Gość: Lothian IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.05, 00:31 Do tego jeszcze Gollob, Hampel, Protasiewicz i Kołodziej i mistrza macie w kieszeni :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hugo Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.08.05, 06:39 A może zrobimy tak jak władze Tarnowa. Kupimy zespół, który zdobędzie dla nas Mistrza. Tylko gdzie tu sport???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl 26.08.05, 10:16 Po co inwestowac pieniadze w zuzel??Przeciez to strata ,widac jakie jest zainteresowanie zuzlem w Toruniu,zespol wygrywal a ludzi malooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOREKTOR Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: 212.122.214.* 26.08.05, 11:01 Jak zwykle dziennikarze "Wyborczej" błyszczą wiedzą: rodzinnym miastem Miśkowiaka nie jest Piła tylko Rawicz. Tam mieszka, a w klubie z Piły robił tylko licencję. Z Rawicz znacznie bliżej niż do Torunia jest do Leszna - zresztą prezes Unii od wielu lat jest głównym sponsorem "Miśka" i zapewne tam będzie on jeździł w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:03 Bierzemy tylko Hampela i sobie poradzimy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.asta-net.com.pl 26.08.05, 11:55 Równie ważne, jak to kto przyjdzie do Apatora, jest to kto zeń odejdzie. Stawiam na Crumpa. Duża oszczędność pieniędzy i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.petrus.com.pl 26.08.05, 17:55 To najgłupsza wypowiedź dnia. Ciekawe który z zagranicznych zawodników oszczędziłby Ci nerwów a klubowi pieniędzy? Pewnie wszyscy są lepsi i jeżdżą za friko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:01 Pełna zgoda, Crump to pewna karta w polskiej lidze. Pewniejszy jest tylko Adams. Przykładowo, nie wiem jak robi to Sullivan, że trzeźwieje w tym roku tylko przed polską ligą, bo przed kazdymi innymi zawodami to chłopak się nie oszczędza. Może respekt przed Gajewskim? Z Crumpem nie ma nawet potencjalnie ryzyka takiego zachowania. Pomysł z Pawłem Staszkiem podoba mi się (dobry mechanik, szybki na starcie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Torunia Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.08.05, 18:30 Puszakowski,Jaguś,Miedziński,Zabik,Crump no własnie i kto??:))Osobiście skłaniałbym się ku 4 jeźdzcom: Chrzanowskim,Miśkowiaku,Okoniewskim,Staszku ewentualnie Kosciesze,ale czuje,że będa z nim problemy natury finansowo - gwiazdorskiej może się myle:)Mam nadzieje,ze będzie to podwojne wzmocnienie. Może warto pomyśleć też o drugim stranieri dla urozmaicenia widowiska młodym Szwedzie lub Dunczyku?Ktoś tu napisał o Bajerskim jak ta zakała wroci do Torunia to ja zaczynam kibicowac polonistom;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:54 sugerując sie tym kto ma najblizej to beda to Kowalik i Krzyzaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banc Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.icm.edu.pl 26.08.05, 16:27 Bajerski, Kościecha i Chrzanowski też mają blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Przyszłość Apatora/Adriany 26.08.05, 19:54 dla M. Jagusia i Andy'ego nie moze byc w przyszlym roku miejsca. jestem im zyczliwy ale musimy sie wzmocnic a pierwszymi na wylocie sa wlasnie oni. Faktycznie w obliczu syfu jaki zrobil sie we Wrocku jest szansa sciagnac Miskowiaka, Gapinskiego albo Slabonia(tez bym nie pogardzil) tylko na razie jak na moj gust za wczesnie zeby o tym mowic. dziwi mnie skad GW ma takie informacje jeszcze w sierpniu. sezon sie jeszcze nie skonczyl a ktos w klubie by juz glosno mowil o odejsciu od zasady wychowankowie+obcokrajowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Przyszłość Apatora/Adriany 26.08.05, 20:13 Cześć SDB, od zasady wychowankowie + obcy odstąpiono, kiedy w Toruniu pojawił się Protasiewicz. A tak przy okazji - nie pamiętasz jakie miałem hasło przy logowaniu na pocztę? