Dodaj do ulubionych

Kiedy SKM Bydgoszcz-Toruń?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:55
Kiedy w koncu powstanie SKM Bydgoszcz(Bydgoszcz Osowa Góra) - Toruń(Toruń
Wschodni) ???
Obserwuj wątek
    • Gość: tomas Re: Kiedy SKM Bydgoszcz-Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:00
      No to bylby prawdziwy rdzen rodzacego sie w bolach 2miasta
    • Gość: tomas Macie fajną koncepcję -Bydgoszcz tez powinni ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:44
      Macie fajną koncepcję -Bydgoszcz tez powinna byc ujęta.
    • Gość: Darek Re: Kiedy SKM Bydgoszcz-Toruń? IP: *.petrus.com.pl 31.10.05, 09:45
      W Toruniu już powstaje.Jeśli Bydgoszcz będzie chciała się dołączyć ,nie widze problemu.
      • Gość: bleee Re: Kiedy SKM Toruń? IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 10:49
        Darek napisał(a):

> W Toruniu już powstaje.Jeśli Bydgoszcz będzie chciała się dołączyć ,nie widze
        p
        > roblemu.
        A ja widzę problem w dołączaniu do tej inwestycji zakompleksionej , skundlonej
        mieściny.
        • Gość: :) Re: Kiedy SKM Toruń? IP: *.chello.pl 31.10.05, 11:55
          No no, jestem podbudowany.. dopiero w 4 odpowiedzi ujawnił się prostak :)
          Pozdrawiam normalnych Torunian, dajecie radę.
          • Gość: b3ut Re: Kiedy SKM Toruń? IP: *.torun.mm.pl 31.10.05, 16:21
            >>dopiero w 4 odpowiedzi ujawnił się prostak :)

dajemy rade :). Nocne dyzury etc. byleby uprzedzic atak gimnazjum :)
            • Gość: SKM SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:57
              SKM BYDGOSZCZ-TORUN TO SZANSA DLA ROZWOJU WOJEWÓDZTWA!
              • Gość: soko Re: SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:05
                szansa dla obu stron i obu miast, i jakas alternatywa dla komfort busa.
                wiecie ile ludzi dziennie jezdzi w obie strony? studenci z Bydgoszczy do
                Torunia, a rowniez z Torunia do Bydgoszczy.
                wiecie ile bydgoszczan pracuje w toruniu a ile Torunian w Bydgoszczy.
                ja jestem ZA
                • yaraz82 Re: SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ 01.11.05, 18:23
                  no ba
                  • Gość: bleee Re: SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: 83.238.146.* 01.11.05, 20:15
                    W sumie Bydgoszcz to takie zaniedbane przedmieście Torunia.
                    • Gość: Darth Shadow Re: SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: *.tvgawex.pl 04.11.05, 15:23
                      wiesz co jak chcesz sie zachowywać jak dziecko to sie nie odzywaj

Skm - w końcu ktoś o tym pomyślał i nie widze innej alternatywy jak połaczenie bydgoszcz toruń na początek , ale mysle też że nad jedną trasą nie powinni poprzestać
    • babbik Własnie jest projekt 04.11.05, 15:26
      Własnie jest projekt:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=31422487&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka