Dodaj do ulubionych

Dla Gazety

IP: *.torun.mm.pl 07.03.05, 21:03
Chlop swoje.............
Obserwuj wątek
    • Gość: Ron Re: Dla Gazety IP: *.uci.uni.torun.pl 08.03.05, 07:23
      Kto normalny o 14:00 w niedzielę siędzi przed telewizorem? Normalny człowiek
      jest wtedy na spacerze albo odwiedza znajomych itp, itd... Już dużo lepszą porą
      był piątek po 18:00!
      • torunianin1 Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21, w kazdej 08.03.05, 08:32
        Brodowski:
        "Nie uważam, że godzina 14.05 w niedzielę jest złą porą emisji "Zbliżeń
        Toruńskich"

a ja mysle, ze bardzo złą - gorzej to tylko w czsie mszy: 10-12
        Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21, w kazdej telewizji!
        • Gość: pat Re: Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21 IP: *.uci.uni.torun.pl 08.03.05, 11:26
          Właśnie!
          • Gość: bartosz Re: Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:06
            Brodowskiego należy upić albo nafaszerować prochami, a wtedy dac do podpisu
            umowy na światłowód i lokal - szybciej i taniej.
            I da kazdy czas natenowy.
            • Gość: bydgoszczanin Re: Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:23
              a ja uwazam ze Zblizenia Torunskie nalezy nadawac o 19 30 na TVP1,
              bo to skandal ze najwieksze i najpiekniejsze miasto w Polsce posiada jako
              jedyne ze wszystkich miAST SWOJ PROGRAM INFORMACYJNY
              • Gość: toruńczyk Zbliżenia Toruńskie ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.05, 15:55
                Ten program nie powinien się pojawić. Mamy jedno województwo i dwie
                stolice.Bydgoszcz i Toruń, wojewoda i marszałek, wszyscy powinni wypracować
                jakiś kompromis.Może należy zobaczyć jak robią TV i radio regionalne w woj.
                lubuskim.W województwie wielkopolskim są nadawane o 18.00 jednocześnie dwa
                programy informacyjne: z Poznania i Kalisza.Czy w Poznaniu , tak jak w
                Bydgoszczy ktoś robi z tego problem ? - odpowiadam, że NIE! Obecne Zbliżenia
                Toruńskie to program robiony przez Bydgoszczan i nie wiem do kogo
                adresowany.Pozdrawiam i zapraszam do Torunia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka