Gość: Mojra IP: *.k.mcnet.pl 28.10.04, 12:21 Cześć Toruń!! Co sadzicie o doklejaniu kolejnego wielkiego obiektu uslugowego jakim jest kino Cinema City? Pozdrawiam wszystkich Kujawiaków!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: caca o jakim doklejaniu mówisz? to obiekt wolnostojący. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:26 sadze, ze nowa inwestycja, dajaca miejsca pracy, przyciagajaca ludzi do miasta, zwiekszajaca ilosc atrakcji, dajaca szersa oferte kulturalna jest jak najbardziej uzasadniona. poza tym o jakim doklejaniu mówisz? to obiekt wolnostojący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: o jakim doklejaniu mówisz? to obiekt wolnosto IP: *.k.mcnet.pl 28.10.04, 12:39 Zgadzam się, że dający zatrudnienie, ale nie psuje Ci widoku? Czy pasuje do Twojego ukochanego Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: nowy myltiplex 28.10.04, 20:20 ...dlatego ja jestem za dzierżawą ziemi a nie jej sprzedaża... Odpowiedz Link Zgłoś
babbik trudno wymagac, zeby budowali multikino w stylu 28.10.04, 20:22 trudno wymagac, zeby budowali multikino w stylu gotyckim :-) Odpowiedz Link Zgłoś