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pawlojar Re: Przyszłość Apatora/Adriany 26.08.05, 21:42 No tak ,po niekturych wypowiedziach mozna stwierdzic ze nie wszyscy wiedza co to zuzel i z czym to sie je. Crump,Wiesiu ,Karol,Adrian zostaja,reszcie panom trzeba podziekowac, choc kilka razy Puszak blysnol, ale to za malo.I dacie spokoj z jakimis Słaboniami i innymi gladiatorami,potrzebni sa zawodnicy by krecic punkty a nie wypelniacze skladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl 27.08.05, 10:08 gdzieś Ty chodził do szkoły...niektury...pisze się NIEKTÓRY!!! polecam słownik ortograficzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek_Apator_fan Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.torun.mm.pl 27.08.05, 16:47 Chyba troche za szybko na dywagacje kto odejdzie a kto przyjdzie ale faktem jest ze miejsca dla mlodego JAgusia i Smitha nie bedzie, niewiadomo co z Puzonem, mial lepsze i gorsze mecze z tym ze gorszych niestety bylo wiecej, ale moze dac mu jeszcze szanse? co do nabytkow to Staszek chyba nie poradzi sobie w ekstralidze, moze byc powtorka jak z Puszakiem, Misiek nie mial dobrego sezonu ale kto wie to jest mlody zawodnik, moze przyszly bedzie duzo lepszy, jednak ja bym sie sklanial ku Kosciesze, mniej ku Chrzankowi ktory doniedawna wyparl sie Apatora, najchetniej widzialoby sie Hampela ale Rusko raczej go nie pusci, ja bym sie jednak bal o starszego Jagusia i naszych mlodych czy nie odejda. Mlodych dobrych zawodnikow bedzie bardzo malo, a czy mlodym kasiorka nie odbije i nie pojda w jej slady? chyba ze tatusiowie nie dopuszcza do ich odejscia. Okonia to nie chce bo on to tylko za kasa idzie ! Z checia widzialbym Walaska ale to juz z pewnoscia nie te finanse, moze Gapinski? albo powrot Pepe :P? temu Panu mowie jednak nieeeee ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzyk Racing! Chcemy w Toruniu Tonego Rickardssona!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 28.08.05, 13:08 Tony zostaw Gollobów i tych krętaczy i złodziei z Orlenu i wracaj do Torunia. Kochamy Cię tu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: zycze apatorowi mnostwo pieniedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 00:01 Sytuacja w klubie rysuje sie niezle- dla mnie (sympatyka Polonii) to doskonala widomosc, bo im lepsze prognozy przedsezonowe dla Apatora tym gorzej to wychodzi w praktyce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba hmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:29 ale o czym Wy mówicie :))))))) Zacznijmy od tego, ile Apator - jesli bedzie to jeszcze Apator - bedzie miał pieniązków oraz jakim budżetem będzie dysponował nasz klub... wiadomo, prawo bosmana wchodzi w życie i zawodnicy pójda tam, gdzie im wiecej kasy sie da... Na pewno zawodnicy jak Hampel nie są dla Nas, wiec nalezy szukac perspektywicznych, którzy mieszczą się w miarę rozsądnych kwotach - tzn w miare są "tani" w utrzymaniu... Problem w tym, że nie możemy nawet dywagować, gdyż nie wiemy ile pieniedzy mamy :) Np. taka sąsiadka zza miedzy - Polonia... ma wiecej kasy od nas czy mniej???? Jesli wiecej to być może owy przewijany Miśkowiak trafi własnie tam, bo dlaczego by nie... :) Inną sprawą jest bzudrka jaką tutaj ktoś napisał... i co z tego, że nie mamy końca sezonu??? :) Skład drużyny zaczyna sie budować na długo przed jego zakończeniem... :) potem to juz w zasadzie finalizacja bądz jej brak umów... Według mnie rewlelacje GW będą jak zwykle minimalnie pokrywały się z prawda :) Nie mówie tutaj o pozostaniu Apatora, bo to bardzo możliwe, chodzi bardziej o transfery... Oczywiście skłąd przedstawiony przez red. Rzekanowskiego byłby całkiem całkiem :))) Mi osobiscie by odpowiadał całkowicie, jednak w taki skład nie wierze... Najszybciej do Torunia bedzie miec chyba jednak ten, który wyklął klub nie tak dawno :) Tomek Chrzanowski :)) Kostek ze wzgledów finansowych będzie raczej nie do osiagniecia... go kochaja w Gdańsku, on kocha Gdańsk... wszystko na ten temat :P Tak wiec wyrzucamy Smitha i młodego Jagusia... zostaje taki skład - przy załoeżniu, ze działacze stana na głowie i utrzymają śrubującego cene Jagusia oraz gwiazde skłonną do odejscia Miedzina... 1. Jaguś W. 2. Puszakowski - bardzo go lubie i uważam, że powinien zostać, dlaczego??? Bo i tak w klubie będzie jakis "sredniak" a lepszy sympatyczny średniak i swojak niż ktoś obcy :) 3. 4. 5. Crump 6. Ząbik 7. Miedziński no i wakaciki na numerach 3,4 :) na moje nalezy dac jeden Chrzanowskiemu... a drugi mogłby dostać zawodnik, ktorego nikt sie w Toruniu nie spodziewa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:34 dobry traktorzysta wystarczy ,żeby preparował jak w tym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speewday fan's h.. Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl 03.09.05, 18:57 moim zdaniem lojalnosc przede wszystkim!!! miejsce dla puszaka misi byc!!! rudy miedziak i karol maja pewne miejsce!!! do tego moze przyjsc np.ktos z wts-u(gapa, misiek) lub ktos z nizszej ligi np. staszek lub hlib:) Odpowiedz Link Zgłoś