Gość: paco IP: *.torun.mm.pl 07.03.05, 21:03 Chlop swoje............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ron Re: Dla Gazety IP: *.uci.uni.torun.pl 08.03.05, 07:23 Kto normalny o 14:00 w niedzielę siędzi przed telewizorem? Normalny człowiek jest wtedy na spacerze albo odwiedza znajomych itp, itd... Już dużo lepszą porą był piątek po 18:00! Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21, w kazdej 08.03.05, 08:32 Brodowski: "Nie uważam, że godzina 14.05 w niedzielę jest złą porą emisji "Zbliżeń Toruńskich" a ja mysle, ze bardzo złą - gorzej to tylko w czsie mszy: 10-12 Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21, w kazdej telewizji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21 IP: *.uci.uni.torun.pl 08.03.05, 11:26 Właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:06 Brodowskiego należy upić albo nafaszerować prochami, a wtedy dac do podpisu umowy na światłowód i lokal - szybciej i taniej. I da kazdy czas natenowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Najlepszy czas to zawsze wieczor, 18-21 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:23 a ja uwazam ze Zblizenia Torunskie nalezy nadawac o 19 30 na TVP1, bo to skandal ze najwieksze i najpiekniejsze miasto w Polsce posiada jako jedyne ze wszystkich miAST SWOJ PROGRAM INFORMACYJNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruńczyk Zbliżenia Toruńskie ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.05, 15:55 Ten program nie powinien się pojawić. Mamy jedno województwo i dwie stolice.Bydgoszcz i Toruń, wojewoda i marszałek, wszyscy powinni wypracować jakiś kompromis.Może należy zobaczyć jak robią TV i radio regionalne w woj. lubuskim.W województwie wielkopolskim są nadawane o 18.00 jednocześnie dwa programy informacyjne: z Poznania i Kalisza.Czy w Poznaniu , tak jak w Bydgoszczy ktoś robi z tego problem ? - odpowiadam, że NIE! Obecne Zbliżenia Toruńskie to program robiony przez Bydgoszczan i nie wiem do kogo adresowany.Pozdrawiam i zapraszam do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś