Gość: tomas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:08 Kupujac w MM dorabiasz niemca co zarobione pieniadze wywiezie za granice, jak mozna bylo pozwolic zeby takie centrum postawic niemalze w centrum miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Buahahaha co za idioci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:28 Idźcie pacany do Domaru i zobaczcie jak wielką głupotę zrobiliście ! Właśnie dzisiaj była promocja w Domarze, na która Domar przeznaczył kilka milionów złotych. Zakupiłem wszystko średnio o 100 PLN taniej niż w MediaMarkt, bez pchania stania i ponizania bo takie cyri to dla mnie byłoby ponizenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Buahahaha co za idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:38 Tak ludzie - idźcie do dymaru - tylko powiedz chłopie do którego??? Bo w jednym to już towaru nie mieli a w pozostałych nigdy nie widzieli... :-D Reszta sklepów też ma super niespodzianki dla klientów - wszystko parę stów droższe !!!!! cytuję: "Buhahahahaha co za idioci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Otwarcie Media Markt IP: *.petrus.com.pl 23.11.05, 20:29 w takim razie powinno sie utworzyć POLSKI sklep, gdzie się sprzedaje POLSKIE telewizory POLSKIEJ jakości, czyli do niczego.. ja tam się cieszę, że powstała galeria. jak komuś to nie odpowiada to niech tam nie chodzi i truje d..py ludziom, którzy przyszli odpocząć i się pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasso Re: Otwarcie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:02 wyobraź sobie pacanie, że Polska jest obecnie jednym z największych w Europie producentów telewizorów, które w znakomitej większości są eksportowane na bardzo wymagające rynki Zachodniej Europy. Philips, Thomson, LG mówi Ci to coś, ignorancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Otwarcie Media Markt IP: *.torun.mm.pl 23.11.05, 22:51 a o globalizacji ty słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasso Re: Otwarcie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 01:16 że tak się zapytam, co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigger Re: Otwarcie Media Markt IP: *.petrus.com.pl 23.11.05, 21:16 Czy GC ma jakas strone internetową ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti187 Re: Otwarcie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:39 Opiszę Wam POLSKIEJ produkcji pralkę Amica: bęben - Zanussi kable - Ardo programator - BOSH pozostałe części: Amica, Philips itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM dla idiotów!!! W mediamarkt jest najtaniej??? BZDURA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:45 Mnie denerwuje jedno. Dlaczego mówi się że w mediamarkcie jest najtaniej? Handluję sprzętem komputerowym i pojechałem kupić części i gotowe wyroby... ale mnie zamurowało... jak zobaczyłem ceny to mi się odechciało... Tanie to były tylko artykuły z gazetki... tylko że one były niechodliwe... Reszta sprzętu była droższa nawet od mojego sklepu, a jak zadałem pytanie dlaczego tak drogo? to pan się na mnie spojrzał, uśmiechnął się i powiedział "że widocznie ich marketingowcy nie rozpoznali dobrze konkurencji..." Ale dlaczego wszystkie artykuły które nie były z gazetki były droższe? Macie do dupy tych marketingowców... Listwa zasilająca Lestara kosztuje 49 zł w mediamarkt... a w Auchan ta sama jest za 33,99zł... i o czym tu mówić? No ale jak się obniża ceny z 999zł na 499zł za telewizor to na czymś trzeba nadrobić... Uważam że mediamarkt powinno wymazać "nie" ze swojej reklamy... a hasło reklamowe powinno brzmieć: Media Markt DLA IDIOTÓW!!! Bo tylko idiota nie przyjmie do siebie że te promocje muszą gdzieś zostać odbite... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Andrzejek Re: W mediamarkt jest najtaniej??? BZDURA!!! IP: *.petrus.com.pl 23.11.05, 22:04 Zgadzam się w 100%. Ceny zawyzone poza gazetka w stopniu bandyckim! DOMAR górą, brawo! NIestety małe zapasy były, ok. 19.00 wiele towarów wyszło. Przykład bandyterki z MM: d-link karta pcmcia wifi - 129 zł, ta sama karta w bitlandzie - 80 zł. UWAGA nie dajcie się ogłupic. Trzody tyle, że oddychac nie ma czym, nie mówiąc o parkowaniu. Nikt nie kieruje ruchem, szambo. Stłuczki. Generlanie - nie warto. jak możecie utrzymać mocz - polecam poczekać do soboty. Acha - te laptoki Optimusa w Auchan w Tyfusowie juz 2 miechy temu były po 1 999 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozyrys Re: W mediamarkt jest najtaniej??? BZDURA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:26 Musi byc z ciebie niezły handlowiec skoro na zakupy do swojego supersklepu jeździsz do marketów. To w jakiej cenie na twoim straganie są listwy lestara? 69zł???? Oczywiście telewizory też będziesz sprzedawał w niezłych cenach - dzięki dobrej pracy marketingowców z innych marketów, bo przecież nie swojej. Nie wspomnę jak bardzo na pewno "napracowałeś się" by kupic niezłe komputerki w extra cenie!! Nie rób z siebie IDIOTY - weź się do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arot Re: W mediamarkt jest najtaniej??? BZDURA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:30 Odnosze wrażenie człowieku ze to nie on zrobil z siebei IDIOTE swoją wypowiedzią tylko Ty. Niepozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Jones Re: Otwarcie Media Markt IP: *.petrus.com.pl 23.11.05, 22:05 www.galeria-copernicus.pl ale poza mapka nic ciekawego Kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Otwarcie Media Markt IP: *.107-201-80.adsl.skynet.be 23.11.05, 22:40 Ogólnopolskie wiece solidarności z Poznaniem 26 (sobota) i 27 (niedziela) listopada 2005 Elbląg, Gdańsk, Kraków, Łódź, Poznań, Warszawa Wypadki poznańskie - wydany przez władze Poznania zakaz Marszu Równości, a potem brutalne pacyfikowanie przez policję pokojowego zgromadzenia - pokazały, że Polska nie jest państwem prawa. Władza publiczna udowodniła właśnie, że ma za nic konstytucję i wolności obywatelskie. Kierując się czysto ideologicznymi względami i doraźnym interesem politycznym nie tylko uniemożliwia obywatelom i obywatelkom wyrażanie swoich poglądów, ale też pozwala, by faszystowskie bojówki i policja bezkarnie atakowały bezbronnych ludzi. Gdyby władza nie złamała prawa do organizowania zgromadzeń, nigdy by do tego nie doszło. Przypomnijmy, że 11 listopada br. agresywna demonstracja ONR-owska mogła manifestować legalnie chroniona przez policję. Biorąc pod uwagę efekt zakazu, pobitych uczestników marszu, władze z całą pewnością nie miały na celu zapewnienia komukolwiek bezpieczeństwa. Polska demokracja wymaga reanimacji. W najbliższy weekend 26 (sobota) i 27 (niedziela) listopada w różnych miastach w Polsce (m.in. w Elblągu, Gdańsku, Krakowie, Łodzi, Warszawie) odbędą się pokojowe manifestacje na znak solidarności z Poznaniem. Wiece są wyrazem protestu przeciwko postępującemu procesowi ograniczania i łamania praw człowieka w Polsce. To jest chwila, żeby pokazać władzy, że nie godzimy się na nowe warunki wolności tylko dla wybranych obywateli o prawicowych poglądach. W samym Poznaniu, dokładnie tydzień po tym, co się stało, w tym samym miejscu, odbędzie się wiec w obronie demokracji i demonstracji. Marsz Równości idzie dalej! Marsz Równości nie zatrzymał się na Półwiejskiej w Poznaniu. Marsz Równości idzie dalej po całym kraju. Mówimy NIE dyskryminacji ze względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, orientację seksualną, kolor skóry, wyznanie czy poglądy polityczne. Mówimy NIE łamaniu podstawowych praw człowieka i wolności obywatelskich. Mówimy NIE zakazowi odbywania pokojowych zgromadzeń i wyrażania swoich poglądów. Mówimy TAK demokracji, tolerancji i solidarności z grupami dyskryminowanymi. Mówimy TAK wolności zgromadzeń. Mówimy TAK wolności wyrażania swoich poglądów. ****************************************** Wiece solidarności z Poznaniem odbędą się w: Elblągu, 27 listopada (niedziela), godz. 18.00, Pl. Słowiański Gdańsku, 27 listopada (niedziela), godz. 13.00, Plac Trzech Krzyży Krakowie, 26 listopada (sobota), godz. 14.00, Rynek Główny przy Wieży Ratuszowej Łodzi, 27 listopada (niedziela), godz. 12.00, Pasaż Schillera Warszawie, 27 listopada (niedziela), godz. 12.00, Pl. Konstytucji (między ul. Koszykową i Śniadeckich) Wiec w Poznaniu: 26 listopada (sobota), godz. 15.00, ul. Półwiejska 42 Kontakt do organizatorów: Elbląg, Michał Płaczek, tel. 0 698 640 871, e-mail: holy.innocent@gmail.com Gdańsk, Beata Maciejewska, tel. tel.: 0 609 770 793, email: beata.maciejewska@zieloni2004.pl; Artur Czerwiński, tel. 0 500 671 463, e-mail: trojmiasto@kampania.org.pl Kraków, Samuel Nowak, tel. 0 509 530 588, e-maill: press@tolerancja.org.pl Mike Urbaniak, tel. 0 600 447 593, e-mail: office@tolerancja.org.pl Łódź, Izabela Desperak, tel. 0 696 864 884, e-mail: idespera@uni.lodz.pl Tomasz Drabowicz, tel. 0 607 444 008 Poznań, Izabela Kowalczyk, tel. 0 605 114 971, e-mail: iza.kowalczyk@zieloni2004.pl Marta Jermaczek, tel. 0 509 097 716, e-mail: marta.jermaczek@zieloni2004.pl Warszawa, Agnieszka Grzybek, tel. 0 504 266 495, e-mail: agnieszka.grzybek@zieloni2004.pl Małgorzata Głowania, tel. 0 691 891 924, e-mail: gaman@wp.pl Julia Kubisa, tel. 0 607 061 266, e-mail: perlin@poczta.onet.pl *********************************************** W skład Ogólnopolskiego Komitetu "Solidarność z Poznaniem" wchodzą następujące organizacje (w porządku alfabetycznym): Demokratyczna Unia Kobiet (Gdańsk), Federacja Anarchistyczna (Gdansk), Federacja Młodych Unii Pracy (Gdańsk), Fundacja eFKa (Kraków), Fundacja Kultura dla Tolerancji (Kraków), Fundacja Przestrzenie Dialogu (Gdańsk), Kampania Przeciw Homofobii, Koło Naukowe Gender Studies, Uniwersytet Gdański, nieformalna grupa Łódź Gender (Łódź), łódzki oddział Centrum Praw Kobiet (Łódź), Młode Centrum (Gdańsk), Partia Demokratyczna (Gdańsk), Porozumienie Kobiet 8 Marca (Warszawa), Porozumienie Lesbijek (LBT), Socjaldemokracja Polska (Gdańsk), Stowarzyszenie Młodzi Socjaliści (Gdańsk), Unia Lewicy (Gdańsk), Zieloni 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazinio ja jestem tolerancyjny ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:07 gejow i hipermarketow nie zniese! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z gejami Re: Otwarcie Media Markt IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.05, 23:36 jedżcie sobie do korei manifestowac i parady urządzać jak wy to mówicie równości, tyle w okolo ważnych spraw a wy się takimi prowokacjami podniecacie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benio Re: Otwarcie Media Markt IP: *.petrus.com.pl 23.11.05, 23:37 Zgadzam się, na taki sklep Toruń nie zasłużył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Otwarcie Media Markt IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 24.11.05, 01:35 Niestety chamstwo dało znać o sobie. Cóż jak otwierają im taki jeden sklep to czego się po nich spodziewać!Kiedy następne markety w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryg.sk Re: Otwarcie Media Markt IP: *.tvk.torun.pl 24.11.05, 05:16 tomorrow never knows Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Otwarcie Media Markt IP: *.telmax.com.pl 24.11.05, 07:26 Co to za sklep czy w Toruniu w Media Markt tez nie chcą sprawdzić towaru przed zapłaceniem w kasie.? W Bydzi tak jest to paranoja mam kupic towar którego nie chcą przed kasa nawet podłączyć. Dziękuję za takie sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u DO TOMASA IP: *.torun.mm.pl 24.11.05, 08:18 jedz tylko polskie ananasy i pomarancze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMo Re: Otwarcie Media Markt IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.11.05, 08:26 kiedys stałem w kolejce za telewizorem kolorowym ale to bylo prawie 15 lat temu czyzby w Toruniu czas sie zatrzymal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Otwarcie Media Markt IP: .1P2D* / *.185.11.192.in-addr.arpa 24.11.05, 08:58 W kolejce za telewizorem stales, powiadasz? I to w dodatku kolorowym? A przed kim stales? Przed pralka czy przed drzwiami bez klamek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 to zrób TOMAS taki sklep polski jak mogą Niemcy 24.11.05, 09:29 a będę kupował w polskim. A poza tym jesteś źle poinformowany. Media Markt to firma międzynarodowego koncernu Metro z centralą w Szwajcarii. W globalnym świecie nie ma już narodowych produktów, jak taki znasz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Otwarcie Media Markt IP: *.elana.torun.pl 24.11.05, 09:53 A podobno sklep miał być nie dla idiotów... Odpowiedz Link Zgłoś
featherman Re: Otwarcie Media Markt 24.11.05, 10:46 Jak widze do jakiego poziomu potrafia sie upodlic nasi rodacy to przestaje mnie dziwic skad Lepper bierze tylu poplecznikow... Skad taka opinia Polaka na zachodzie, skad te wszystkie kawaly o Polakach, itd. Prosze bardzo - mamy to u siebie - dzieje sie to na naszych oczach! A co do hasla MM to mam nowa wersje: MM - nie dla idiotow ale dla imbecyli! Albo: "Madry" Polak po zakupach w MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK MALY Re: Otwarcie Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:54 DOMAR I EURO AGD TO POLSKIE FIRMY, PŁACĄCE W POLSCE PODATKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczędny EURO i AGD to najwyższe ceny w Polsce IP: *.petrus.com.pl 24.11.05, 11:48 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś