Gość: kloi IP: *.torun.mm.pl 11.11.04, 19:11 te co teraz jerzdza to sa tragiczne~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: Chcemy nowe tramwaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:19 kup se samochód i nie zawracaj dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Chcemy nowe tramwaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.11.04, 19:24 ja tez kocham jazde tramem! RACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
wilman nastapi wymiana sukcesywnie calego taboru. 12.11.04, 14:23 Torun przygotował całosciowy program rozwoju komunikacji - to warunek do starania sie o dotacje z UE nawet w 75 %! Dzieki temu nastapi wymiana sukcesywnie calego taboru, prawdopodobnie w latach 2005-2008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczaninN Re: nastapi wymiana sukcesywnie calego taboru. IP: 158.75.35.* 15.11.04, 08:02 wilman, a skad ty masz takie newsy o tej wymianie taboru i gotowym programie? nie rob wody z mozgu ludziom bo nic takiego nie ma! rzecz nad ktora trwaja prace to zintegrowany program rozwoju transportu publicznego, ale sa w powijakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczaninN Re: nastapi wymiana sukcesywnie calego taboru. IP: 158.75.35.* 17.11.04, 07:53 \jezdze i to duzo a chodzilo mi o rozpoczynanie nowych watkow w tej samej sprawie, a nie o dyskusje wogole ot i wszystko na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just Re: Chcemy nowe tramwaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 13.11.04, 19:10 Mam wrażenie że jesteś jakimś półmózgiem który nie wie co mówi.Jadę tramwajem dopracy 4 przystanki co zajmuje mi 5 minut.Samochodem byłoby tak samo tylkoze nie miałabym go gdzie postawić przy pracy bo parking jest płatny (starówka)Więc sie zastanów czy te teksty o kupnie samochodu nie sa głupie.Przeciez bym na tym straciła.A skoro płace za bileto to mam prawo wymagać.To jest swiadczenie usług i powinny one być na odpowiednim poziomie w stosunku za ceny jakimi nas racza i na dodatek maja zamiar jeszcze je podwyższyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: Chcemy nowe tramwaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lysomice.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 21:27 Dokładnie. Koszty. Jazda samochodem w obie strony oraz opłata za parkowanie (2 zł za pierwszą godzinę) - wyobraź sobie ile zapłacisz jak parkujesz na 8 godzin. A poza tym o ile więcej spalin i smrodu do atmosfery i w płuca. Nie mówiąc o zużyciu auta, nerwach i ryzyku wynikającym z jazdy po polskich drogach. Gdyby rzeczywiście usługi transportowe świadczone były na przyzwoitym poziomie - nie zastanawiałbym się nad odrzuceniem samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: Chcemy nowe tramwaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 07:52 Nie każdego stać na samochód, nawet na takiego grata sprowadzonego z Unii. Skoro mam płacić 1,90, to wolałabym dojeżdżać do pracy porządnym tramwajem, a nie - jak w tej chwili - jednym starym wagonikiem linii nr 2!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Chcemy nowe tramwaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.244.137.* 17.11.04, 10:52 Bydgoska PESA czeka na propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
babbik tramwaje sa wygodniejsze od samochodu 17.11.04, 17:25 tramwaje sa wygodniejsze od samochodu - jesli chodzi o parkowanie Odpowiedz Link Zgłoś