Dodaj do ulubionych

Nominacje do Dybów 2005

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:59
Bardzo fajny pomysl!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: arek > Bardzo fajny pomysl!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:00
      po raz pierwszy przyznano antynagrody - Dyby. Tym razem internauci wskażą
      osoby, którym należałoby się zakucie w to średniowieczne narzędzie tortur.

moze jakis polityk?
      • torunianin1 sredniowieczne atrakcje na sredniowiecznej starowc 03.06.05, 09:11
        Podobaja mi sie takie sredniowieczne atrakcje na sredniowiecznej starowce - to
        na pewno wpali.
    • Gość: ania Ohoho, to sie bedzie dzialo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:25
      Ohoho, to sie bedzie dzialo!
      • Gość: Robak WAW podała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:58
        WAWA podała wczoraj w Warszawce, że nominacje do DYBÓW to między innymi
        Giertych, Doda, Ivan i Delfin, Miller, i Dżorcz Busz. fajnie o Toruniu słychać w
        kraju! Ja głosuję na Ajwana i jego rybę :))!
        • babbik sredniowieczny Torun i dyby = TAK. 03.06.05, 16:13
          Podoba mi sie. caly ten pomysl - sredniowieczny Torun i dyby = TAK.
          • siwy51 Stawiam na MIllera. 05.06.05, 20:12
            Stawiam na MIllera.
            • Gość: M3man Pierwsze nominacje! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.06.05, 21:36
              To pierwsze nominacje wraz z uzasadnieniami:
              Głosujcie wchodząc na: www.lfg.caropenoctem.pl - tam jest formularz

Najstraszliwsza Piosenka: - Iwan & Delfin "Czarne oczy", a na drugim miejscu
              O-ZONE "Dragostea Din Tei"; Czikulinka... może zbyt ambitne nie jest ale to bije
              wszelkie rekordy

Najstraszliwszy Program Telewizyjny: kolejna edycja IDOLA....; „Najsłabsze
              ogniwo”; zdecydowanie reality z Panem/Panią Miriam "Wszystko o Miriam"; "Warto
              rozmawiać" -nie warto oglądać; „Ciao Darwin” - totalna klęska; „Lekka jazda”
              dwóch panów; „Co z tą Polską” za obniżenie lotów.

Najstraszliwsza Postać Roku: Ojciec Rydzyk; Roman Giertych

Najstraszliwsze Wydarzenie: sławne 53 sekundy. and the winner is... ENDRJU;
              afery w polskim sporcie (PZN i PZPN); "kariera" Mandaryny

Najstraszliwszy Pomysł Roku: Zdecydowanie ABONAMENT na komórki i internet by KRRiT

Najstraszliwszy Polityk: Roman o "neopiastowskiej fryzurze"; przekornie powiem,
              że polityków to można by było podać cały PĘCZAK; Drzordrz Dablju Busz

Najstraszliwsza Postać Show-biznesu: Doda i Rysio z klanu; Doda też, ale Edytka
              Górniak jednak bardziej; stanowczo Ivan (może być nawet bez Delfina); A można
              zagranicznych? Bo ja bym polecał tą, co będzie na prezydenta USA kandydować –
              Lopez; Szczuka

Najstraszliwszy Film: - STAAAAAAAAAAAR ŁOOOOOOOOOORS III; - RH+ "kiedy rozum
              śpi"; Pojutrze.
              • torunianin1 Re: Pierwsze nominacje! 06.06.05, 08:30
                A nie tasiemcowe seriale?
                • Gość: zwęglony pazur Re: Pierwsze nominacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:58
                  zdecydowanie tasiemcowe seriale
                  a najstraszliwsza postać roku - proponuję Dyducha i Janika
                  jeszcze przypomniała mi się najstraszliwsza pioseneczka - przeróbka motywu
                  ze "Skrzypka na dachu" w wersję smerf-disco - przerażające
    • nautile Kto w końcu dostał? 08.06.05, 14:21
      Kto w końcu dostał?
    • Gość: ja Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.06.05, 23:12
      Ja tez stawiam na Millera. Najmądrzejszego nieomylnego Leszka za to ze wzywal
      AWS do odejscia ze wzgledu na niskie poparcie. Jego rzad mial 2 razy mniejsze i
      tkwil. Za to ze mowil ze facet nie wazne jak zaczyna wazne jak konczy.
      za to ze czekal z podaniem sie do dymisji az wejdziemy do UE. Jakby Unia
      przelozyla akcesje na 1 czerwca on tez by przedluzyl swoje bycie w rzadzie
      Leszek chce aby byl w krzyzowkach.
      Kto byl pierwszym polskim premierem w UE? Oczywiscie Leszek Miller
      • Gość: tykk Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:48
        Masz racje, poieram, zreszta cale SLD w dyby!
    • Gość: ja Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.06.05, 20:59
      A laureata wybiera jury czy mozna glosowac?
      • Gość: m3man Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.06.05, 12:25
        kapituła zdecyduje , kto wygra, ale tylko na podstawie głosów wysąłnych via
        internet. chodzi o to, by nie dac sie nabrać na jakiegoś osozłoma, co to wyśłe
        4000 zgłsozen na swojego sąsiada i on by musiał wygrac bo ma najwięcej gśów.
        kapituła to ludzie mądzry i złośliwi, wiedzą jak sie upora z tego typu
        oszustwami :))
        Glosuj! www.lfg.carpenoctem.pl - tam jest formularz we wszystkich osmiu
        kategoriach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka