jakub_lauder 19.10.06, 19:19 Jak sie Wam podoba trasa z Lubicza do Dobrzejewic i dalej? Czy ten sposob remontu drogi jest o.k.? Jezeli zrobia tak cala trase do Plonska to chyba z 5 godzin bedzie sie do Warszawy jechac. Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistrzkrzyzacki Re: Torun Warszawa 19.10.06, 21:49 Nowe inwestycje ciesza Torun to potega to wszystko zasluga pana towarzysza Zaleskiego a ty mu rzucasz klody pod nogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmyszka Re: Torun Warszawa 20.10.06, 15:03 Myślę, że dobrze że wogóle coś robią... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Torun Warszawa 22.10.06, 09:53 Dobrze, ze cos robia? Robic byle robic i pieniadze skasowac... Komunikacja polega na poruszaniu sie i prace drogowe powinny polegac na ulatwianiu tego poruszania sie, a nie na spowolnianiu ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Torun Warszawa 22.10.06, 20:33 tragedia ta droga nie dziwię sie że Rydzyka denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Torun Warszawa 22.10.06, 21:02 jechałam ostatnio kilka razy. Oczywiscie niewspółmiernie dłużej, pod Płońskiem kilkakrotne korki. Robią, no trudno, ale zapowiada się droga trzeciorzędna. W Płonsku stanęło rondo, oczywiście z boku. Taka zawalidroga, która ma rzekomo poprawić bezpieczeństwo. Dla mnie brak wyobraźni. Droga szybkiego ruchu z podrzędnymi rondami?! Co do jakiści zobaczymy, oszczędności technologiczne widać. Ale obietnica dotrzymana. Cieszy to was? Mnie nie, czekam na nowoczesne, dobre, solidne drogi. Poczekam, chyba, że zacznę fruwać. Odpowiedz Link Zgłoś