Gość: kmjz IP: *.broker.com.pl / 172.16.101.* 21.02.03, 22:50 Czy ktoś zna może dobry basen w Toruniu? Najlepiej, gdyby był nieco bliżej niż Rubinkowo III;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cygne Re: basen IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 23:13 Gość portalu: kmjz napisał(a): > Czy ktoś zna może dobry basen w Toruniu? Najlepiej, gdyby był nieco bliżej > niż Rubinkowo III;) Baseny w szkołach są chyba wszystkie podobne - tak samo płytkie. Polecam basen przy ul.Bażyńskich . Tam to juz mozna sobie popływać. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maiku200 Re: basen 22.02.03, 00:08 Fakt. Ten basen jest duży i głęboki. Jak pływasz możesz szeroko rozłożyć ramiona i nikogo niepotrącisz ( no chyba, że jest tłok). I zanurkować też można (3 metry). Fajowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: basen IP: 217.97.134.* 25.02.03, 08:27 tylko na szatnię uważaj, bo tam rzeczy dużej mobilności nabierają... jesli nie zalezy Ci na schodzeniu na 3m i basen szkolny wystarczy, to moge polecić ten przy SP na Ogrodowej (koło straży pożarnej na Legionów) - całkiem przyzwoity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: basen IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 13:16 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > tylko na szatnię uważaj, bo tam rzeczy dużej mobilności nabierają... > na Bażyńskich? > jesli nie zalezy Ci na schodzeniu na 3m i basen szkolny wystarczy, to moge > polecić ten przy SP na Ogrodowej (koło straży pożarnej na Legionów) - całkiem > przyzwoity. Oczywiście zależy gdzie kto ma bliżej. Jednak co to za pływanie w takim "brodziku". Nawet jeśli się nie nurkuje. ( mówię o szkołach na Rub. nie wiem jak jest na Ogrod.) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: basen IP: 217.97.134.* 25.02.03, 13:51 Gość portalu: cygne napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > tylko na szatnię uważaj, bo tam rzeczy dużej mobilności nabierają... > > > na Bażyńskich? > jesli mówimy o 'elanie' (bo mówimy chyba?...) to nie ma najlepszej opinii, niejednemu z moich znajomych zdarzały się tam przygody i to nie tylko w szatni, ale również na parkingu. no chyba, ze latoś coś się poprawiło, nie wykluczam... > > jesli nie zalezy Ci na schodzeniu na 3m i basen szkolny wystarczy, to moge > > > polecić ten przy SP na Ogrodowej (koło straży pożarnej na Legionów) - > całkiem > > przyzwoity. > > Oczywiście zależy gdzie kto ma bliżej. > Jednak co to za pływanie w takim "brodziku". Nawet jeśli się nie nurkuje. > ( mówię o szkołach na Rub. nie wiem jak jest na Ogrod.) > pozdr. Dla mnie najważniejsze, żeby było czysto i relatywnie mało ludzi. W końcu ja nie kaszalot, żeby schodzić na głebię, ani nie pingwin, żeby cieszyc sie stadem... wystarczy w miarę pusty tor. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: basen IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 14:13 Gość portalu: Wiech napisał(a): > jesli mówimy o 'elanie' (bo mówimy chyba?...) to nie ma najlepszej opinii, > niejednemu z moich znajomych zdarzały się tam przygody i to nie tylko w szatni, > > ale również na parkingu. > no chyba, ze latoś coś się poprawiło, nie wykluczam... Chodzę od dwóch lat - nic mi nie zginęło tym samym chcę poprawić opinię. (jeżdżę autob) > > Dla mnie najważniejsze, żeby było czysto i relatywnie mało ludzi. > W końcu ja nie kaszalot, żeby schodzić na głebię, ani nie pingwin, żeby cieszyc > > sie stadem... > wystarczy w miarę pusty tor. Jest czysto, prysznic i suszarki - zawsze sprawne, no i jesli się nie idzie w "szczycie" to pusty w miarę tor można znależć. A jednak co 3m to nie (chyba) 1,70 w najgłębszym miejscu, bo od połowy- brodzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: basen IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 15:45 chcialbym dodac ze elana ma 3,65 chyba ze cos sie zmienilo przez ostatnie 4-5 lat o kurcze czas tam zawitac w koncu. a na ogrodowej bylem jakies 3 miechy temu- czysto tylko troche duzo ludzi bo malo jest godzin ogolnodostepnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: basen IP: *.tvtorun.u.com.pl 25.02.03, 16:04 Najlepsze baseny to te na Ogorodwej i Elana przy czym zdecydowanie wole ten pierwszy - plytki, racja ale ja plywam wzdluz a nie w dol:) Problem,ze cizeko sie tam dostac. Z elana klopot innej natury - w godzinach , ktore mi pasuja zbyt przepelniona. do tego ciut za zimna woda:) na glebokosci mi az tak bardzo nie zalezy. Jezeli pasuje Ci srodek dnia to jest to fajny basen, sa godziny ze masz caly tor dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmjz Re: basen 26.02.03, 11:42 No tak.. teraz tylko musze sie zmusić, zeby wpójść na ten basen;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: basen IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 12:58 kmjz napisała: > No tak.. teraz tylko musze sie zmusić, zeby wpójść na ten basen;) Najtrudniejszy pierwszy krok, póżniej to już życia bez pływania nie będziesz mógł/ła/ sobie wyobrazić. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś