Gość: ja IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.02.05, 19:05 Łazowy znów sciemniasz. Przeciez nawet gdyby nie byly chore na grypel, to i tak przegraja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pelikanciu Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:39 ONE z grypy wyjda,ty paranoikiem zostaniesz,niestety. Zdrowka dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrenalina Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.02.05, 21:27 Dziewczyny, zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia, trzymajcie sie:) pozdro dla redaktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: *.petrus.com.pl 27.02.05, 18:48 Dziękuję za słowa otuchy dla zawodniczek, które naprawdę zamiast skupić się na walce o ligowe punkty walczą z chorobą. Nikt ekstraklasy nie nie obiecywał. W tym roku zespół miał się ograć i w przyszłym sezonie powalczyć o awans. Co do trenera Broczka to jest to odpowiedni facet na odpowiednim miejscu. Ale nie znaczy to że dziweczyny odpuszczą, na pewno będa walczyły do końca o jak najlepszy wynik. O awans do ekstraklasy na pewno też. Dzięki za pozdrowienia Adrenalina, pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelikanciu Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:14 red. jest zdrowy.lepiej mi zycz zdrowia,troche mnie lamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik sekcji Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: *.dami.pl 25.02.05, 16:30 SerdecZnie współczujemy drużynie z Torunia.AZS KK wyraził zgodę na zmianę terminu meczu na dzień 6 marca w Jeleniej G. To prawda . że dzień wcześniej jest ligowa kolejka / Poznań - J.Góra i Toruń - Kraków II / ,ale obie drużyny miałyby zbliżone warunki gry , a przede wszystkim Toruń byłby w pełnym składzie. Inne terminy nie były możliwe z obiektywnych przyczyn , o czym poinformowano działaczy z Torunia. Propozycja rozegrania meczu 6 marca została przez Toruń odrzucona. Odpowiedz Link Zgłoś
mavellis Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem 25.02.05, 20:27 a dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: 195.205.170.* 26.02.05, 13:48 Gypa to też było wytłumaczenie porażki w Lesznie. Może czs na zmianę trenera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drakula Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: 195.205.170.* 26.02.05, 15:27 Broczek do dymisji. Gdzie ta obiecana ekstraklasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosma Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.02.05, 16:56 czy to ma być śmieszne? Czego Ty człowieku od nich chcesz? A czy ktokolwiek obiecywał ekstraklasę.Wydaje mi sie , że było powiedziane, że jak się uda to bedzie super i organizacyjnie Torun jest gotowy na to żeby grać wyżej , ale nikt nie mówił że z tym składem awans to pestka!Spójrz na to obiektywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrenalina Re: Koszykarki Nova Trading/Kani walczą z wirusem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.02.05, 19:22 Zgadzam sie w 100%. Nikt nie obiecywał żadnego awansu. Owszem walka o awans była w planach i nadal jest... tak, tak Otóz przy obecnym systemie rozgrywek można jeszcze spokojnie awansowac do ekstraklasy, tym bardziej, ze Kania nie przegrywa tych spotkan zdecydowanie. Poziom jest bardzo wyrownany i nie mozna kogokolwiek tutaj faworyzowac, ani tez skreślać. Szkoda tej epidemi grypy, bo to na pewno nieco rozbiło zespół, ktory po naprawde słabych meczach na poczatku tego roku, zaczął grac ostatnio lepiej. Ja nadal wierze w awans, a przynajmniej dobra grę naszych koszykarek. Teraz sytuacja sie skomplikowała o tyle, ze ubyła Salska, a z Nia wazne centymetry pod koszem. Nadal nie mamy klasowej rozgrywajki no i teraz te choroby. Trzeba walczyc dalej. pozdrawiam wszystkich działaczy, trenera, masera, redaktora no i oczywiscie koszykarki:) Odpowiedz Link Zgłoś