shaq8 12.06.06, 11:12 Witam wszystkich.Prosze o informacje dotyczace pedagogiki na umk tzn. ile mniej wiecej trzeba miec punktow aby sie dostac, jaki byl prog punktowy w zeszlym roku,jaka tam panuje atmosfera itp. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosik1001 Re: umk pedagogika 12.06.06, 17:09 Pedagogika to najlepszy instytut na UMK. Tylko po diabła chcesz studiować pedagogikę? Odpowiedz Link Zgłoś
aga90zywiol Re: umk pedagogika 13.06.06, 13:21 wow pedagogika moja siostra to studiuje i bardzo jej się podoba haha a na jej roku jest tylko kilku chłopaków a reszta to dziewczyny, troche kiepsko :(( powodzenia!!! hih ja nic więcej niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
gracka63 Re: umk pedagogika 13.06.06, 14:42 moja uczelnia i kochany wydział sprzed 15 lat Dzisiejsi profesorowie to ówcześni mgr - owie I w pełni zasłużyli na nominacje!!!! Daje dobrą osobowość pedagogiczną. Spotkasz się z ponadczasowymi autorytetami wychowawczymi patrz prof. Nalaskowski, p-rof. Petrykowski (ciekawe czy nadal tak wspaniale tańczy bo był mistrzem) dr Jastrząb i inni. Dziś z daleka śledzę losy Pedagogiki i liczę że stanie się WYdziałem UMK bo zasługuje na to nawet bez rankingów. Po 20 latach pracy nadal lubię dzieci i młodzież - tak mnie wychowali! Gratuluję wyboru chociąż z pracą będzie ciężko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś