dwumiasto 03.05.05, 01:06 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050502/ekonomia/ekonomia_a_2.html co zrobic aby dwumiasto zaistnialo na tej mapie chocby jako kropeczka? zapraszam --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: Krol jest nagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 01:19 Wylewaj swoje krokodyle łzy na swoim forum ok? Co zrobic? Skończyc z wzajemnym oczernianiem sie, chorobliwa rywalizacja i dążeniem do "dwumiasta" na zasadzie "zabierzmy tym drugim wszystko". Taka praktyke stosuja krzykacze po obu stronach i po obu wyglada to równie żałośnie. Ja na ten temat nie bede dystkutowac bo szkoda nerwów, ale szlag mnie trafia jak widze posty na obu forach. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Krol jest nagi 03.05.05, 01:32 > Wylewaj swoje krokodyle łzy na swoim forum ok? To jest moje forum. Nie masz nic do powiedzenia to po co mowisz? :) pytanie bylo konkretne. zapraszam --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Krol jest nagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 01:36 I konkretnie odpowiedzialem. Ale raczej dla zasady bo nie wierze ze cos mozna zmienic przy tym ładunku jadu jaki prezentujesz zarówno ty jak i twoi adwersarze. A twoje forum jest gdzie indziej- podac ci link moze? Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Krol jest nagi 03.05.05, 01:37 Gość portalu: Jazon napisał(a): > I konkretnie odpowiedzialem. Ale raczej dla zasady bo nie wierze ze cos mozna > zmienic przy tym ładunku jadu jaki prezentujesz zarówno ty jak i twoi Zapraszam na www.dwumiasto.pl i pokaz mi jad? :) > adwersarze. A twoje forum jest gdzie indziej- podac ci link moze? Nie Ty wybierasz ktore forum moje. zapraszam --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takijeden. Re: Krol jest nagi IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 03.05.05, 05:02 Król jest nagi,królowa obabulona - i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Krol jest nagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 09:35 będą mieli nagie obadulone dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: dwumiasto WON! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:00 Jestem ciekaw czy admin usunie ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś