Gość: darekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:17 Brawa! I tym sposobem jedyne dwa kryte lodowiska w regionie ma Torun. I z kim maja tu walczyc torunscy hokeiści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www to pierwszy element kompleksu sportowo-wypoczynkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:18 Lodowisko według jego właścicieli ma być pierwszym z elementów kompleksu sportowo-wypoczynkowego: korty tenisowe, siłownie i kluby fitness. - ciekawy jestem tego projektu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klos Jest juz czy dopiro bedzie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.05, 17:53 Nie byle dawno w tym pieknym miescie nad Wisla - wiec i pytam. Jezeli to plany to wszystko jasne - planow to ja sie naogladalem, ze ho, ho. Jedyne co to sklepy/suprmarkiety te sa budowane, reszta pic na wode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jest juz czy dopiro bedzie? IP: *.petrus.com.pl 12.10.05, 18:20 Już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samolenko Re: to pierwszy element kompleksu sportowo-wypocz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.10.05, 09:14 brawo, jeszcze raz brawo ze Stuttgartu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borian Nowe lodowisko w Toruniu IP: 195.160.253.* 12.10.05, 12:22 Sprzedac Tor-Tor. Niech powstanie tam hipermarket. Prywatny przedsiebiorca lepiej zadba klientów. Nie będzie przekrętów z przetargami, wyborem dyrektora, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk centra wypoczynkowe sa coraz bardziej potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:25 Nalezy zostawic dwa lodowiska! Pozio zamoznosci rosnie i centra wypoczynkowo-sportowe sa coraz bardziej potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Nowe lodowisko IP: *.to.pl / *.to.pl 12.10.05, 12:58 Świetnie!Nareszcie mamy dwa lodowiska!I niech tak zostanie, ponieważ konkurencja miedzy nimi sprawi, że ceny szusowania po lodzie spadną! Trzeba przyznać, że nic tak skutecznie jak w Tor-Torze nie odstrasza jak ceny, więc myślę, ze teraz jest szansa na to, zeby wizyta na lodowisku nie zjadła pół kieszeni:>Poza tym wizja jeżdżenia sobie na łyżwach anwet w maju jest niezwykle miła!!!Cieszy mie tez fakt, ze firma planuje rozbudowanie obiektu, bo po co nam kolejny.........hipermarket z supercenami i extrapromocjami. Moze wreszcie Gród Kopernika nie będzie tylko zabytkiem obfotografowywanym przez Japończyków i oglądanym prze leciwych Niemców:) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Nowe lodowisko 12.10.05, 16:20 ceny? 7,5 zl normalny i 5,5 zl ulgowy to zdzierstwo? ile powinny w takim razie kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Nowe lodowisko IP: *.tvk.torun.pl 12.10.05, 18:19 chcial bym zapisac sie na carling czy ktos wie gdzie moge sie zglosic ps naprawde fascynuje mnie ten sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Nowe lodowisko IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.10.05, 18:21 1zl normalny, 0.50 gr ulogwy, dzieci do lat 7 za darmo, babcie i dziadkowie za okazaniem ostatniego odcinka renty lub emerytury 20zl, bez okazania 30zl, cudzoziemcy 10 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaka Re: Nowe lodowisko 12.10.05, 18:57 a gdzie jest to nowe lodowisko? chętnie się wybiorę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Nowe lodowisko w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:17 i jedne które nie ma hali i jak tu grać z toruniem w kosz czy siatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nenene Sumiregawa Re: Po co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:51 Powstaje kolejny obiekt o charakterze usługowym w miejsce świetnego zakładu produkcyjnego, który jak zwykle po prywatyzacji został rozkradziony i upadł. W zakładzie tym ponad 100 osób (nie znam szczegółów i nie chcę zawyżać , może pod 200 podchodziło - w każdym razie zakład produkował meble laboratoryjne i biurowe, dygestoria i przyrządy naukowe), a teraz zatrudnienie znajdzie góra 20 osób (bo ile potrzeba ludu do czegoś takiego? 1 instruktor na siłke, 1 na klub fitness, 1 na łyżwy + 3 do 5 kasjerów no i prezes - w zależności od rozmiarów poszczególnych obiektów i ich popularności te cyfry mogą nieznacznie sie różnić, ale prywaciarz raczej bedzie chciał zatrudnić jak najmniej żeby było jak najtaniej ;) .Kończębo nie jestem osobą kompetentą do przedstawiania opinii. Piszę tylko parę rzeczy, które nasunęły mi się (jestem córką byłego pracownika zakładu, mam 16 lat i pewnie słabo obroniłam swoje zdanie (i nie tylko), ale nie wiem czy ktokolwiek z byłych pracowników to czytał (czy stać ich na neta?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiatr Re: Po co to? IP: *.mentor.torun.pl / 213.25.95.* 12.10.05, 22:01 Po likwidacji zakładu zatrudnienie nie spadło. W nowych spólkach, które wynajmują pozostałe hala pracuje tyle osób, ile pracowało wcześniej (takie były ustalenia przy sprzedaży zakładu). A że już nie tych samych osób... Cóż... Spółka pracownicza nie przyniosła efektu. W samej firmie podstawowej "Mentor" S.A. w całej Polsce pracuje ponad 100 osób. Nie jest to więc pójście na łatwiznę. A ciągle zatrudniane są nowe osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Po co to? IP: *.torun.mm.pl 17.10.05, 22:21 Gość portalu: Nenene Sumiregawa napisał(a): "prywaciarz" zawiało nowomową PRL-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek W MIEJSCE ZAŁADU POLEM???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.05, 08:38 A gdzie to???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Tam gdzie POLON LABOR na Szosie Chełmińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 08:57 Tam gdzie POLON LABOR na Szosie Chełmińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Drugie lodowisko otwierają dzis! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:31 Drugie lodowisko otwierają dzis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Nowe lodowisko w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 17.10.05, 21:12 Byłam tam ostatnio :) lodowisko jest bardzo dobrze przygotowane i w dodatku ładnie wygląda: są śliczne bandy w śnieżynki i na ścianie panorama gór - odpowiedni klimacik na łyżwy hehe! Jest tam cieplej niż na tor-torze i chyba taniej.. A jak komus zrobi sie zimno to jest automat z kawą, gorącą czekoladą, itp. koło tafli i można się rozgrzać :) brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Byly czy sa bilety za 1 zł? 19.10.05, 13:12 Byly czy sa bilety za 1 zł? Czy to nie tu tylko w TorTorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauas strona lodowiska - poprawka IP: *.mentor.torun.pl / 213.25.95.* 21.10.05, 14:12 Strona internetowa lodowiska, to: www.lodowisko.torun.pl Przepraszam za blad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koval Re: strona lodowiska - poprawka IP: *.torun.mm.pl 22.10.05, 00:53 W sumie szału cenowego nie ma. Przynajmniej dla dorosłych. Na tortorze bilet droższy o 1zł ale już wypożyczenie łyżew tańsze o 0,5 zł. No i płaci się za godzinę a nie 50 minut. Plus nowego lodowiska to na pewno ceny dla dzieci, młodzieży, studentów - 4 zł (na tortorze dzieci 5,50 zł) no i godziny otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louis A świstak siedzi... IP: *.chello.pl 22.10.05, 01:32 ...i zawija to wszystko w papierki... Przestańcie się ekscytować planami, ważna jest realizacja! Najpierw niech zrobią a potem będziemy się cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mavellis Przeciez 2 lodowisko już działa! 22.10.05, 12:58 Co ty sie bydgoszczaku czepiasz? Przeciez 2 lodowisko już działa! Moze dlatego, ze w twojej B-czy jest ZERO lodowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Przeciez 2 lodowisko już działa! IP: *.torun.mm.pl 27.10.05, 10:45 nie chcę zbyt chwalić bo główną zaletą jest brak tłoku :)). Bardzo_fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowe lodowisko w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 27.10.05, 13:14 To lodowiska to gdzieś blisko SKM? Odpowiedz Link Zgłoś
nautile bedzie ok. 200m od dworca Torun Północ 06.11.05, 19:09 Jesli SKM powstanie, bedzie ok. 200m od dworca Torun Północ. Bydgoszczanie i caly teren z dwumiasta bedzie mial blisko do jedynych 2 lodowisk w regionie o ba kolo Dworca Torun-Północny. Odpowiedz Link Zgłoś