Dodaj do ulubionych

DOMY SZEREGOWE W OFERCIE.

IP: 212.160.87.* 27.09.05, 12:51
CZY KTOŚ WIE CZY BUDUJĄ W TORUNIU DOMY SZEREGOWE?
WIEM, ŻE ERBUD BUDUJE ALE MOŻE JESZCZE KTOŚ?
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJĘ.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:55
      Adriana na Wrzosach i Budlex gdzies w okolicach Wapiennej, może ktoś jeszcze
      coś wie?
      • Gość: AMELIA Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: 212.160.87.* 27.09.05, 13:08
        KAROLA A ZNASZ NAMIAR NA ADRIANĘ?
        W NECIE NIC NIE ZNALAZŁAM.
        OFERTA BUDLEXU NIE JEST ATRAKCYJNA....
        • Gość: kar0la Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:24
          hmm, juz nie mam, mam mejla do Pana ktory mi plany domów przesyłał
          wieslaw.janaszczak@adriana.com.pl
          one tanie sa relatywnie, bo ok 2500/1m2 ale strasznie male, i chociaz
          kombinowalam na wszelkie sposoby nic sensowengo z tego projektu nie dalo sie
          zrobic ;/
          • Gość: ON Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: 212.160.87.* 27.09.05, 13:38
            ADRIANA.COM.PL
            TO PRODUCENT MEBLI.
            COŚ KAROLA PICUJE!
            • Gość: KAR0LA Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:03
              zgadzam się, ten sam, producent mebli ;) nie wiem, pol roku temu byłam
              zainteresowana, zadzwoniłam do "producenta mebli" spytałam sie o domy
              szeregowe, dostałam nr telefonu. Myślę, że jak zadzwonisz dowiesz sie tego
              samego, a nr do ardiany ze strony internetowej wziełam.
          • Gość: AMELIA Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: 212.160.87.* 27.09.05, 13:42
            2,5 TO CENA ZA STANDARD POD KLUCZ?
            TELEFONY NIE POSIADASZ DO TEGO PANA?
            W KTÓRYM MIEJSCU ONI BUDUJĄ?
            DZIĘKI
            • Gość: lp Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: *.petrus.com.pl 27.09.05, 15:14
              Chyba za osiedlem budlexu na północ,w stronę osiedla Leśna Polana.
              • Gość: gosiashek Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: 158.75.36.* 28.09.05, 09:09
                no wlasnie tez cos na tan temat slyszalam ale nic konkretnego niestety - domy
                szeregowe kolo Wrzosow, moze na ul. Ugory????
                • Gość: kar0la yhhhhhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:00
                  dobra, moja wina, zaczęłam i skończe ten temat, mam całego mejla, łącznie z
                  planami ulic, planami domów i innymi, ofertą, jak ktoś chce to moj mejl
                  roma8@interia.pl

ulica Bananowa jest na planach ;)

i już skończmy ten temat

ps. nie wiem sama czemu im marketing robie ;p
                  moje zdanie: domki są beznadziejnie zaprojektowane, kuchnia ma np 8m2,
                  łazieneczka 1m2, przedpokój 1,44m2, dla kurde krasnoludkow to chyba

no ale tanie relatywnie, porownując do innych
          • Gość: bud Re: DOMY SZEREGOWE W OFERCIE. IP: *.petrus.com.pl 28.09.05, 17:55
            Jaki jest ich powierzchnia całkowita/urzytkowa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka