Gość: to ja IP: 213.132.65.* 19.10.04, 18:51 Specjalisci pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzyzaczkaa Re: Jak sprawdzic IP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:25 chcesz kogoś..inwigilować?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 19:26 Jaaasne. Marze o tym. Chce po prostu wiedziec czy sie nie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:30 sprawdzenie z internetu przez telefon (tak jak ty) nie jest trudne natomiast neostrada czy ISDN to IP dynamiczne -zeby tosprawdzic, musiałbys: - miec dane od Wyborczej - miec bilingi z TPSA i zmudnie porównywac rózne telefony dla przecoietnego czlowieka (nie ABW) - to niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja. Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 19:34 chociaz miasto. moge podac ten cholerny numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:40 jesli ktos mailowal z tego numeru stacjonarnego, to jakis zdolniejszy infornatyk powinie ci pomioc- sa jakies programy lokalizujace IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 19:42 Nie. codzi mi o IP ktory widzialem na forum. jesli Ci go podam powiesz mi jakie to miasto w Poalsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:43 ja - nie ale porzadny informatyk - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to js Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 19:47 ok. dzieks. chodzilo mi tylko czy to IP bydgoskie. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 19:52 Wala mnie wasze swary torunsko bydgoskie! Po prostu MUSZE wiedziec czy TO BYDGOSZC! Ludzie zrozumcie! To dla mnie kwestia zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzaczkaa Re: Jak sprawdzic IP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:54 Gość portalu: to ja napisał(a): > Wala mnie wasze swary torunsko bydgoskie! Po prostu MUSZE wiedziec czy TO > BYDGOSZC! Ludzie zrozumcie! To dla mnie kwestia zycia! oo, a czy to aby na temat?:)) napisz IP moze ktos Ci odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 19:56 IP neoplus.adsl.tpnet.pl PLEEASE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:59 to neostrada - moze miec ja każdy w Polsce. nic wiecej nie dojdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jak sprawdzic IP 19.10.04, 19:59 Gość portalu: to ja napisał(a): > IP neoplus.adsl.tpnet.pl PLEEASE hihihihihi, Zapytaj Ediego. On wie wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzaczkaa to chyba sprawy sercowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:02 więc ja ulituje się nad Toba i powiem zdecydowanie: TAK TO JEST IP BYDGOSKIE zadowolony?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: to chyba sprawy sercowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:05 nie wiem krzyzaczko, jak dochodzisz po "neoplus.adsi.tpnet.pl", ze to Bydgoszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzaczkaa Re: to chyba sprawy sercowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:22 Gość portalu: fafik napisał(a): > nie wiem krzyzaczko, jak dochodzisz po "neoplus.adsi.tpnet.pl", ze to Bydgoszcz> ? to tylko hipoteza:) a doszłam do tego, ze pytajacemy zalezy zeby to bylo z Bydgoszczy, więc jako, że mam miękkie serce ...sie wypowiedzialam;) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: to chyba sprawy sercowe... 19.10.04, 20:41 Gość > a doszłam do tego, ze pytajacemy zalezy zeby to bylo z Bydgoszczy, > więc jako, że mam miękkie serce ...sie wypowiedzialam;) Jedyna rozsadna wypowiedz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:02 fuck fuck fuck!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jak sprawdzic IP 19.10.04, 20:08 > fuck fuck fuck!!!!! To teraz w Toruniu mowia po zydowsku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:09 faktycznie guzik wiesz skoro myslisz ze pisze z Torunia. narka Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jak sprawdzic IP 19.10.04, 20:12 > faktycznie guzik wiesz skoro myslisz ze pisze z Torunia. narka Ja nic nie mysle. G.wno mnie obchodzi skad piszesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:13 a mni skad jestes. nie umiesz pomoc to wal sie na Szerokiej albo na dlugiej Odpowiedz Link Zgłoś
edi20 Re: Jak sprawdzic IP 19.10.04, 20:18 genuine44 jest z Bydgoszcy, to ten słynny jatrzacy leszek nienawidzacy Torunia i podszywajacy sie pod innych. a na spokojnie - TOJA - z tymi informacjami NIKT CI NIE POMOZE - neostrade ma w Polsce 2 mln ludzi! to niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jak sprawdzic IP 19.10.04, 20:21 > a na spokojnie - TOJA - z tymi informacjami NIKT CI NIE POMOZE Edi, jestes swinia. Dlaczego nie chcesz pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:22 dziekuje. w takim razie nic z tego. pozdrow bulwar filadelfijski. mslalem ze cos da sie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:29 TO JA- umiesz sobie zrobic rosyjski adres, a pytasz sie o tak oczywiste sprawy. Jezeli to ci w czyms ulzy, to tak-ten adres ,który podałes jest z bydgoszczy :) Ogólnie możesz przyjąć do wiadomości,że jak neouplus, to z Bydgoszczy ;) Głąbów to tu nie brakuje.Mozna nimi obdarować Polskę całą. Edi, mowiles,ze mi dziś zrobisz dobrze i co z tobą? Czekam ze slipami na ziemi, wilka dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:33 Nie. Nie umiem sobie zrobic zadnego cholernego adresu! JA PISZE Z ROSJI!!! I szukam pomocy a ty jakby sie wszyscy kurna sprzysiegli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:35 No popatrz,a w Rosji tacy hackerzy. EDI !!!!!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRZZZZZZZZZZZZNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:36 nastepny genialny pomocnik. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:42 Gość portalu: to ja napisał(a): > nastepny genialny pomocnik. dzieki Ty naprawdę nie udajesz? Nie wierzę.Normalnie nie wierzę ;) Dobra,nie będę taki.Rzeczywiście nie masz szans wydumać domowymi sposobami skąd nadaje ktoś z neostrady.Np ja.Moge pisać dla Ciebie teraz zarówno z Opola,jak i Zakopanego,a równie dobrze z Suwałk.Jak napiszę,że piszę ze Szczecina, to nie pozostaje Ci nic innego jak uwierzyć w szczerośc mojego przekazu :) Chociaż nie. Masz wyjście. Możesz nie uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:45 kiedys ktos podal mi prawie dokladne namiary gdzie aktualnie przebywam. mslalem ze namierze miasto z ktorego byl ten post o ktory mi chodzi. to wszystko.byl wazny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:49 Na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 20:51 tak. pomylil sie o jeden kraj(takie polskie wojewodztwo)znalazl mnir 3000 km od Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:58 No cóż,twoje IP mowi duzo więcej niz neostradowe,pomimo,że brakuje ostaniego członu (ten człon zna admin i może sprecyzować skąd nadajesz z duzo większą dokładnoscią niż ten kto Cie tak wyprowadził z równowagi :) Rozwiazanie: zacznij sie logowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 21:03 po pierwsze nie wiem jak sie logowac. po drugie. to mi i tak nie pomoze okreslic kto napisal post na forum. jestem daleko. to byla moja jedyna szansa by sie dowiedziec. dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:24 Gość portalu: to ja napisał(a): > po pierwsze nie wiem jak sie logowac. po drugie. to mi i tak nie pomoze > okreslic kto napisal post na forum. jestem daleko. to byla moja jedyna szansa > by sie dowiedziec. dziekuje za pomoc 1.Chcesz mi odpisać. 2.Wyskakuje nowe okno. 3.W lewym górnym rogu masz napis Toruń w kolorze czerwonym,nizej pole autor, w którym wpisujesz "TO JA",a zaraz za tym, czerwonymi bukwami: ZALOGUJ SIĘ. 4.Klikasz w ZALOGUJ SIĘ. Tam cię juz kto inny poprowadzi za rączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:04 Rozwiązanie nr 2: anonimowe proxy.Wtedy nawet admin nie wie nic :) Żebyś daleko nie szukał-masz: www.samair.ru/proxy/ Teraz pozostaje juz tylko zabawa,żeby znalezc taki ,który jest w miarę sprawny,no i rzeczywiście anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 21:08 TAM MI POKAZALO SKAD JA PISZE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jak sprawdzic IP IP: 213.132.65.* 19.10.04, 21:19 a nie mozna na tej stronie sprawdzic tego IP o ktore mi chodzi? skoro mi pokazalo gdzie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef spróbuj na tej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:56 www.ripe.net/perl/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=68.163.90.13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Jak sprawdzic IP IP: *.uninet-ide.com.mx 19.10.04, 23:01 człowieku, to kurde dziecko potrafi sprawdzić... pierwszy raz widzę miernotę niektórych internautów... nauczcie się ludzie korzystać z neta, zanim zaczniecie się wypowiadac. Skoro nie potraficie po co piszecie w tym wątku? Podaj mi to ip bo mi sie nie chcialo czytac wszystkich odpowiedzi to ci podam szczegolowo nawet do dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:19 > Podaj mi to ip bo mi sie nie chcialo czytac wszystkich odpowiedzi to ci podam > szczegolowo nawet do dzielnicy. Chcesz się założyć,że nie podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hl ADAM PODAJE IP IP: 213.132.85.* 20.10.04, 16:20 neoplus.adsl.tpnet.pl chyba faktycznie nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad (prawdziwy) Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:25 Gość portalu: to ja napisał(a): > a nie mozna na tej stronie sprawdzic tego IP o ktore mi chodzi? skoro mi > pokazalo gdzie jestem... Jeśli Nadal Ci chodzi o IP neostrady, to nie można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Wojtek Ja Ci pomogę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:23 Jestem z Bydgoszczy ale to nie ma nic do rzeczy. Edi tym razem ma racje :). Rzczywiście to co podajesz to niestety nie jest IP stałe lecz publiczne jedno z bardzo wielu rotacyjnie przydzielanych przez TP SA. Musiałabyś znać dokładną godzinę i dzień posiadania IP przez użytkownika wtedy TP SA mogłaby Ci (gdybyś miała takie uprawnienia) udzielić informacji pod jakim numerem telefonu znajdował się modem komputera który nadawał. To jednak nie zawsze może pozwolic na dojście do celu ponieważ często Neo jest dzielona pomiędzy lokatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Wojtek Edi20 a może to Ty jesteś tym Leszkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:17 gdyby go ni ebyło to co Ty byś zrobił z tą Twoją nienawiścią chorą hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Jak sprawdzic IP 27.10.04, 22:45 Gość portalu: hl napisał(a): > co dziala?! nawalony,teqila!uuups,nawarony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solony Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:34 a ja mam pytanie troszke z innej beczki - co z IP jak ja mam ruter i neo + przez to puszczone? jakie ip jest widoczne z zewnątrz i pytanie zasadnicze - jak można to ip namierzyć - chodzi mi konkretnie czy jest możliwe sprawdzenie konkretnie gdzie ja mieszkami ulica miasto itp? - prosze o odpowiedzi na te pytania bo to dla mnie BARDZO ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Jak sprawdzic IP IP: 83.71.98.* 01.11.04, 04:08 to zalezy jeszcze w co jestes zamieszany :) jesli chodzi ci o to, czy da sie sprawdzic kto dokladnie sciagal z internetu zalozmy nielegalny program, to odpowiedz brzmi TAK. firmy takie jak tpsa sprzedajace dostep do internetu sledza caly ruch w internecie, zapisujac dokladnie kto, kiedy, co i skad sciagal. to jest bardzo prosta sprawa. wszystko zapisywane jest automatycznie w logach serwerow. jak na razie nie slyszy sie o tym, zeby kogokolwiek scigano wykorzystujac te logi, ale TAK, namierzyc jest bardzo latwo. tpsa itp nie udostepnia tak sobie kazdemu informacji o tym kto i gdzie mial dany adres ip. ale jesli puka do ich drzwi pulicjant z nakazem, to inna sytuacja. ale to oczywiscie czysta teoria. jak powiedzialem, nie slychac na razie o takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Jak sprawdzic IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:08 czyli - drobiazgi -nie beda robic afery szkalowanie, osmieszanie i podpadniecie - moga sprawdzac poprzez billingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdul Rahim IV Re: Jak sprawdzic IP IP: *.digimer.pl / 81.210.34.* 01.11.04, 15:04 DYap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Jak sprawdzic IP IP: 83.71.110.* 01.11.04, 23:42 w obecnej sytuacji mozna robic co sie chce, na razie nikt nie sledzi internautow, nie ciaga po sadach, bo nie ma na to pieniedzy. koszty procesu milionowej rzeszy ludzi (moze miliardowej) sa niewyobrazalne. inna sprawa jest taka, ze totalne wytluczenie piratow tak naprawde nikomu sie nie oplaca, bo zmniejszylaby sie popularnosc wielu programow, systemow operacyjnych itd. powiedzmy sobie szczerze: gdyby zaczeto egzekwowac prawa autorskie np sys win. - predzej wiekszosc ludzi przejdzie na linuxa, ktory dogania pod wieloma wzgledami win. niz kupi cos za 450 zl. nie wierze w to. Odpowiedz Link Zgłoś