Gość: popek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:59 Bardzo fajny pomysl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek > Bardzo fajny pomysl!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:00 po raz pierwszy przyznano antynagrody - Dyby. Tym razem internauci wskażą osoby, którym należałoby się zakucie w to średniowieczne narzędzie tortur. moze jakis polityk? Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 sredniowieczne atrakcje na sredniowiecznej starowc 03.06.05, 09:11 Podobaja mi sie takie sredniowieczne atrakcje na sredniowiecznej starowce - to na pewno wpali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Ohoho, to sie bedzie dzialo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:25 Ohoho, to sie bedzie dzialo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak WAW podała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:58 WAWA podała wczoraj w Warszawce, że nominacje do DYBÓW to między innymi Giertych, Doda, Ivan i Delfin, Miller, i Dżorcz Busz. fajnie o Toruniu słychać w kraju! Ja głosuję na Ajwana i jego rybę :))! Odpowiedz Link Zgłoś
babbik sredniowieczny Torun i dyby = TAK. 03.06.05, 16:13 Podoba mi sie. caly ten pomysl - sredniowieczny Torun i dyby = TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M3man Pierwsze nominacje! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.06.05, 21:36 To pierwsze nominacje wraz z uzasadnieniami: Głosujcie wchodząc na: www.lfg.caropenoctem.pl - tam jest formularz Najstraszliwsza Piosenka: - Iwan & Delfin "Czarne oczy", a na drugim miejscu O-ZONE "Dragostea Din Tei"; Czikulinka... może zbyt ambitne nie jest ale to bije wszelkie rekordy Najstraszliwszy Program Telewizyjny: kolejna edycja IDOLA....; „Najsłabsze ogniwo”; zdecydowanie reality z Panem/Panią Miriam "Wszystko o Miriam"; "Warto rozmawiać" -nie warto oglądać; „Ciao Darwin” - totalna klęska; „Lekka jazda” dwóch panów; „Co z tą Polską” za obniżenie lotów. Najstraszliwsza Postać Roku: Ojciec Rydzyk; Roman Giertych Najstraszliwsze Wydarzenie: sławne 53 sekundy. and the winner is... ENDRJU; afery w polskim sporcie (PZN i PZPN); "kariera" Mandaryny Najstraszliwszy Pomysł Roku: Zdecydowanie ABONAMENT na komórki i internet by KRRiT Najstraszliwszy Polityk: Roman o "neopiastowskiej fryzurze"; przekornie powiem, że polityków to można by było podać cały PĘCZAK; Drzordrz Dablju Busz Najstraszliwsza Postać Show-biznesu: Doda i Rysio z klanu; Doda też, ale Edytka Górniak jednak bardziej; stanowczo Ivan (może być nawet bez Delfina); A można zagranicznych? Bo ja bym polecał tą, co będzie na prezydenta USA kandydować – Lopez; Szczuka Najstraszliwszy Film: - STAAAAAAAAAAAR ŁOOOOOOOOOORS III; - RH+ "kiedy rozum śpi"; Pojutrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwęglony pazur Re: Pierwsze nominacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:58 zdecydowanie tasiemcowe seriale a najstraszliwsza postać roku - proponuję Dyducha i Janika jeszcze przypomniała mi się najstraszliwsza pioseneczka - przeróbka motywu ze "Skrzypka na dachu" w wersję smerf-disco - przerażające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.06.05, 23:12 Ja tez stawiam na Millera. Najmądrzejszego nieomylnego Leszka za to ze wzywal AWS do odejscia ze wzgledu na niskie poparcie. Jego rzad mial 2 razy mniejsze i tkwil. Za to ze mowil ze facet nie wazne jak zaczyna wazne jak konczy. za to ze czekal z podaniem sie do dymisji az wejdziemy do UE. Jakby Unia przelozyla akcesje na 1 czerwca on tez by przedluzyl swoje bycie w rzadzie Leszek chce aby byl w krzyzowkach. Kto byl pierwszym polskim premierem w UE? Oczywiscie Leszek Miller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tykk Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:48 Masz racje, poieram, zreszta cale SLD w dyby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.06.05, 20:59 A laureata wybiera jury czy mozna glosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3man Re: Nominacje do Dybów 2005 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.06.05, 12:25 kapituła zdecyduje , kto wygra, ale tylko na podstawie głosów wysąłnych via internet. chodzi o to, by nie dac sie nabrać na jakiegoś osozłoma, co to wyśłe 4000 zgłsozen na swojego sąsiada i on by musiał wygrac bo ma najwięcej gśów. kapituła to ludzie mądzry i złośliwi, wiedzą jak sie upora z tego typu oszustwami :)) Glosuj! www.lfg.carpenoctem.pl - tam jest formularz we wszystkich osmiu kategoriach Odpowiedz Link Zgłoś