Gość: w potrzebie IP: *.torun.mm.pl 05.07.05, 20:34 Czy jest taka osoba/instytucja w Toruniu. Poszukuję kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Prywatny detektyw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:46 najprościej chyba zajrzeć do książki telefonicznej. Takie to trudne i skomplikowane dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w potrzebie Re: Prywatny detektyw. IP: *.torun.mm.pl 05.07.05, 21:15 Szału nie ma. W wersji na płycie znalazłem jeden nr telefonu, ale dzieki za wskazówkę. Wcześniej Goglowałem ale też były kiepskie wyniki. Może ktoś ma jakieś bliższe informacje na temat usług dtektywistycznych w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Prywatny detektyw. IP: *.petrus.com.pl 06.07.05, 06:30 Usługi detektywistyczne świadczy firma Fabwel z ul Rydygiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Jest Studium Detektywistyczne w Toruniu na Jeczmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:03 Jest Studium Detektywistyczne w Toruniu na Jeczmiennej - tam zapytaj wykladowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Prywatny detektyw. IP: *.torun.mm.pl 07.07.05, 13:28 Fabwel to słynni detektywi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w potrzebie Re: Prywatny detektyw. IP: *.torun.mm.pl 07.07.05, 22:16 W tej chwili kiepsko to wygląda .Wspomiane firmy nie świadczą tych usług. Udało mi sie zdobyć jedno nazwisko , ale bez kontaktu:( Odpowiedz Link Zgłoś
tenre Re: Prywatny detektyw. 08.07.05, 09:06 Chociaż jestem torunianinem, to ze wstydem przyznam, ze Torun ( w tym temacie ) to wiocha. Kilka miesiecy temu chciale " wynająć " czlowieka do pilnowania, nie wazne czego. Byla godz 18,00. Obdzwonilem WSZYSTKIE firmy tego typu w Toruniu. Nikt nie byl zainteresowany podjeciem zlecenia, a w jednej powiedzieli mi, że już wszysce...... poszli do domu !!! Parodia. Odpowiedz Link Zgłoś