emanuel20 26.01.06, 15:22 Dlaczego MZK nie chce ułatwić życia starszym i schorowanym ludziom nie widzącym numeracji na tramwaju, który jedzie tylko do Wschodniej? Czy nie można nadać mu numer, np 3????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sma1 Re: Uparte MZK 26.01.06, 16:13 Jak nie widzą 2W, to i 3 nie zobaczą, LOGICZNE?!. Jeżeli są niewidomi, to niech jeżdżą z opiekunem, który jeździ w takich przypadkach za darmo. W ogole ten problem z oznaczeniem 2W to dla mnie bzdura, a 1R widzą? bo jakoś nie slyszałem skarg na 1R. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjab Re: Uparte MZK 26.01.06, 16:26 No ale wyrazna tablica z napisem wschodnia moglaby sie znalezc na przedzie wagonu ale i tak pewnie by nie widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: Uparte MZK 26.01.06, 18:09 Bodaj od września ub. r. tramwaje 2W wożą za szybą niałą tablicę z czarnym napisem WSCHODNIA. Cała sprawa i te pretensje są śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
emanuel20 Re: Uparte MZK 27.01.06, 07:27 Życzę "sma1", aby na starość - o ile jej dożyje - również nie widział śmiesznych tabliczek typu "2W". W końcu to MZK jest dla pasażerów, a nie odwrotnie. Widać jednak, że jest to problem nie do przeskoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.martini Re: Uparte MZK 27.01.06, 09:45 Tez im szczerze tego życze-widać że to jakieś niedojrzałe i nieczułe dziciaczki bogatych rodziców heh Nikt niewybiera jaki ma lub będzie miał wzrok.Współczuje wam bo widocznie niewiecie co to bezradność. ja nie musze być osobą starsza by niedowiedzieć-TO NIE ZNACZY ŻE NIEWIDZĘ! ale zbyt małe numerki lub mało wyraźne są dla mnie koszamrem. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Uparte MZK 27.01.06, 20:24 sma1 to jakiś trollowaty fan komunikacji miejskiej,wg którego wsiadając do autobusu powinniśmy przyklękać i całować stopień. niestety mamy jak za komuny-jeden zakład,monopolista i się nie stara :/ wrr btw właśnie wróciwszy ze stolicy informuję że będąc studentem i kupując sieciówkę przez 3 miechy w Toruniu zapłacisz ok.90% więcej niż w Wawie... Odpowiedz Link Zgłoś