Gość: Profesor IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 23.07.02, 17:48 Zostal mi przyznany przez znajomych .Uznali , ze jestem profesorem w robieniu kasy w Kanadzie.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasio4 Re: Tytul profesora 23.07.02, 17:52 Wyjasnienie bylo zbedne. Kazdy wiedzial, ze jestes profesorem nienadzwyczajnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Tytul profesora IP: 198.138.227.* 23.07.02, 19:32 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Zostal mi przyznany przez znajomych .Uznali , ze jestem profesorem w robieniu k > asy w Kanadzie.To tyle. jakim samochodem jezdzisz prywatnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Tytul profesora IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 20:31 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Zostal mi przyznany przez znajomych .Uznali , ze jestem profesorem w robieniu k > asy w Kanadzie.To tyle. Gdzie prowadzisz wykłady? Chętnie się zapiszę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasio4 Re: Tytul profesora 23.07.02, 20:34 > Gdzie prowadzisz wykłady? Chętnie się zapiszę :o) Uniwersytet Udawanej Imaginacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Tytul profesora IP: 217.97.134.* 24.07.02, 08:15 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Zostal mi przyznany przez znajomych .Uznali , ze jestem profesorem w robieniu k > asy w Kanadzie.To tyle. To może książkę o sobie napisz. Tego przynajmniej nie będziemy musieli czytać... a skoro masz profesurę z kasy, to czas może chciaż na high-school z savoir vivre'u? Może chociaż jakiś komiks na ten temat przeczytasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: Tytul profesora 24.07.02, 09:30 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Zostal mi przyznany przez znajomych .Uznali , ze jestem profesorem w robieniu k > asy w Kanadzie.To tyle. Wiesz co? to zabrzmialo jak: "A moj tata to pracuje w milicji..." Odpowiedz Link Zgłoś