Dodaj do ulubionych

Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopcewicza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 08:30
Czy to nie jest zastanawiajace ze po raz kolejny Gazeta wyborcza wyrzuca z
forum kulturalnie stawiane pytania dlaczego szef wydz.Kultury UM dal tak duza
dotacje synowi rektora i koledze z branzy muzycznej i na co te pieniadze
(SPOLECZNE-Samorzadowe)Kopcewicz wydal. To jest przerazajace ze Gazeta chroni
obu panow przed trudnymi pytaniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: McButelka Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.pec.torun.pl 25.10.04, 09:44
      Słuchaj - wiedźmo - nie sprawdzałem, czyją jesteś córką… Z twoich wpisów
      wynika, że spłodził cię szatan. Usuwają pomówienia zawierające nazwiska - dla
      własnego bezpieczeństwa - a nie tobie na złość. Poczytaj kodeksy.
      • Gość: Ania Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.internet.org.pl 25.10.04, 09:52
        Ty glupia babo, ja mam tego szczerze dosyc, zrobilas sobie z forum pole walki z
        Kopcewiczem, powtarzasz sie a jak juz nikt nie chce tego czytac rozpoczynasz
        nowe watki, a co do twoich argumentow to ich brak. Malo tego obrazasz kazdego
        kto sie z toba nie zgadza. Miej na tyle odwagi i napisz kim jestes?
        • Gość: caca Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 10:14
          mi etz sie nie podoba napadanie na Kopcewicza czy kogokowiek innego z jakimis
          oskarzeniami - od informacji jest UM - tam mozna kierowac pytania odnosnie
          wydawania kasy. Maja ustawowy obowiazek odpowiedziec w ciagu 14 dni.
          • Gość: Anna Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 25.10.04, 13:28
            a ja sie ciesze, ze o niektorych przekretach mozna dowiedziec sie z forum.Czasy
            sie zmieniaja tylko ludzie wciaz tak samo sa pazerni.
            • Gość: Ania Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.internet.org.pl 25.10.04, 14:30
              Problem i niebezpieczenstwo polegaja na tym, ze mozna bardzo latwo w ten
              sposob kogos skrzywdzic. Ludzie to czytaja i wyrabiaja sobie negatywne zdanie.
              A jezeli te pomowienia sa bezpodstawne, moze zlosliwe, pozostaje niepewnosc i
              sceptyzm. Mysle wiec ze powinno sie takie rzeczy eliminowac na forum a
              rozstrzygac w miejsca ku temu przeznaczonych.
              • Gość: wowo Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:28
                Najbardziej szkodzi sobie swoimi aroganckimi, obrazliwymi odpowiedziami sam
                Kopcewicz. Wystawia sobie jak najgorsze swiadectwo. Cozaca zarozumialosc i brak
                kultury. Powinien grzecznie wytlumaczyc na co wydal 14000 miejskich pieniedzy i
                byloby po sprawie. ALE NAWET GRIBOJEDOW FAL DO ZROZUMIENIA ZE NIEWIELE ZA TE
                PIENIADZE KTORE MIALY ISC NA JEGO PROMOCJE DOSTAL. I kto tu kogo skrzywdzil ja
                mysle ze Kopcewicz mlodych muzykow i tych ktorzy sie za nimi wstawili. WSTYD!
                WSTYD!WSTYD! Aniu nie badz taka zasliepiona twoj ulubieniec nie jest aniolem
                • Gość: niuk Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.torun.mm.pl 25.10.04, 18:41
                  Aniu, kiedy wracasz do Reichu ?
                • Gość: kaja Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:14

Racja. Tak samo jak pani BICZYK MUSI SIE WYTLUMACZYC Z PRZEKRETOW W DOMU MUZ.
                  Do prokuratora !!!!!!!!!!!!!!
                  • babbik Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce 25.10.04, 22:17
                    obrzucania błotem tu jakby rzucalo jakies 360. tys...
                    czyzbym sie nie mylił?

poza tym jest kaja prawdziwa i kaja "neoplus.adsi.tpnet.pl" - ta druga zawsze
                    źle o toruniu... ???
                    • Gość: McButelka do wowo IP: *.pec.torun.pl 26.10.04, 09:19
                      wowo – popatrz – interpretujesz ten list dla udowodnienia swoich tez – zresztą
                      fałszywych. Przecież w tym liście nie ma nic na temat tego, że coś jest nie w
                      porządku. Przeciwnie – autor wspomina, że za darmo nagrali całą płytę u mnie w
                      studiu. Zajrzyj najpierw w urzędzie miejskim do projektu i poczytaj (ze
                      zrozumieniem) jaki był określony zakres pomocy i jakie spektrum obejmuje, na co
                      zostały przeznaczone pieniądze i jaki został zaplanowany tryb ich przyznawania
                      oraz wydatkowania. Oraz oczywiście, jak przebiega realizacja. Czy to takie
                      trudne? Pewnie tak, bo trzeba wtedy pokazać twarz i dowód osobisty…
                      • Gość: wowo Gribojedow pdziekuj Kopcewiczowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:55
                        Panie Kopcewicz prawda jest taka ze naciagnal pan tych malolatow! Oni nie sa
                        zadowoleni.Milcza bo chca zaistniec i nie rozumieja ze mogliby gdyby nie tacy
                        ludzie jak pan. NIC IM PAN NIE POMOGL> POWINIEN PAN ZWROCIC KASE MIEJSKA A TA
                        POWINNA BYC PRZEKAZANA IM NP> na koncerty lub zakup sprzetu.
                • Gość: mała mi Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:57
                  chciałam tylko niewinnie wtrącić, że z tego cio mi wiadomo, wątek obronny W.P.
                  Kopcewicza jest prowadzony namiętnie przez pracowników UMK mających dostęp do
                  uczelnianego łącza. Komentarz pozostawiam zainteresowanym :PPPP
                  • Gość: osa Re: Cenzura usunela watki nt Grabowskiego i Kopce IP: 212.244.114.* 26.10.04, 14:47

Znaczy to złodzieje są ..... i pijaki....bo każdy złodziej to...pijak !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka