Dodaj do ulubionych

Etyka -moralność admina (Kalego)

10.05.02, 23:29
Kryteria realizowanej cenzury jasne są tylko dla samego admina.
Nie wiem czym wątek "Toruń to piękne miasto" zasłużył sobie na oślą ławkę?
Czyżby przewijający się tam wątek żydowski? Nikt tej społeczności nie obrażał!
Znamy rodowód GW ale żeby wylewać dziecko z kąpielą? Czy to drażni, czy wstyd ?
Obserwuj wątek
    • hiro Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 10.05.02, 23:38
      pit1 napisał(a):

> Kryteria realizowanej cenzury jasne są tylko dla samego admina.
      > Nie wiem czym wątek "Toruń to piękne miasto" zasłużył sobie na oślą ławkę?
      > Czyżby przewijający się tam wątek żydowski? Nikt tej społeczności nie obrażał!
      > Znamy rodowód GW ale żeby wylewać dziecko z kąpielą? Czy to drażni, czy wstyd
      > ?

wasz admin ma stresy przedmiesiączkowe!wypirdala u Was CO CHCE! JUŻ DAWNO
      ZWRÓCILI WSZYSCY NA TO UWAGĘ!/na gadu się o tym dużo mówiło/Mnie to moze
      wypierniczać o każdej godzinie.Ja ne jestem z torunia.naprawdę macie chorego
      żydowskiego admina?jest to przykład niewłaściwej osoby na niewłaściwym miejscu!
      • kardos Re: precz z żydami i adminami ... 11.05.02, 00:49
        ... i toruniasami
        he he /kardos
    • robert_wl Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 11.05.02, 12:25
      Odpowiedź znajdziesz w wątku: "Do Admina - co zostalo wyciete ?????". Zamiast
      płakać nad rozlanym mlekiem, może po prostu kontynuujmy tę rozmowę w nowy wątku
      o tej samej nazwie. Pozdrawiam.
      • pit1 Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 11.05.02, 15:15
        robert_wl napisał(a):

> Odpowiedź znajdziesz w wątku: "Do Admina - co zostalo wyciete ?????......".

Problem w tym, że brak logicznego wytłumaczenia - ot taka logika i moralność
        Kalego. Bo przyznasz chyba,iż mało logiczne jest wyjaśnienie asmina:

"Tym razem jednak dwaj dżentelmeni zrobili za duzo chlewu w zbyt wielu watkach
        jednoczesnie, i w zbyt duzym tempie".

Chlewem jest pisanie i wyrażanie tez o społeczności żydowskiej w Toruniu?
        Panie admin ! No, no!
        • hiro Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 11.05.02, 15:27
          pit1 napisał(a): .
          >
          Chlewem jest pisanie o społeczności żydowskiej w Toruniu?wiem temat tabu
          zwłaszcza w toruniu!wiesz stary co to je znzk zapytania?jest to takie
          cudo ,którego się w polskim prawie używa żeby komuś dowalić i żeby to co mówisz
          było zgodne z prawem!pytać to każdy może tylko nie każdy musi na wszystko
          odpowiadać!/tak a nie inaczej stanowi prawo/
          > Panie admin ! No, no!

pozdro hiro
          • robert_wl Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 11.05.02, 16:08
            pit1 napisał(a):

> Problem w tym, że brak logicznego wytłumaczenia - ot taka logika i moralność
            > Kalego. Bo przyznasz chyba,iż mało logiczne jest wyjaśnienie asmina:
            >
            > "Tym razem jednak dwaj dżentelmeni zrobili za duzo chlewu w zbyt wielu
            watkach
            > jednoczesnie, i w zbyt duzym tempie".
            >
            > Chlewem jest pisanie i wyrażanie tez o społeczności żydowskiej w Toruniu?
            > Panie admin ! No, no!

Czym innym jest dyskusja na temat społeczności żydowskiej, a czym innym krótkie
            pogardliwe cytaty w stylu "żydowska wieś". Jeśli ktoś jest antysemitą to jego
            sprawa, ale niech swej wrogości nie wylewa na forum. Może trzeba było wyciąć
            tylko te posty, które były obraźliwe? Tak chyba byłoby najlepiej, ale skoro
            admin uznał że chlewu było zbyt dużo, to trudno. Dlatego też proponowałem
            założenie nowego wątku o tej samej nazwie i tam kontynuowałoby się rozmowę.
            Inna sprawa, że jeden z tych artystów, przez których wątek się popsuł, w
            zaledwie kilku słowach ładnie wszystkim dał do zrozumienia jakich ludzi
            najbardziej nienawidzi: "TORUŃCZYKI + ŻYDZI = SPOŁECZEŃSTWO TORUNIA". I już
            tylko z litości do xkowala - bo to jego słowa - nie zwróciłem mu uwagi, że w
            stwierdzeniu tym zupełnie brak logiki i prawdy. Pozdrawiam.
            • hiro Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 11.05.02, 16:29

> pogardliwe cytaty w stylu "żydowska wieś". Jeśli ktoś jest antysemitą to jego
              > sprawa, ale niech swej wrogości nie wylewa na forum.
              a kto im zabroni?Ty stary !to jest podobo wolny kraj!każdy może pisać to co myśli!
              tylko na waszym forum jest tak jak było za komuny!jesteście faktycznym
              ewenemantem w skali kraju.dziwi mnie ,że Wam TO ODPOWIADA!!!
              Ale to Wasze nie moje problemy z adminem.
              Może trzeba było wyciąć
              > tylko te posty, które były obraźliwe?
              może lepiej wyciąć wszystko co zawiera słowo żyd ,gówno itp.
              Tak chyba byłoby najlepiej, ale skoro
              > admin uznał że chlewu było zbyt dużo, to trudno.
              amnin powie ,że zamykamy to forum to też powiesz trudno!
              a kurwa w końcu z czyjej kasy żyje ten admin? z naszej !z twojej i z mojej!
              te śmieszne straszenie o banowaniu!klepnę parę idiotyzmów z NYLSTARA albo z RODII
              i takie potęgi wpierdolą coś takiego jak gazeta pl/po banie!/
              Dlatego też proponowałem

> założenie nowego wątku o tej samej nazwie i tam kontynuowałoby się rozmowę.
              > Inna sprawa, że jeden z tych artystów, przez których wątek się popsuł, w
              > zaledwie kilku słowach ładnie wszystkim dał do zrozumienia jakich ludzi
              > najbardziej nienawidzi: "TORUŃCZYKI + ŻYDZI = SPOŁECZEŃSTWO TORUNIA". I już
              > tylko z litości do xkowala - bo to jego słowa - nie zwróciłem mu uwagi, że w
              > stwierdzeniu tym zupełnie brak logiki i prawdy. Pozdrawiam.

w tym stwierdzeniu faktycznie brak logiki
              pozdro hiro
              • pit1 Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 11.05.02, 18:48
                cyt:"a kurwa w końcu z czyjej kasy żyje ten admin? z naszej !z twojej i z
                mojej!"

Oj, z twojej najbardziej! Takimi jak ty media stoją!

Ty anarchi z demokracją koleś nie mylisz?
            • pit1 Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 11.05.02, 18:56
              cyt:'
              "Czym innym jest dyskusja na temat społeczności żydowskiej, a czym innym
              krótkie
              pogardliwe cytaty w stylu "żydowska wieś". Jeśli ktoś jest antysemitą to jego
              sprawa, ale niech swej wrogości nie wylewa na forum".

Bez przesady - wycinać pogardliwe stwierdzenia? A gdzie tu antysemityzm ???
              A stwierdzenie np. "wielkomiejska metropolia..itd" też należy wyciąć?
              Taką samą Toruń jest wielkomiejską metropolią jak i wsią żydowską.

Zwracałem już uwagę na temat nadwrażliwości admina na kwestie "żydowskie" lecz
              troszkę rozsądku.
              A stwierdzenia "skoro admin wyciął to trudno" itp. - graniczą troszkę z
              nadmierną usłużnością.
              A jak wytnie wszystko to też trudno ?
              • kardos Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 12.05.02, 09:54
                proponuje dac bana
                wszystkim w toruniu
                na 3 miesiace
                to sie forum
                uspokoi
                co wy na to? /kardos
              • robert_wl Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 12.05.02, 13:56
                pit1 napisał(a):

> A jak wytnie wszystko to też trudno ?

To już jest skrajność, która oczywiście nie powinna mieć miejsca. Zresztą nie
                wiadomo, z jakiego powodu admin usunął tamten wątek. Może wcale nie chodziło mu o
                to, że pojawiła się w nim rozmowa o Żydach, a uznał, że kilku prymitywów narobiło
                tam za dużo świństwa w postaci obelg pod adresem miasta i jego mieszkańców?
                • pit1 Re: Etyka -moralność admina (Kalego) 12.05.02, 16:08
                  Admin "uznał" ???? Może niech posty czyta dokładnie i opiera się na faktach, a
                  nie na własnych uznaniach !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka