELP, gdzie teraz na DOBRE zapiekanki????
          • Gość: mk HELP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 11:27
            Dołączam pytanie do poprzednika - gddzie na dobrą zapieknką - a gdzie teraz w
            Toruniu dostanę bułkę z pieczarkami !!????? Likwidacja baru Smaczek to
            TRAGEDIA !!!!!!!!!
            • sdb Buuuuuu :( 10.02.03, 14:07
              Buuuuuuuuuu :((((((((((( ja kce smaczkaaa!!!!!!!! jest mi tak smutno ze az
              trudno to opisac :( bulka z pieczarkami powinna jeszcze byc w lokalu nazywanym
              przez moich znajomych "Picz pit" przy ul. Podgornej na wylocie Ogrodowej.
              • Gość: mk tak daleko !? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 07:48
                A w mieście - nie ma już w mieście bułek z pieczarkami!?????????????
                • telek_ Rozczarowanie! 12.02.03, 09:46
                  sdb napisał:

> Buuuuuuuuuu :((((((((((( ja kce smaczkaaa!!!!!!!! jest mi tak smutno ze az
                  > trudno to opisac :( bulka z pieczarkami powinna jeszcze byc w lokalu
                  nazywanym
                  > przez moich znajomych "Picz pit" przy ul. Podgornej na wylocie Ogrodowej.

Wczoraj specjalnie tam pojechałem i wielce miła pani poinformowała mnie, że
                  zapiekanki przez nich oferowane są ... mrożone i wrzucane do mikrofalówki!
                  A fe!
                  Odpusciłem.
                  Mrożone to na starówce można dostac choćby w Avanti, zaś niewybredni mogą kupic
                  wyrób "niezapiekankopodobny" przy Garbarach za Lenkiewiczem.

Może jednak ktos robi w Toruniu prawdziwe, smaczne zapiekanki, na których
                  świeży ser rozpuszcza się w piekarniku?!?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka