s3kawka 02.06.02, 15:14 powiedzcie mi tak naprawde szczerze, czy lubicie swoja uczelnie? Zamierzam tam studiowac (najprawdopodobniej anglistyke) i coraz powazniej zaczynam sie zastanawiac, czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michu Re: Drodzy studenci UMK IP: 158.75.5.* 03.06.02, 10:10 to zalezy jakie uczelnie masz do wyboru, jesli torun, bydgoszcz, gdansk to najlepiej torun, jesli poznan to poznan (tam jest najlepsza w polsce anglistyka), jesli chodzi o atmosferze to w trouniu jest najlepsza do studiowanie, male miasto czas jaby sie zatrzymal - jest super, po studiach wyjazd - przygoda zyciowa, a jesli chodzi o ludzi - tgo tak jak w zyciu, jesli masz szczescie to wszedzie spotkasz przyjaciol, jesli nie to lepiej sie zabic (zartuje) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Re: Drodzy studenci UMK 03.06.02, 22:40 a owszem. no prosze, jaki ten swiat (a raczej Torun) maly, ladne rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Drodzy studenci UMK IP: 198.138.227.* 03.06.02, 14:43 s3kawka napisał(a): > powiedzcie mi tak naprawde szczerze, czy lubicie swoja uczelnie? Zamierzam tam > studiowac (najprawdopodobniej anglistyke) i coraz powazniej zaczynam sie > zastanawiac, czy warto. w Toruniu jest dobrze studiowac bo jest tanio, niestety pracy bedziesz szukal gdzie indziej, (nie zrozum mnie zle szukac mozesz i w Toruniu :) )... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Drodzy studenci UMK IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 00:55 Toruń jest bardzo ładnym miastem,idealnym do studiowania ze względu na swoją atmosferę.Niestety jak dla mnie jest zbyt małe i zgodzę się tu z niektórymi że pracy to trzeba szukać raczej poza Toruniem.No chyba że masz zamiar studiować informatykę - zapotrzebowanie będzie jeszcze długo na takich specjalistów,nawet w Toruniu. Mogę także potwierdzić że ceny wszystkiego w Toruniu są niewysokie,no może poza biletami na zawody żużlowe.Ale jeżeli chodzi o piwo to jest nawet tańsze niż w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Drodzy studenci UMK IP: 146.101.149.* 18.06.02, 12:23 Zgadzam sie -Torun jako miasto do studiowania tak - nie ma lepszego ale ... nic wiecej, malo kto zostaje tu po studiach. Z samej uczelni jestem srednio zadowolony -moj wydzial (prawo) jest zawalony studentami w zwiazku z czym zalatwienie czegokolwiek graniczy z cudem ale pewnie tak jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Toruń tak angielski nie IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.02, 22:44 Toruń zdecydowanie tak -argumenty j.w. anglistyki nie polecam. jeżeli lubisz ten język, po prostu ucz się go i odpuść sobie filologię, bo jest ogólnie nudna i do d... poza tym porobiły się teraz nieciekawe układy. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś