Dodaj do ulubionych

Prywatny detektyw.

IP: *.torun.mm.pl 05.07.05, 20:34
Czy jest taka osoba/instytucja w Toruniu. Poszukuję kontaktu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Prywatny detektyw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:46
      najprościej chyba zajrzeć do książki telefonicznej. Takie to trudne i
      skomplikowane dla ciebie?
      • Gość: w potrzebie Re: Prywatny detektyw. IP: *.torun.mm.pl 05.07.05, 21:15
        Szału nie ma. W wersji na płycie znalazłem jeden nr telefonu, ale dzieki za
        wskazówkę. Wcześniej Goglowałem ale też były kiepskie wyniki. Może ktoś ma
        jakieś bliższe informacje na temat usług dtektywistycznych w Toruniu
    • Gość: k Re: Prywatny detektyw. IP: *.petrus.com.pl 06.07.05, 06:30
      Usługi detektywistyczne świadczy firma Fabwel z ul Rydygiera.
      • Gość: damian Jest Studium Detektywistyczne w Toruniu na Jeczmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:03
        Jest Studium Detektywistyczne w Toruniu na Jeczmiennej - tam zapytaj wykladowców
      • Gość: b3ut Re: Prywatny detektyw. IP: *.torun.mm.pl 07.07.05, 13:28
        Fabwel to słynni detektywi :)
        • Gość: w potrzebie Re: Prywatny detektyw. IP: *.torun.mm.pl 07.07.05, 22:16
          W tej chwili kiepsko to wygląda .Wspomiane firmy nie świadczą tych usług. Udało
          mi sie zdobyć jedno nazwisko , ale bez kontaktu:(
          • tenre Re: Prywatny detektyw. 08.07.05, 09:06
            Chociaż jestem torunianinem, to ze wstydem przyznam, ze Torun ( w tym temacie ) to wiocha. Kilka miesiecy temu chciale " wynająć " czlowieka do pilnowania, nie wazne czego. Byla godz 18,00. Obdzwonilem WSZYSTKIE firmy tego typu w Toruniu. Nikt nie byl zainteresowany podjeciem zlecenia, a w jednej powiedzieli mi, że już wszysce...... poszli do domu !!! Parodia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka