Gość: oczekujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:55 Kiedy w koncu powstanie SKM Bydgoszcz(Bydgoszcz Osowa Góra) - Toruń(Toruń Wschodni) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomas Re: Kiedy SKM Bydgoszcz-Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:00 No to bylby prawdziwy rdzen rodzacego sie w bolach 2miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Macie fajną koncepcję -Bydgoszcz tez powinni ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:44 Macie fajną koncepcję -Bydgoszcz tez powinna byc ujęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Kiedy SKM Bydgoszcz-Toruń? IP: *.petrus.com.pl 31.10.05, 09:45 W Toruniu już powstaje.Jeśli Bydgoszcz będzie chciała się dołączyć ,nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Kiedy SKM Toruń? IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 10:49 Darek napisał(a): > W Toruniu już powstaje.Jeśli Bydgoszcz będzie chciała się dołączyć ,nie widze p > roblemu. A ja widzę problem w dołączaniu do tej inwestycji zakompleksionej , skundlonej mieściny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kiedy SKM Toruń? IP: *.chello.pl 31.10.05, 11:55 No no, jestem podbudowany.. dopiero w 4 odpowiedzi ujawnił się prostak :) Pozdrawiam normalnych Torunian, dajecie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Kiedy SKM Toruń? IP: *.torun.mm.pl 31.10.05, 16:21 >>dopiero w 4 odpowiedzi ujawnił się prostak :) dajemy rade :). Nocne dyzury etc. byleby uprzedzic atak gimnazjum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKM SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:57 SKM BYDGOSZCZ-TORUN TO SZANSA DLA ROZWOJU WOJEWÓDZTWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soko Re: SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:05 szansa dla obu stron i obu miast, i jakas alternatywa dla komfort busa. wiecie ile ludzi dziennie jezdzi w obie strony? studenci z Bydgoszczy do Torunia, a rowniez z Torunia do Bydgoszczy. wiecie ile bydgoszczan pracuje w toruniu a ile Torunian w Bydgoszczy. ja jestem ZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: 83.238.146.* 01.11.05, 20:15 W sumie Bydgoszcz to takie zaniedbane przedmieście Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darth Shadow Re: SKM BYDGOSZCZ-TORUŃ IP: *.tvgawex.pl 04.11.05, 15:23 wiesz co jak chcesz sie zachowywać jak dziecko to sie nie odzywaj Skm - w końcu ktoś o tym pomyślał i nie widze innej alternatywy jak połaczenie bydgoszcz toruń na początek , ale mysle też że nad jedną trasą nie powinni poprzestać Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Własnie jest projekt 04.11.05, 15:26 Własnie jest projekt: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=31422487&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś