Dodaj do ulubionych

Mister GWóźdź

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 14:39
Jako antidotum dla postu Miss Dziura proponuję wybrać Mistera GW(oździa)
zapraszam nie tylko Panie
najpierw proszę o podanie kandydatur żeby subiektuwne żiri mogło je odrzucić
czas zgłoszeń nieograniczony (zawsze można zdetronizować)
Pozdrawiam
ps. jako gówny organizator mam prawo liczenia, podwajania ew odejmowania
głosów
ps2 kandydatura awroni na bełta z góry jest nieprzyjęta (chyba że awronia
zaloguje się np jako humanitor)
z partyjnym pozdrowieniem
Feminy Okręgu Toruńskiego Łączcie Się!
boszsz
Obserwuj wątek
    • Gość: HUMANITOR Re: Mister GWóźdź IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 15:10
      Bełt.
    • Gość: awronia Re: Mister GWóźdź IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 15:18
      Gdzieżbym tam miała Beuta zgłaszać!!!! Wybraliby go jeszcze na tego mistera,
      fanki z rozwianym włosem zaczęłyby go ścigać, polowałyby jednocześnie na moje
      zdrowie fizyczne (psychiczne jest na wyczerpaniu ze względu na częste obcowanie
      z w/w). Chłopakowi by odbiło i co ja bym później z takim zrobiła??? Obcowanie z
      misterem nie jest chyba najlepszym pomysłem (dopisek do B3uta: ja o tym wiem,
      nie?).
      • Gość: beat_jurorka Re: Mister GWóźdź IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 11:49
        Gość portalu: awronia napisał(a):

> Gdzieżbym tam miała Beuta zgłaszać!!!! Wybraliby go jeszcze na tego mistera,
        > fanki z rozwianym włosem zaczęłyby go ścigać, polowałyby jednocześnie na moje
        > zdrowie fizyczne (psychiczne jest na wyczerpaniu ze względu na częste
        obcowanie
        >
        > z w/w). Chłopakowi by odbiło i co ja bym później z takim zrobiła??? Obcowanie
        z
        >
        > misterem nie jest chyba najlepszym pomysłem (dopisek do B3uta: ja o tym wiem,
        > nie?).
        pochwala się niezłomność przekonań koleżanki! (wręczam niniejszym order
        twardego gwoździa)
        jeśli będzie traktował torturami typu lanie rozrzażonym woskiem lub co gorsza
        łaskotki (brrr) proszę pamiętać iż na jej niezłomność liczy potomność
        z partyjnym itd..
        boszsz

• Gość: awronia Re: Mister GWóźdź IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 12:32
          Beat, kaca mam i nic nie zrozumiałam z twojego postu. Jak mi przejdzie, to
          przeczytam go jeszcze raz i sie ustosunkuję...
          A póki co, czy ja tez mogę być w żiri szanownym?
          • Gość: beat Re: Mister GWóźdź IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 14:10
            Gość portalu: awronia napisał(a):

> Beat, kaca mam i nic nie zrozumiałam z twojego postu. Jak mi przejdzie, to
            > przeczytam go jeszcze raz i sie ustosunkuję...
            > A póki co, czy ja tez mogę być w żiri szanownym?
            no nie pij kobieto, nie pij! bierz przykład ze mnie-jestem ponad alkohol i
            rozrywki w męskim towarzystwie (tu zaśmiała się szpetnie)
            A co do akcesu w żiri szanownym to jedynym warunkiem przyjęcia jest fakt
            wysokiego skorumpowania
            Jeśli więc lubisz souveniry typu perfumy, Johny Walker ewentualnie jakiś
            jachcik, albo samochodzik klasy A - to zapraszam z otwartymi rencyma:)
            z partyjnym pozdrowieniem itd...
            • Gość: awronia Re: Mister GWóźdź IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 20:38
              Gość portalu: beat napisał(a):

> A co do akcesu w żiri szanownym to jedynym warunkiem przyjęcia jest fakt
              > wysokiego skorumpowania
              > Jeśli więc lubisz souveniry typu perfumy, Johny Walker ewentualnie jakiś
              > jachcik, albo samochodzik klasy A - to zapraszam z otwartymi rencyma:)

A jeżeli takie są warunki, to ja je spełniam. Perfumy? Byle nie poniżej 50 ml
              objętości, Jasio Wędrowniczek?- też fajnie, byle dużo cobym na spotkaniu z
              Wiechami, Wężami, SDBami i tymi innymi się podzielic mogła (Tobie nie
              proponuje , bo pisałaś, że nie pijasz...tu zaśmiałam się szyderczo).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka