Dodaj do ulubionych

Plaga włamań na POD

IP: *.petrus.com.pl 19.11.05, 12:31
Witam.
To co się dzieje na pracowniczych ogrodach działkowych przechodzi wszelkie granice.
W ciągu roku dochodzi nawet do kilku włamań do tego samego domku.
Policja jest bezczynna.
Jak zatrzymać plagę włamań.
Może forumowicze mają jakieś doświadczenia w tym temacie?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: JĘDRULEK Re: Plaga włamań na POD IP: *.petrus.com.pl 19.11.05, 14:04
      Sa wlamania i bedą zlodzieje szukaja zlomu,ktory następnie sprzedadza u pasera
      zlomiarza i tam nalezy szukac swoich przedmiotow. Mialem kilka wlaman do altany
      ale za kazdym ale policja odzyskala moje rzeczy i ustalila gnojow , najstarszy
      mial 16 lat !
      • Gość: ciekawy A co robi straż miejska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:47
        A co robi straż miejska?
    • Gość: Maciek Re: Plaga włamań na POD IP: *.petrus.com.pl 19.11.05, 15:09
      No ręce opadają.Właśnie wróciłem z działki.Tej nocy znów opi....li kilku moich sąsiadów.Brak sił.
      • Gość: :( Re: Plaga włamań na POD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:37
        Wzywałes policje?
        • Gość: Maciek Re: Plaga włamań na POD IP: *.petrus.com.pl 19.11.05, 15:39
          Do mnie na szczęście tym razem nie włamali się.Sąsiedzi nie chcą wzywać, bo nie ma sensu.
          • Gość: burak ruski Zawsze zglaszac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:52
            No widzisz to potem policja ma zawyzone statystyki ze w miescie wszystko jest
            okay.A ogrodki są obrabiane.Trzeba zawsze zglaszac !!!!
            • Gość: Maciek Re: Zawsze zglaszac IP: *.petrus.com.pl 19.11.05, 16:01
              Ja tam zgłaszam, ale co to daje? Przyjdą, spiszą i ....nic.
              • Gość: tomas Re: Zawsze zglaszac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:46
                Dzialki to dobry teren do wlaman, ale cos trzeba robic panowie straznicy i
                policjanci bo spacerowac po szerokiej to nie jest sztuka!!!
                • grzeg271 Re: Zawsze zglaszac 20.11.05, 19:22
                  Chyba żartujesz spacerują po szerokiej tak ale tylko jak jest jasno bo po
                  ciemku sie boją.. sam widziałem kilka akcji
    • Gość: EX Re: Plaga włamań na POD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:41
      A to Polska wlasnie! taki piękny kraj... Co Ci nie ukradną to fiskus zabierze!
      • jakub_lauder Re: Plaga włamań na POD 20.11.05, 17:01
        Zalozcie Straz Obywatelska. Tylko jak wpie....cie zlodziejom to nie dajcie sie
        zlapac policji bo bedziecie mieli wieksze problemy jak zlodzieje. Powodzenia!
        • Gość: ted Re: Plaga włamań na POD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:46
          dobrze gadasz!!
    • Gość: Gość Re: Plaga włamań na POD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:15
      Policja traktuje działki jako "gorszą" własność, której nie należy się ochrona.
      My chcemy aby działki były chronione tak samo jak nasze mieszkania, czy inne
      obiekty. Kiedyś w Nowościach czytałam wypowiedź policjanta,że na zimę najlepiej
      pozabierać wartościowe rzeczy do domu, a altanę zostawić otwartą. Przecież to
      paranoja.
      • Gość: a Re: Plaga włamań na POD IP: *.petrus.com.pl 21.11.05, 12:51
        Gość portalu: Gość napisał(a):

a altanę zostawić otwartą. Przecież to
        > paranoja.

I zrobią mi tam melinę.Dzięki za takie policyjne rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka