Dodaj do ulubionych

Mamy radio i mamy Tv

IP: *.proxy.aol.com 13.02.03, 18:13
Teraz oszolomy bedziemy was pokazywac w TV jakich to polska ma polakow
Dzieki ci o. Rydzyk jestes wyslannik chyba od Boga
Obserwuj wątek
    • Gość: gulczas87 Re: Mamy radio i mamy Tv IP: *.awacom.pl 13.02.03, 22:21
      Mam nadzieje że za granica nie będzie odbierać tego kanału bo nam obciach
      zrobi !!!!
      • Gość: andzia Re: Mamy radio i mamy Tv IP: *.abo.wanadoo.fr 13.02.03, 23:27
        Gość portalu: gulczas87 napisał(a):

> Mam nadzieje że za granica nie będzie odbierać tego kanału bo nam obciach
        > zrobi !!!!

A po co Rydzykowi "zagranica". Przeciez to w Polsce
        najlatwiej jest mu postraszyc /Unia Europejska/, klepnac
        paciorek i w nieskonczonosc podawac numer konta bankowego Radyja.
        To polskie staruszki utrzymuja i utrzymywac beda za swoje renciny tego oszusta
        i szuje
        nieplacaca 40 % podatku jak inni obywatele od swoich gigantycznych
        nigdzie nie zmierzonych dochodow.
        • Gość: gulczas87 Re: Mamy radio i mamy Tv IP: *.awacom.pl 13.02.03, 23:56
          prócz dewotek polonia daje mu kupę kasiory!!!! Więc wyślałem że tam też będą
          odbierać... już jedną obciachowatą TV Polonię mamy... jak pokazują te stare
          baby z kółek rolniczych i chłopa który ora pole to co mogą o nas myśleć???
          • Gość: allma Re: Mamy radio i mamy Tv IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 00:06
            niemcy, francja juz uwazaja nas za kraj wyjatkowo religijny i zacofany. KRRiTV
            tylko ta opinie potwierdzila. niestety
        • Gość: Paula Re: Mamy radio i mamy Tv IP: *.proxy.aol.com 14.02.03, 04:22
          Gość portalu: andzia napisał(a):

> Gość portalu: gulczas87 napisał(a):
          >
          > > Mam nadzieje że za granica nie będzie odbierać tego kanału bo nam obciach
          > > zrobi !!!!
          >
          > A po co Rydzykowi "zagranica". Przeciez to w Polsce
          > najlatwiej jest mu postraszyc /Unia Europejska/, klepnac
          > paciorek i w nieskonczonosc podawac numer konta bankowego Radyja.
          > To polskie staruszki utrzymuja i utrzymywac beda za swoje renciny tego
          oszusta
          > i szuje
          > nieplacaca 40 % podatku jak inni obywatele od swoich gigantycznych
          > nigdzie nie zmierzonych dochodow. A KOMU MAJA PLACIC??? I DLACZEGO??
          MILLEROWI BALCEWICZOWI KWASNIESKIEMU??? czy oni cos pomogli w organizacji i
          budowie?? to sa nasze dary i gowno wam do tego na jaki cel dajemy wolimy dac na
          radio niz dac zlodziejom My modlimy sie za was i wy powinniscie placic na to
          radio oszolomy
          • Gość: molton. Re: Mamy radio i mamy Tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.03, 07:50
            Gość portalu: Paula napisał(a):

A KOMU MAJA PLACIC??? I DLACZEGO??
            > MILLEROWI BALCEWICZOWI KWASNIESKIEMU??? czy oni cos pomogli w organizacji i
            > budowie?? to sa nasze dary i gowno wam do tego na jaki cel dajemy wolimy dac
            na
            >
            > radio niz dac zlodziejom My modlimy sie za was i wy powinniscie placic na to
            > radio oszolomy
            Tak, Twe słowa są przesączone miłosierdziem i miłością do bliźniego, tak
            trzymać, pani Dulska. Podobają mi się te kraje demokratyczne gdzie każdy ma
            prawo do własnych poglądów. Jeżeli więc nazywasz kogoś złodziejem lub oszołomem
            to albo ten złodziej idzie do więzienia albo Ty za pomówienie i to jest fair i
            to też potwierdza nauka Kościola. Więc jeśli nie jesteś osobą która potrafi
            wykazać się odwaga cywilną i zmierzyć się z prawdziwoscią swoich sądów ponosząc
            w pełni wszelkie tego koszty to lepiej się nie wypowiadaj na takie tematy -
            szkoda czasu Forumowiczów na intelektualne ich troje (z całym szacunkiem do p.
            Wiśniewskiego).
            A tak w didaskaliach: przypomnij mi cóż takiego o ocenianiu bliźnich powiedział
            Chrystus i jak to ma się do Ciebie?
            • Gość: Wiech tytułem uzupełnienia... IP: 217.97.134.* 14.02.03, 08:41

Chcialbym tylko przypomniec, że będzie to telewizja Rydzyka, a nie katolicka!
              Róznica znaczna.

Polski Kościół oficjalnie odciął sie od tego przedsięwzięcia, zdecydowanie
              dementując jego 'katolickość'.

Pozdrawiam niezaślepionych.
              W.
            • Gość: ispan Re: Mamy radio i mamy Tv IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 09:16
              Gość portalu: molton. napisał(a):

> Gość portalu: Paula napisał(a):
              >
              > A KOMU MAJA PLACIC??? I DLACZEGO??
              > > MILLEROWI BALCEWICZOWI KWASNIESKIEMU??? czy oni cos pomogli w organizacji
              > i
              > > budowie?? to sa nasze dary i gowno wam do tego na jaki cel dajemy wolimy d
              > ac
              > na
              > >
              > > radio niz dac zlodziejom My modlimy sie za was i wy powinniscie placic na
              > to
              > > radio oszolomy
              > Tak, Twe słowa są przesączone miłosierdziem i miłością do bliźniego, tak
              > trzymać, pani Dulska. Podobają mi się te kraje demokratyczne gdzie każdy ma
              > prawo do własnych poglądów. Jeżeli więc nazywasz kogoś złodziejem lub
              oszołomem
              >
              > to albo ten złodziej idzie do więzienia albo Ty za pomówienie i to jest fair
              i
              > to też potwierdza nauka Kościola. Więc jeśli nie jesteś osobą która potrafi
              > wykazać się odwaga cywilną i zmierzyć się z prawdziwoscią swoich sądów
              ponosząc
              >
              > w pełni wszelkie tego koszty to lepiej się nie wypowiadaj na takie tematy -
              > szkoda czasu Forumowiczów na intelektualne ich troje (z całym szacunkiem do
              p.
              > Wiśniewskiego).
              > A tak w didaskaliach: przypomnij mi cóż takiego o ocenianiu bliźnich
              powiedział
              >
              > Chrystus i jak to ma się do Ciebie?

No co ty, Molton!
              Przecież sądownictwo jest na usługach żydów i masonów! One nie rozstrzygną
              prawdziwości osądów! Może to zrobić tylko nasz najświętszy i najmądrzejszy
              ojczulek;-)))
              hehe!
              pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka