Dodaj do ulubionych

nowe forum, nowe tempo

18.07.02, 13:20
tempo jak cholera! Odpuszczam sobie, moze za jakis czas bedzie lepiej. Ide
dalej sie urlopowac!
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 14:54
      Paula, a gdzieś Ty się przez te wszystkie lata podziewała? Już zapomniałem jak
      wyglądasz. Nie tylko Ty się zniechęciłaś to tego forum, a jeżeli alternatywą do
      forum jest urlopowe leniuchowanie i słoneczna kąpiel, no to chyba tylko ktoś
      przy niezdrowych zmysłach by się zastanawiał co wybrać. Miłego wypoczynku.
      • pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:03
        gdzie bylam? tam gdzie chlodne wiatry wieja i powietrze pachnie morzem:)
        a w Torunu ... duchota straszna! za miesiac wracam na forum :)
        Robercie, zycze Tobie bys nie zapomnial co to wakacje, odpoczynek, relaks,
        chlodne piwo i frytki, piasek na plazy i zimna (wspaniala) woda!
        • robert_wl Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:14
          pau+la napisała:

> gdzie bylam? tam gdzie chlodne wiatry wieja i powietrze pachnie morzem:)
          > a w Torunu ... duchota straszna! za miesiac wracam na forum :)
          > Robercie, zycze Tobie bys nie zapomnial co to wakacje, odpoczynek, relaks,
          > chlodne piwo i frytki, piasek na plazy i zimna (wspaniala) woda!

Widzisz, ja jestem na takim etapie, że odpoczynek i relaks znajduje na forum.
          Smaku piwa nie zapomnę na pewno, bo niemal co wieczór czuję jego gorzki smak w
          przydomowym piwnym ogródku:) Najbardziej brakuje mi tutaj szumu fal, bezkresu
          morza i moich ulubionych mieleńskich imprez.
          • pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 16:00
            robert_wl napisał:

Najbardziej brakuje mi tutaj szumu fal, bezkresu
            > morza i moich ulubionych mieleńskich imprez.

W takim razie, tego wlasnie Ci zycze:)))
            • robert_wl Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 16:06
              pau+la napisała:

> W takim razie, tego wlasnie Ci zycze:)))

Bóg Ci zapłać dobra kobieto.
    • Gość: polonus Re: nowe forum, nowe tempo IP: 198.138.227.* 18.07.02, 14:58
      pau+la napisała:

> tempo jak cholera! Odpuszczam sobie, moze za jakis czas bedzie lepiej. Ide
      > dalej sie urlopowac!

kobieto przeciez ty ciagle masz urlop, oj przydalby ci sie pobyt w amerykanskim
      dobrobycie :) oduczyliby cie tego urlopowania sie !
      • pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:06
        zebys wiedzial, Pol! To wszystko dzieki mojemu mezowi, ktory tak mi zycie
        ulozyl:)))
        • Gość: polonus Re: nowe forum, nowe tempo IP: 198.138.227.* 18.07.02, 19:01
          pau+la napisała:

> zebys wiedzial, Pol! To wszystko dzieki mojemu mezowi, ktory tak mi zycie
          > ulozyl:)))
          ty tego meza to powinnas na rekach nosic, a conajmniej (jesli za ciezki)
          dokladnie sie dla niego opalic :)
    • doka1 Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:07
      Urlopuj ile wlezie i nie sluchaj polonusa, za nas tez troche pourlopuj co by
      nam w tym dusznym toruniu ulge jakos przyniesc, milego odpoczynku Ci zyczymy, Pa
      • pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:58
        ok! postaram sie za Was wszystkich pourlopowac, obym tyko w nalog jaki nie
        wpadla :)
        • Gość: Wiech Re: nowe forum, nowe tempo IP: 217.97.134.* 19.07.02, 08:52
          pau+la napisała:

> ok! postaram sie za Was wszystkich pourlopowac, obym tyko w nalog jaki nie
          > wpadla :)

Ave!
          Miło, że wciąż dychasz i się odezwałaś, bo zaczynaliśmy się już niepokoić...
          szkoda jeno, że na kilka sekund tylko, ale jak wrócisz z wojaży, to myślę, że
          poprawa nastąpi...
          co do urlopowania - baw sie dobrze, ale mnie proszę nie wyręczaj! - ja tam wolę
          sam gdzieś ruszyć i pourlopować... :)
          i to już niedługo :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka