radeqrdemenes 20.01.05, 13:31 zapraszam do Płocka to piękne i ciekawe miasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeqrdemenes Re: zapraszam do Płocka 20.01.05, 13:38 czy ktoś widział wogóle to piękne miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: zapraszam do Płocka IP: *.petrus.com.pl 20.01.05, 14:32 Lepsze niż Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: zapraszam do Płocka IP: *.hipernet.ras.pl 20.01.05, 14:42 znowu malomiasteczkowe kompleksy...to prawda blizej wam do plocka niz bydgoszczy, poznania wroclawia gdanska i innych duzych miast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: zapraszam do Płocka IP: *.petrus.com.pl 20.01.05, 17:04 Nie jesteśmy miastem tak dużym jak choćby Krakoów gdyż brakuje nam do niego wiele tak samo jak i bardzo wiele brakuje Bydgoszczy, ale pod wieloma względami jest nam bliżej do Krakowa niż do Bydgoszczy. Chyba nawet wiesz o czym mówie, a jeśli nie - tym gorzej dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do prawego Re: zapraszam do Płocka IP: *.petrus.com.pl 20.01.05, 17:37 Jakbyś nie wiedział to właśnie Kraków i Toruń są skupiskami najcenniejszych zabytków w Polsce.Pod tym względem Toruń przewyższa nawet takie miasta jak Gdańsk ,Poznań czy Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypij kolego Re: zapraszam do Płocka IP: *.hipernet.ras.pl 20.01.05, 20:39 smiech na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrr Re: zapraszam do Płocka IP: *.petrus.com.pl 20.01.05, 17:51 Dzięki za zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: zapraszam do Płocka IP: *.torun.mm.pl 20.01.05, 21:11 Ja jestem z Płocka i pytam: co my mamy tam takiego ładnego? No poza kameralną starówką i nowo budowanym mostem... Odpowiedz Link Zgłoś