Dodaj do ulubionych

kurs angielskiego w Toruniu - gdzie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:47
Hej! jestem sekretarka w prywatnej firmie, angielski miałam w liceum, od tego
momentu nie szlifowałam języka, czasem sama się zabierałam, ale szło mi to
straszzznie. Teraz jestme pani mgr i chciałabym sie wybrac na dobry kurs, na
którym mogłabym sie wiele nauczyć,jaką szkołe wybrać?Chodzi mi o kurs
powiedzmy 10 miesieczny, z mozliwościa kontynuacji - przedłużenia na wyzszy
poziom.
Obserwuj wątek
    • Gość: bartosz Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:52
      English Academy, Pigmalion - tam masz rozne godziny
      • Gość: ador Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: *.torun.mm.pl 22.07.05, 20:26
        Najlepsze kursy komercyjne sa w Studium Jezykow UMK, od pazdziernika.Zadzwon
        6114212
    • Gość: łyżeczka Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: *.net 23.07.05, 21:58
      Kilka lat temu (nooo... to juz 5 bedzie) chodzilam do empiku i international
      house. Strata kasy. Osobiscie polecam zajecia z dobrym korepetytorem - mniej
      godzin, ale caly czas dla Ciebie. Moze Ci duzo zadawac do domu. Efekty chyba
      lepsze (ja w taki sposob dostalam sie na filologie ang).
      Nie znam innych szkol jezykowych (o pigmalionie tez slyszalam dobra opinie).
      Szkola jezykowa ma jeszcze jedna zalete - kontakt z ludzmi, innymi uczniami. To
      tez moze dodatkowo motywowac.
      • Gość: 21 Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: *.lysomice.sdi.tpnet.pl 24.07.05, 15:36
        Ja z kolei odradzam Pigmalion (chora atmosfera) a polecam British School na
        Szerokiej.
        • Gość: Zuzza Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: *.graf.torun.pl 25.07.05, 09:26
          Dlaczego w Pigmalionie chora atmosfera?? Wprawdzie nie chodzilam, ale znajomi mi
          polecali i zamierzalam wybrac sie od przyszlego roku..
    • Gość: mama Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: *.torun.mm.pl 24.07.05, 17:10
      British School
    • Gość: c Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:23
      www.englishtaxi.szkola.pl/
      • Gość: dot Re: kurs angielskiego w Toruniu - gdzie? IP: 158.75.13.* 25.07.05, 12:40
        Studium Jezykow Obcych UMK - kursy komercyjne - super tel. 6114212
    • Gość: Iwa Re: Tylo w POLANGLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 07:40
      Szczerze polecam POLANGLO przy Grudziądzkiej. Chodziłam tam na angielski dla
      początkujących. Małe grupy - 4 osoby. Lektorka świetna, w średnim wieku, więc
      nie oszołomka rozdająca kserówki. Byłam bardzo zadowolona i wiele się
      nauczyłam! Będę kontynuowała od października, ale tylko u tej samej lektorki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka