Gość: przypadkowy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 13:25 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wl Re: czy sarenka jest 'blondynką'? 15.09.02, 17:46 Trafny nick! Czy mocno cierpisz z tego powodu, że twój byt na tym świecie jest przypadkowy? Widać, prezerwatywa nie daje 100% gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: czy sarenka jest 'blondynką'? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 20:52 robert_wl napisał: > Trafny nick! Czy mocno cierpisz z tego powodu, że twój byt na tym świecie jest > przypadkowy? Widać, prezerwatywa nie daje 100% gwarancji. Prymitywny burak. P Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: czy sarenka jest 'blondynką'? 15.09.02, 21:01 Gość portalu: Waldemar napisał(a): > Prymitywny burak. O, a do tego przypadkowy Waldemar ma skłonności do skrajnej samokrytyki. Ciekawy okaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: czy sarenka jest 'blondynką'? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 22:14 robert_wl napisał: > Gość portalu: Waldemar napisał(a): > > > Prymitywny burak. > > O, a do tego przypadkowy Waldemar ma skłonności do skrajnej samokrytyki. > Ciekawy okaz. Paszoł WON - prymitywie. W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorki Re: czy sarenka jest 'blondynką'? IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.02, 19:40 > Prymitywny burak. właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: czy sarenka jest 'blondynką'? IP: 217.96.43.* 15.09.02, 22:29 robert_wl napisał: > Trafny nick! Czy mocno cierpisz z tego powodu, że twój byt na tym świecie jest > przypadkowy? Widać, prezerwatywa nie daje 100% gwarancji. żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: czy sarenka jest 'blondynką'? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 22:41 robert_wl napisał: > Trafny nick! Czy mocno cierpisz z tego powodu, że twój byt na tym świecie jest > przypadkowy? Widać, prezerwatywa nie daje 100% gwarancji. wow... świetne mocny, treściwy tekst długo nad nim myślałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
radca chlopoki nie klocta sie - jeno godojta sobie 15.09.02, 22:56 Koniec sprzeczek i klotni !!!!! Panowie ? Nie wstyd Wam ??? Jak dzieciaki :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: chlopoki nie klocta sie - jeno godojta sob 15.09.02, 23:41 radca napisał: > Koniec sprzeczek i klotni !!!!! > > Panowie ? Nie wstyd Wam ??? Jak dzieciaki :))) To prawda jak małe dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: chlopoki nie klocta sie - jeno godojta sob IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 09:38 umk__historia napisał: > radca napisał: > > Koniec sprzeczek i klotni !!!!! > > Panowie ? Nie wstyd Wam ??? Jak dzieciaki :))) > To prawda jak małe dzieci nooooo, zwłaszcza "odpowiedź" roberta_wl na pytanie z postu jak je zobaczyłem, przypomniała mi się scena z filmu "Chłopaki nie płaczą": "- pytam panią po raz ostatni.dlaczego zabiła pani mecenasa Żwirskiego? - szefie, to nie ta sprawa" Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: chlopoki nie klocta sie - jeno godojta sob 16.09.02, 12:43 Gość portalu: przypadkowy napisał(a): > nooooo, zwłaszcza "odpowiedź" roberta_wl na pytanie z postu > jak je zobaczyłem, przypomniała mi się scena z filmu "Chłopaki nie płaczą": > "- pytam panią po raz ostatni.dlaczego zabiła pani mecenasa Żwirskiego? > - szefie, to nie ta sprawa" Czy aby ten film nie jest zbyt skomplikowany dla ciebie? A co do twojego pytania, to nie odpowiedziałem na nie, ponieważ uznałem je za prymitywne. A tak w ogóle, to o co masz pretensję? Przecież to nie moja wina, że jesteś przypadkowym Waldemarem. A może prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: chlopoki nie klocta sie - jeno godojta sob IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:26 uważaj, bo się spienisz masz strasznie wieśniackie odzywki oddychaj głęboko, to może ci przejdzie jeśli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie, to nie odzywaj się w ogóle a tak dla twojej wiadomości: nie jestem waldemarem Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: chlopoki nie klocta sie - jeno godojta sob 17.09.02, 11:39 Gość portalu: przypadkowy napisał(a): > uważaj, bo się spienisz > masz strasznie wieśniackie odzywki > oddychaj głęboko, to może ci przejdzie Sprecyzuj, co według ciebie oznaczają "strasznie wieśniackie odzywki". Operujesz gwarą charakterystyczną dla środowiska blokersów, a ją niewiele osób spoza kręgu twoich kupli może zrozumieć. > jeśli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie, to nie odzywaj się w ogóle Ależ ja znam odpowiedź na twoje pytanie, dlatego też się odezwałem. A poza tym to raczej jednak ja będę decydował, w których wątkach mam się odzywać, a które pozostawiać bez komentarza. Co do twojego, to sam widzisz, że wymyśliłeś coś tak prymitywnego, że gdyby nie moja reakcja, w ogóle nie zostałby zauważony. A nawet gdyby sarenka była "blondynką" (czemu cudzysłów??), to co ten fakt zmieniłby w twoim nudnym życiu? Nie byłbyś ani mądrzejszy, ani szczęśliwszy. > a tak dla twojej wiadomości: nie jestem waldemarem ... oczywiście, tak tylko mi się wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech basta!! IP: 217.97.134.* 17.09.02, 11:51 Miałem okazję poznac zarówno Sarenkę, jak i Blondynkę. Róznią się zdecydowanie i bezdyskusyjnie. Sarenka nie jest ani Blondynką, ani nawet blondynką. I skończcie pieprzyć. Obaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: basta!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 12:10 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Sarenka nie jest ani Blondynką, ani nawet blondynką. > alez holmsie:) nie takie bylo pytanie, migasz sie zostala jeszcze jedna wersja blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: basta!! IP: 217.97.134.* 17.09.02, 12:26 Gość portalu: Ted® napisał(a): > alez holmsie:) nie takie bylo pytanie, migasz sie > zostala jeszcze jedna wersja blondynki Ależ pytanie zadane w tytule było jednoznaczne! A co do wielowariantowości terminu - odpowiedź jest jedna i jednoznaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: basta!! IP: 212.160.129.* 17.09.02, 12:10 Gość portalu: Wiech napisał(a): > I skończcie pieprzyć. Obaj. Wiech'u , Jaki Ty porywczy jesteś ! Co za brutal ! P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: basta!! IP: 217.97.134.* 17.09.02, 12:36 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > I skończcie pieprzyć. Obaj. > > Wiech'u , Jaki Ty porywczy jesteś ! Co za brutal ! > P Ja?? Porywczy??!!Brutal???!!! Szty widziałeś ile oni sie napieprzyli? Aż sie zupa gęsta zrobiła! I kto to teraz zje?! Ja się pytam?... Przeciez ja tylko tak, informacyjnie, w gescie przyjaźni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: basta!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 13:56 no to mam dwie odpowiedzi Wiechu twierdzi, że nie Ted® enigmatycznie: wie ale nie powie co do gęstnienia zupy - to nie ja zacząłem sypać mąkę doskonałym (czytaj: najmądrzejszym) kucharzem jest robert_wl, który niestety nie zrozumiał za wiele z mojego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: chlopoki nie klocta sie - jeno godojta sob IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:08 robert_wl napisał: > Sprecyzuj, co według ciebie oznaczają "strasznie wieśniackie odzywki". - oznaczają twoje odzywki > Operujesz gwarą charakterystyczną dla środowiska blokersów, a ją niewiele osób spoza kręgu twoich kupli może zrozumieć. - blokersi??? ależ to nie ja byłem agresywny. jestem bardzo spokojnym człowiekiem (w przeciwieństwie do ciebie) > wymyśliłeś coś tak prymitywnego, że gdyby nie moja reakcja, w ogóle nie > zostałby zauważony. - no i co z tego? nie płakałbym z tego powodu > A nawet gdyby sarenka była "blondynką" (czemu cudzysłów??), to co ten fakt > zmieniłby w twoim nudnym życiu? Nie byłbyś ani mądrzejszy, ani szczęśliwszy. - mylisz się, byłbym mądrzejszy, bo znałbym odpowiedź na pytanie a to oznacza większą wiedzę. na koniec: proszę oszczędź sobie jakiekolwiek odpowiedzi (chyba, że musi stanąć na twoim) - nie chce mi się z tobą gadać pozdrawiam wszystkich, którzy mają trochę poczucia humoru, nie są pieniaczami i udzielili mi odpowiedzi. Wiech: twoje NIE dotyczyło oczywiście pojęcia "blondynka" (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® ja wiem IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 16:01 ale nie powiem forum uczy, forum tuczy, forum nieraz ci dokuczy Odpowiedz Link Zgłoś