b3ut 27.04.02, 15:07 No to ktoś nam strzelił samobójczego gola. Jedyną nadzieją na powstrzymanie tej fali zakompleksienia jest WYWALENIE LICZNIKÓW na forach regionalnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Samobój 27.04.02, 15:32 b3ut napisał(a): > No to ktoś nam strzelił samobójczego gola. Jedyną nadzieją na powstrzymanie tej > > fali zakompleksienia jest WYWALENIE LICZNIKÓW na forach regionalnych co chłopcze smytno,że ci nika bełcie podjebali? tę przewrotną trójkę to sobie w dupę wsadż! poproś a będzie ci oddane-błaźnie! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Samobój 27.04.02, 16:22 Gościu, o czym ty w ogóle pieprzysz? Zresztą nic dziwnego, że nie cię nie zrozumiałem, skoro twoją profesją jest nabijanie postów pozbawionych treści. Ale przy okazji wszyscy poczuliśmy się tak, jak czują się NORMALNI użytkownicy forum w Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Samobój 27.04.02, 20:43 robert_wl napisał(a): > Gościu, o czym ty w ogóle pieprzysz? Zresztą nic dziwnego, że nie cię nie > zrozumiałem, skoro twoją profesją jest nabijanie postów pozbawionych treści. > Ale przy okazji wszyscy poczuliśmy się tak, jak czują się NORMALNI użytkownicy > forum w Gorzowie. o tym żalił się bełt na innym forum!! jak mnie nie rozumiesz to po huj odpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Samobój IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:38 hiro napisał(a): > robert_wl napisał(a): > > > Gościu, o czym ty w ogóle pieprzysz? Zresztą nic dziwnego, że nie cię nie > > zrozumiałem, skoro twoją profesją jest nabijanie postów pozbawionych treśc > i. > > Ale przy okazji wszyscy poczuliśmy się tak, jak czują się NORMALNI użytkow > nicy > > forum w Gorzowie. > > o tym żalił się bełt na innym forum!! > jak mnie nie rozumiesz to po huj odpisujesz? Najgorzej jak półanalfabeta głos zabiera. Każde dziecko wie że się CHUJ pisze a nie HUJ głąbie jeden. Komputer moze ci rodziciele kupili, świadectwo jak widać też, ale na rozum, grosza jak widać, nie wydali. No, ale to by była chyba i tak, bezzwrotna inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Samobój IP: 198.138.227.* 29.04.02, 20:21 hiro napisał(a): > robert_wl napisał(a): > > o tym żalił się bełt na innym forum!! > jak mnie nie rozumiesz to po huj odpisujesz? hiro wiesniaku idz do Gorzowa, nie potrzeba nam tu twojego chamskiego stylu, twoj insajt do zadnej dyskusji i tak nic nie wniesie, idz ponabijaj postych postow w Gorzwowie, tylko tam mozesz tym zaimponowac, nam wisniackie wyczyny nie imponuja, jak sie zepniesz moze Bydgoszcz dogonisz i bedziesz mogl na zasluzona emetytura pojsc!!! Do roboty hiro w tym jestes dobry, Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Samobój 27.04.02, 20:47 robert_wl napisał(a): > Gościu-tylko nie tak!frajerze ........................................ pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Samobój IP: 198.138.227.* 29.04.02, 20:24 b3ut napisał(a): > No to ktoś nam strzelił samobójczego gola. Jedyną nadzieją na powstrzymanie tej > > fali zakompleksienia jest WYWALENIE LICZNIKÓW na forach regionalnych tak byloby najlepiej fora zyskaly by bardzo na jakosci, gdyz wiesniaki opusicly by fora bo z nich jedynie liczniki rozumieja, a drugiej strony dla hiro podobnych byla by to porazka zyciowa i mogli by przezyc roztruj nerwowy, bowiem wielomiesieczne efekty ich pracy zostalyby zmarnowane, hiro juz raz przezyl zalamanie nerwowe gdy mu kiedys admin 2k postych postow usunal :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Samobój 01.05.02, 02:38 Gość portalu: polonus napisał(a): > b3ut napisał(a): > > > No to ktoś nam strzelił samobójczego gola. Jedyną nadzieją na powstrzymani > e tej > > > > fali zakompleksienia jest WYWALENIE LICZNIKÓW na forach regionalnych > > tak byloby najlepiej fora zyskalyby bardzo na jakosci, gdyz wiesniaki opusicly > > by fora bo z nich jedynie liczniki rozumieja, a drugiej strony dla hiro podobny > ch > byla by to porazka zyciowa i mogli by przezyc roztru#j nerwowy, bowiem > wielomiesieczne efekty ich pracy zostalyby zmarnowane, > hiro juz raz przezyl zalamanie nerwowe gdy mu kiedys admin 2k postych postow > usunal :)))) oj stary kiedy ktoś komuś 2000 postów wyciął?-oj durny ty durny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Samobój IP: 198.138.227.* 01.05.02, 15:10 hiro napisał(a): > oj stary kiedy ktoś komuś 2000 postów wyciął?-oj durny ty durny! naprawde az tak zle u ciebie z pamiecia?????????? juz nie pamietasz????????? mam Ci poszukac na forum Gorzow watkow apropo twojego zalamania po usunieciu 2 miesiecznego owocu twojej kretynskiej dzialalnosci????? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Samobój 01.05.02, 20:13 Gość portalu: polonus napisał(a): > hiro napisał(a): > > > oj stary kiedy ktoś komuś 2000 postów wyciął?-oj durny ty durny! > naprawde az tak zle u ciebie z pamiecia?????????? >poszukaj i podwieś!jak to zrodisz to OK.! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Samobój IP: 198.138.227.* 01.05.02, 21:44 hiro napisał(a): > Gość portalu: polonus napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > oj stary kiedy ktoś komuś 2000 postów wyciął?-oj durny ty durny! > > naprawde az tak zle u ciebie z pamiecia?????????? > >poszukaj i podwieś!jak to zrodisz to OK.! > > > czy nabicie kolejnego pustego wpisu to wszystko na co cie stac???????????????????????????????????????????? to nie wiele, jakos zaskoczony nie jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Samobój 10.05.02, 19:41 Gość portalu: polonus napisał(a): > hiro napisał(a): > > > oj stary kiedy ktoś komuś 2000 postów wyciął?-oj durny ty durny! > naprawde az tak zle u ciebie z pamiecia?????????? > juz nie pamietasz????????? > mam Ci poszukac na forum Gorzow watkow apropo twojego zalamania po usunieciu 2 > miesiecznego owocu twojej kretynskiej dzialalnosci????? > i kto tu komu wyciął2k!!!!!!!!!!!!!!! pozdro hiro/pracujcie dalej-bo ja pracuję/ szkoda ,że w tej grze się do oślej wysyła! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Samobój 10.05.02, 19:47 Gość portalu: polonus napisał(a): > hiro napisał(a): > > > oj stary kiedy ktoś komuś 2000 postów wyciął?-oj durny ty durny! > naprawde az tak zle u ciebie z pamiecia?????????? > Wiesz co to znaczy , że ktoś jest wzrokowcem? To ja Ci powiem;jak zobaczę,że ktoś u mnie grabi-to niestety zapamiętuję i .... ...i pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś