Dodaj do ulubionych

parterowe domki nad morzem?

13.11.13, 13:36
szukam na lato fajnego miejsca dla rodziny z 2 małych dzieci.
Bardzo ważne jest dla nas by:
- domki były w miarę nowe
- było blisko do morza
- domki były parterowe
- był plac zabaw na terenie
Znacie coś takiego?
Miejscowość dowolna
Obserwuj wątek
    • mamuniaolunia Re: parterowe domki nad morzem? 13.11.13, 14:10
      I ja jestem ciekawa Waszych propozycji.
      Od siebie dodałabym również możliwość wykupienia wyżywienia.
      • marala Re: parterowe domki nad morzem? 13.11.13, 21:19
        mogę napisać jakie my bierzemy pod uwagę(chociaż nadal nie znalazłam idealnego miejsca).
        www.domki-nadmorzem.net.pl/index-sarbinowo.php i ich domki w Dąbkach
        www.lesnyresort.mielno.pl/strona-glowna.html
        www.domki-wakacyjne.pl/amber_house.html
        www.podbrzozami.dabki.pl/
        jeżeli nie zależy ci na domku parterowym to z całą pewnością najlepszy nad polskim morzem jest Collins Beach; byliśmy 3 tygodnie w ubiegłym roku w czerwcu i bardzo nam się podobało.

Mam jednak nadzieją że coś jeszcze podrzucicie.
        • tymawo Re: parterowe domki nad morzem? 13.11.13, 23:03
          Dwa lata temu byliśmy akurat w Dąbkach i drugi raz już bym się nie wybrała. Mają kiepską plażę - wąska, pełno kamieni, oraz bardzo kiepskie dojście do morza (wysokie schody, mieliśmy problem z wózkiem i torbami) A sama miejscowość nie ma nic do zaoferowania na wypadek kiepskiej pogody.

To taka mała uwaga na marginesiesmile
    • marala Re: parterowe domki nad morzem? 14.11.13, 12:20
      Kacze Stawy do mnie nie przemawiają, a właśnie myślę o tych zalinkowanych domkach w Sarbinowie(zresztą sama o nich pisałam); jednak na stronie którą podałaś są zdjęcia domków prowadzonych przez tych samych właścicieli tylko w Dąbkach. Domki Dziedzic w Dąbkach bardzo mi się podobają ze względu na położenie wśród drzew, ale od plaży jest 400 m a w Sarbinowie 250, dlatego zdecydujemy się pewnie na Sarbinowo w połowie czerwca(do 21), tym bardziej że mają wtedy świetną cenę 140zł za domek.
      • agulka04 Re: parterowe domki nad morzem? 14.11.13, 14:03
        pokoje, domki i jazdłodajnia: jastarnia.com.pl/
        na terenie mały plac zabaw
        od bramy do Zatoki 200 kroków smile
        niestety do morza dalej...
        Zatoka baaaaardzo długo jest płytka więc dzieci nie raz same szły na plażę
    • bazylea1 Re: parterowe domki nad morzem? 20.11.13, 09:35
      tu bylismy w tym roku, bardzo fajnie
      www.bryza.wicie.com.pl/
    • marala Re: parterowe domki nad morzem? 11.01.14, 14:02
      no i wybraliśmy; jedziemy w czerwcu na 2 środkowe tygodnie do Sarbinowa, do wczesniej linkowanych domków Dziedzic. Zaliczka wpłacona, a bardzo miły kontakt z właścicielami utwierdził w dobrym wyborze.
      Jeżeli ktoś nie ma parcia na domki parterowe to polecam Collins Beach w Sianożętach- mają świetne ceny w czerwcu(nie mówiąc juz o promocji w maju), w których byliśmy w ubiegłym roku. By byliśmy w domku A1 i był rewelacyjny.
      I znalazłam jeszcze fajny ośrodek w Ustroniu morskim gdzie mają super cenę na 1 połowę czerwca(130zł za domek) www.ustronie-domki.ta.pl/kontakt.html
      Może komuś się przydadzą te informacje.
      • edie70 Re: parterowe domki nad morzem? 11.01.14, 15:16

ja polecam domki Balfala w Ostrowie
        • marala Re: parterowe domki nad morzem? 11.01.14, 15:38
          a gdzie tam jest plac zabaw? na stronie nie ma o nim mowy. No i cena 190zł w pierwszej połowie czerwca moim zdaniem wysoka. plaża pewnie też daleko bo na stronie nie ma o tym mowy.
          • edie70 Re: parterowe domki nad morzem? 11.01.14, 23:02
            kącik zabaw jest po drugiej str ogrodu niewidocznej na fotce .Fakt działeczka jest niewielka, ale po drugiej str uliczki jest boisko i plac zabaw .2 min do centrum i 15 nad morze smile
            Ja osobiscie pokochałam Ostrowo od pierwszego wejrzenia , nie przerazają mnie piesze wycieczki wink
            Dodam ,że mieszkałam na samiutkim końcu wsi , pod samym lasem.

• dador1 Re: parterowe domki nad morzem? 29.01.14, 12:28
              Polecam dimena.pl/ w Sianożetach, byliśmy bardzo zadowoleni, do morza jakieś 40 m przy deptaku.

Pozdrawiam
              Dorota

• asiakh do dador1 29.01.14, 16:59
                Ile płaciliście za domek? Na stronie brak tej podstawowej informacji... Będę wdzięczna za infosmile
    • dador1 Re: parterowe domki nad morzem? 31.01.14, 13:27
      2 lata temu za 4 osoby płaciliśmy 260 zł. w lipcu.

Pozdrawiam
      Dorota
    • magsmi1 Wyspa Sobieszewska 22.03.14, 11:19
      Wynajmujemy pokoje na parterze z wyjściem do ogrodu z placem zabaw!
      Namiary niże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka