Gość: Nowy IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.11.02, 20:26 na serwer, bo wam taką reklamę zrobię, że się nie pozbieracie! Nowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nowy Re: Jeżeli tu jest ktoś z CENTERNET!!!! To biegiem IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.11.02, 20:40 CENTERNET - toruński serwer ul. Browarna 1 Zapłaciłem kilkaset złotych za utrzymanie strony na ich serwerze, bo 'niezawodna'. mogłem sobie to darować i za darmo założyć stronę na WP, ale mi się marzyła "niezawodność". Wykazałem dobrą wolę, dzwoniłem nie wiem już ile razy na numer 65-212-69, a tam cisza. Prywatna firma olewająca klienta? Ja ich nie oleję i dopóki serwer nie zadziała będę to kontynuował. No chyba, że mnie szlag trafi! Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy A może od 7 do 15. IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.11.02, 21:00 www.centernet.com.pl Też cisza. nie wiedzą co się u nich dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Jeżeli tu jest ktoś z CENTERNET!!!! To biegie 10.11.02, 23:16 kilkaset zł to sporo jak na przerwy w długi weekend współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Dalej nie działa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 23:13 ,,no to wtopa, teraz to juz do wtorku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Dalej nie działa . Bo co bo niedziela? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.11.02, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Dalej nie działa . Bo co bo niedziela? IP: *.wlan.pl 11.11.02, 09:18 W PONIEDZIALEK TEZ NIE DZIALA Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Myślałem, że to koniec... 02.12.02, 13:58 W czwartek byłem w Centernecie, żeby dać upust swojemu niezadowoleniu. Po przedstawieniu swoich pretensji pani prezes, musiałem sprawdzić czy ja tam przypadkiem w "gumofilcach nie wlazłem", a pani prezes sprawdzała czy przypadkiem "atramentu im nie wypiję". No bo właściwie czego ja oczekuję, że za 500 zł serwer będzie działał również w soboty, niedziele i święta? Chyba jakiś głupi jestem. No bo w sobotę o 14:00 rozmawiam z klientem i chcę mu pokazać moją ofertę w Internecie i co? Zgadniecie? SERWER ZNOWU NIE DZIAŁAŁ. Znowu się nie wykazałem, no bo jak można w SOBOTĘ coś w Polsce oglądać w Internecie i nie daj Boże załatwiać jakieś interesy. Jak Szabas to Szabas A Wirtualna Polska tak dobrze działa i co najdziwniejsze w soboty, niedziele i święta i to bezpłatnie. To chyba jakieś bezbożniki. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Myślałem, że to koniec... 03.12.02, 00:11 Ale ZENADA! Dlaczego do tej pory nie przeniosłeś się? Przecież takich usług jest wszędzie jak bez liku: lepiej, taniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_k_u_p Re: Jeżeli tu jest ktoś z CENTERNET!!!! To biegie 03.12.02, 11:31 > na serwer, bo wam taką reklamę zrobię, że się nie > pozbieracie! > Nowy Centernet ledwie żyje dogorywa hurra Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Jeżeli tu jest ktoś z CENTERNET!!!! To biegie 05.12.02, 11:11 nowytor napisał: > W czwartek byłem w Centernecie, żeby dać upust swojemu > niezadowoleniu. Po przedstawieniu swoich pretensji pani > prezes, musiałem sprawdzić czy ja tam przypadkiem w > "gumofilcach nie wlazłem", a pani prezes sprawdzała czy > przypadkiem "atramentu im nie wypiję". I co, jakie zadośćuczynienie dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Zmienili hasło dostępu i ... niech ich szlag trafi 10.12.02, 00:21 Od dwóch godzin próbuję wrzucić link do strony na którą chciałem przenieść "graty", a tu się okazuje, że ONI ZMIENILI MI HASŁO DOSTĘPU. Wesoła firma nie ma co. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: got Re: Zmienili hasło dostępu i ... niech ich szlag IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 14:05 Jak tam koniec "wesolej" historii? Kto sie poddal pierwszy Centernet czy Klient? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Re: Zmienili hasło dostępu i ... niech ich szlag 16.12.02, 20:42 po kilku telefonach udostępnili mi nowe hasło. Poza tym przenoszę się na yahoo. Strona za darmo pliki dźwiękowe chodzą, bardzo łatwa edycja. I najważniejsze ani razu nie spotkałem się by strony tam nie chodziły. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś