pau+la 18.07.02, 13:20 tempo jak cholera! Odpuszczam sobie, moze za jakis czas bedzie lepiej. Ide dalej sie urlopowac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wl Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 14:54 Paula, a gdzieś Ty się przez te wszystkie lata podziewała? Już zapomniałem jak wyglądasz. Nie tylko Ty się zniechęciłaś to tego forum, a jeżeli alternatywą do forum jest urlopowe leniuchowanie i słoneczna kąpiel, no to chyba tylko ktoś przy niezdrowych zmysłach by się zastanawiał co wybrać. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:03 gdzie bylam? tam gdzie chlodne wiatry wieja i powietrze pachnie morzem:) a w Torunu ... duchota straszna! za miesiac wracam na forum :) Robercie, zycze Tobie bys nie zapomnial co to wakacje, odpoczynek, relaks, chlodne piwo i frytki, piasek na plazy i zimna (wspaniala) woda! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:14 pau+la napisała: > gdzie bylam? tam gdzie chlodne wiatry wieja i powietrze pachnie morzem:) > a w Torunu ... duchota straszna! za miesiac wracam na forum :) > Robercie, zycze Tobie bys nie zapomnial co to wakacje, odpoczynek, relaks, > chlodne piwo i frytki, piasek na plazy i zimna (wspaniala) woda! Widzisz, ja jestem na takim etapie, że odpoczynek i relaks znajduje na forum. Smaku piwa nie zapomnę na pewno, bo niemal co wieczór czuję jego gorzki smak w przydomowym piwnym ogródku:) Najbardziej brakuje mi tutaj szumu fal, bezkresu morza i moich ulubionych mieleńskich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 16:00 robert_wl napisał: Najbardziej brakuje mi tutaj szumu fal, bezkresu > morza i moich ulubionych mieleńskich imprez. W takim razie, tego wlasnie Ci zycze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 16:06 pau+la napisała: > W takim razie, tego wlasnie Ci zycze:))) Bóg Ci zapłać dobra kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: nowe forum, nowe tempo IP: 198.138.227.* 18.07.02, 14:58 pau+la napisała: > tempo jak cholera! Odpuszczam sobie, moze za jakis czas bedzie lepiej. Ide > dalej sie urlopowac! kobieto przeciez ty ciagle masz urlop, oj przydalby ci sie pobyt w amerykanskim dobrobycie :) oduczyliby cie tego urlopowania sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:06 zebys wiedzial, Pol! To wszystko dzieki mojemu mezowi, ktory tak mi zycie ulozyl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: nowe forum, nowe tempo IP: 198.138.227.* 18.07.02, 19:01 pau+la napisała: > zebys wiedzial, Pol! To wszystko dzieki mojemu mezowi, ktory tak mi zycie > ulozyl:))) ty tego meza to powinnas na rekach nosic, a conajmniej (jesli za ciezki) dokladnie sie dla niego opalic :) Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:07 Urlopuj ile wlezie i nie sluchaj polonusa, za nas tez troche pourlopuj co by nam w tym dusznym toruniu ulge jakos przyniesc, milego odpoczynku Ci zyczymy, Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: nowe forum, nowe tempo 18.07.02, 15:58 ok! postaram sie za Was wszystkich pourlopowac, obym tyko w nalog jaki nie wpadla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: nowe forum, nowe tempo IP: 217.97.134.* 19.07.02, 08:52 pau+la napisała: > ok! postaram sie za Was wszystkich pourlopowac, obym tyko w nalog jaki nie > wpadla :) Ave! Miło, że wciąż dychasz i się odezwałaś, bo zaczynaliśmy się już niepokoić... szkoda jeno, że na kilka sekund tylko, ale jak wrócisz z wojaży, to myślę, że poprawa nastąpi... co do urlopowania - baw sie dobrze, ale mnie proszę nie wyręczaj! - ja tam wolę sam gdzieś ruszyć i pourlopować... :) i to już niedługo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś