Dodaj do ulubionych

Lato w pełni a Wodnik już zamknięty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:28
To chyba normalne, ze we wrzesniu ludzie zaczynaja chodzic do szkol, to sie
mbasenm zamyka. Wrzesien i srodek sezonu? Chyba nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: torunczyk ;) to nie jest normalne IP: *.client.mchsi.com 10.09.05, 18:20
      nie stary, NORMALNE to jest ze jak jest _popyt_ to sie zadnego przybytku nie
      zamyka, a tym bardziej basenu. nie interesuje mnie tez za bardzo, kiedy dzieci
      ida do szkoly, bo ja nie jestem dzieckiem, a na odkryty basen lubie wyskoczyc.
      Torun jest dosc wiejski (chociaz kocham to miasto) juz chociazby z tego powodu,
      ze ma obecnie tylko jeden odkryty basen. to, ze tenze basen jest zamykany mimo
      tak ogromnych upalow, czyni Torun jeszcze bardziej wiejskim, niestety. idac
      takim tropem myslenia, w ogole najlepiej wszystko pozamykajmy. jest jeszcze
      kilka spraw kiepskich w Toruniu. nie ma lotniska - to raz. dwa, nie ma gdzie
      zjesc dobrego sniadania na miescie, co po czasach komuny staje sie w koncu
      coraz powszechniejsze - tak jak chocby to bylo w II RP czy jest w wielu
      panstwach, czy wiekszych polskich miastach. trzy, po wyemigrowaniu Camerimage
      malo sie dzieje. cztery, w ogromnej wiekszosci klubow stacjonuja dresiarze i
      ich zulerskie panieny. to sa problemy do rozwiazania, a ten ze sniadaniami i z
      Wodnikiem moglyby byc rozwiazane jako pierwsze. poza tym dobrym pomyslem byloby
      organizowanie imprez klubowych na Wodniku, a najlepiej wybudowanie prywatnej
      konkurencji - moglyby byc drozsze ceny biletow, ale nie zamykaliby sie w srodku
      lata. natomiast wtedy Wodnik moglby byc rzeczywiscie dla dzieciakow i reagowac
      na tak 'istotne' bodzce jak 1-wszy wrzesnia.
      • Gość: torunczyk errata IP: *.client.mchsi.com 10.09.05, 18:23
        imprezy klubowe - chodzilo mi o imprezy z DJami, ew. jakies koncerty, cos, co
        dzieje sie wieczorem, jest woda, ludzie sie bawia, moga wskoczyc do wody.
        musialby byc door selecting, zeby nie wpuszczac dresiarzy, ktorzy by sie pijani
        potopili, ale gdyby to mialo dobra renome, to spokojnie przyjezdzaliby na to
        ludzie nawet z Poznania czy Warszawy, gdzie takie imprezy sa organizowane i
        ciesza sie duzym powodzeniem, natomiast sa organizowane dosc rzadko.
        • Gość: rurka Re: errata IP: *.block.alestra.net.mx 10.09.05, 23:26
          zrob impreze za 50zl zobacz ile ludzi na to sciagniesz ????
          chyba nie wiesz ile kosztuje oplacenie DJ,swiatel,lokalu,promocji(nawet tej
          dofinansowanej od sponsorow)
          a pozniej zacznij pierdziec ze ci czegos brakuje w tym miescie
    • Gość: Leszek Re: Lato w pełni a Wodnik już zamknięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:14
      Zamknięty, bo CINCZYCY się nim interesują

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=28858932

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka