29.10.06, 22:29
nie mam co robić więc pisze na forum, właśnie czekam na przyjazd policji,
zgłosiłem próbę kradzieży samochodu. Czekam na policję dopiero 3,5 godziny,
jaki jest rekord toruński. Pan powiedział że miałem szczęście, więc chyba moge
poczekać. Bezpieczne Państwo - kpina na resorach.
Obserwuj wątek
    • joannaz37 Re: policja 29.10.06, 23:31
      dopiero jak komus sie cos stanie...i jest juz po ptokach to robi sie w polsce wielkie afery...kto winny...pogadaja o tym i potem za 3-7 dni juz nie pamietaja o tym co sie stalo, bo to co sie dzieje w rzadzie jest bardziej absorbujace niz fakt, iz idac w polskich miastach o 3 w nocy, na oswietlonej ulicy, idziesz z dusza na ramieniu, podczas gdy w miasteczkach o podobnej wielkosci, na wegrzech mozesz sobie spokojnie isc i nikt cie nie zaczepi ani nic takiego...

ehhh...gdzie te obietnice???
      • okec Re: policja 08.11.06, 10:01
        widac w tv jak jest na wegrzech
      • sdb Re: policja 08.11.06, 11:17
        > fakt, iz idac w polskich miastach o 3 w nocy, na oswietlonej ulicy, idziesz z
        > dusza na ramieniu, podczas gdy w miasteczkach o podobnej wielkosci, na
        wegrzech
        > mozesz sobie spokojnie isc i nikt cie nie zaczepi ani nic takiego...

w Moskwie czulem sie duzo bardziej wyluzowany niz w swoim Toruniu. chodzilem
        poznym wieczorem po dzielnicach przy ktorych betonowe Rubinkowo wyglada
        naprawde bardzo estetycznie i czysciutko i ani przez chwile nie poczulem sie
        zagrozony. tam po prostu hmmm no moze nie zupelnie nie ma ale bardzo malo jest
        ludzi ktorym w glowie pospolite zaczepianie przechodniow pobicia i inne takie.
        tam nie trzeba zachowywac dyskrecji idac z mp3ka w kieszeni a telefon moze
        wisiec na szyi na sznurku i grafa sza
    • mistrzkrzyzacki Re: policja 08.11.06, 12:57
      A dobrze podalas pesel adres i imie babci, bo jak niebiescy niedajboze kogos by
      tam zlapali to w pierszej kolejnosci lobuz pozna twoje dane!!! Ala jak podaja
      statystyki przestepczosc spada!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka