Gość: thornman IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 14:17 Dlaczego nie zgłoszono Torunia jako kandydata do zorganizowania bazy wojsk USA wycofywanych z Niemiec? Czy znowu Bydzia nas wyprzedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochman Re: Na co czekamy? IP: 62.190.181.* 31.01.03, 14:22 A ja myslalem ze to Wy nas cyckacie!?! Wiech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Na co czekamy? IP: 217.97.134.* 31.01.03, 14:53 Gość portalu: ochman napisał(a): > A ja myslalem ze to Wy nas cyckacie!?! > > Wiech? cykamy, nie cyckamy. cykamy, Ochmanie! my tu same ssaki wprawdzie, ale w wieku ciut nieco bardziej zaawansowanym. z cyckania zatem nici... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Na co czekamy? IP: 62.190.181.* 31.01.03, 15:57 Gość portalu: Wiech napisał(a): > my tu same ssaki wprawdzie, ale w wieku ciut nieco > bardziej zaawansowanym. > z cyckania zatem nici... Tak sie tylko mowi - bede Was i tak obserwowal! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Na co czekamy? IP: 217.97.134.* 31.01.03, 16:31 Gość portalu: ochman napisał(a): > > > Tak sie tylko mowi - bede Was i tak obserwowal! > :-))) na Twoim miejscu skrzyknąłbym jakiś patrol społeczny do pilnowania mienia. ...a dużo to trza, żeby toruniaki ciemną noca Wam Ikeę z miasta wytargali. Nawet się nie obejrzycie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Na co czekamy? IP: 62.190.181.* 31.01.03, 16:39 Gość portalu: Wiech napisał(a): > ...a dużo to trza, żeby toruniaki ciemną noca Wam Ikeę z > miasta wytargali. Zeby tylko IKEE - ja slyszalem, ze Wy bydgoskie dzieci wykradacie coby na nich rytualne mordy odprawiac! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Na co czekamy? IP: 217.97.134.* 31.01.03, 16:55 Gość portalu: ochman napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > ...a dużo to trza, żeby toruniaki ciemną noca Wam Ikeę z > > miasta wytargali. > > > Zeby tylko IKEE - ja slyszalem, ze Wy bydgoskie dzieci > wykradacie coby na nich rytualne mordy odprawiac! > ;-) nie mordy, ani nie pyski, a zwyczajne obiady - to duża różnica! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Na co czekamy? IP: 62.190.181.* 31.01.03, 17:00 smiej sie, smiej - ja (my) i tak wiem(y) swoje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Na co czekamy? IP: proxy / *.in-addr.btopenworld.com 31.01.03, 14:55 ± nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Na co czekamy? IP: 62.190.181.* 31.01.03, 15:59 Ted - mysle ze to wszystko tylko zaslona dymna. Badz czujny! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Na co czekamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 20:15 upieram sie ,ze chodziło o cyckanie .nie cykanie. zresztą i tak nie znam znaczenia . chodzi o ssanie sutka ? kto komu ssie sutka ? p.s. i tak jest niezle bo ta bydgoszcz i ten toruń -związek hetero : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Na co czekamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 20:15 upieram sie ,ze chodziło o cyckanie .nie cykanie. zresztą i tak nie znam znaczenia . chodzi o ssanie sutka ? kto komu ssie sutka ? p.s. i tak jest niezle bo ta bydgoszcz i ten toruń -związek hetero : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Na co czekamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 20:16 upieram sie ,ze chodziło o cyckanie .nie cykanie. zresztą i tak nie znam znaczenia . chodzi o ssanie sutka ? kto komu ssie sutka ? p.s. i tak jest niezle bo ta bydgoszcz i ten toruń -związek hetero : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś